Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/01 18:44:46 18:44:46

SonKa: Vau! Koks sujudimas... Ei! Žliumbiančios raguotos žmonos, pasižiūrėkit kokios patinka vyrams , mokykitės iš kitų klaidų ir tapkit žaismingesnės, o ne kurkit planus, kaip atmušti vyro meilužę
Ačiū Svečiui už dėmesį( pats prisiregistruok DP ir susisieksim) , ačiū AUKSINIUI KARDUI už Svečio paprotinimą(jaučiasi, kad su patirtim - moka tarp eilučių perskaityti ), tik nereikia taip manęs nuvertinti - man nebūtina sėdėti DP, kad rasti meilužį, o vat laisvą draugą in real sunku rasti, tad ir džiūstu DP jau 3 metai

Zinoma, tau sunku rasti laisva ir rimta,nes mato jie, kad esi prasip...visa, tokiu rimtiem nereikia,o kai viduriai supus, liksi gaisti viena senatveje

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/01 19:30:56 19:30:56

Svečias: Sliucha tu, sonka, stai ir viskas Tokiu tam tikriems ypatoms tik ir reikia, as ju vyrais net nevadinu.

Dėkui už komplimentą, tik su tokiom rekomendacijom į pragariuką smagų pateksiu .
Gal atsiras daugiau norinčių man rekomendacijų pas šėtoniuką duoti

Beje, mielas svety, gal žinote, kodėl į tuos, anot Jūsų ne vyrus, verkšlenančios žmonos dantimis, nagais ir ragais laikosi???

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/01 19:33:23 19:33:23

Svečias:
SonKa: Vau! Koks sujudimas... Ei! Žliumbiančios raguotos žmonos, pasižiūrėkit kokios patinka vyrams , mokykitės iš kitų klaidų ir tapkit žaismingesnės, o ne kurkit planus, kaip atmušti vyro meilužę
Ačiū Svečiui už dėmesį( pats prisiregistruok DP ir susisieksim) , ačiū AUKSINIUI KARDUI už Svečio paprotinimą(jaučiasi, kad su patirtim - moka tarp eilučių perskaityti ), tik nereikia taip manęs nuvertinti - man nebūtina sėdėti DP, kad rasti meilužį, o vat laisvą draugą in real sunku rasti, tad ir džiūstu DP jau 3 metai

Zinoma, tau sunku rasti laisva ir rimta,nes mato jie, kad esi prasip...visa, tokiu rimtiem nereikia,o kai viduriai supus, liksi gaisti viena senatveje

o kur tu cia ta rimta vyra matai???? as tai vien tik asilus ir alfoncus,mercy dar keli erzilai yra Fu kokios pavydnikes geda-peleda

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/01 19:39:14 19:39:14

Sonecka nekreipk demeselio i tas piktas pamestas bobas,jos kad galetu tuos savo virus uz sniurelio namo parsitemptu nusivalkiojusius ir prie lovos prisiristu,bet jie gudruoliai nepasiduoda,ai jie nori sampaniuko su lialkom graziom isgerti,ai Sonecka

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/01 19:40:14 19:40:14

Svečias:

Na, tiesiog fantastika! Tiek daug pagyrų senai begirdėjau Geriau jau viena senatvėje būsiu, bet nors turėsiu ką prisiminti Buvo tų rimtuolių, net iš šios svetainės, bet prie pat altoriaus palikau Patinka ir net labai tiems rimtuoliams gera kulinarė, ne bambeklė ir kurtizanė lovytėje...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/01 19:42:59 19:42:59

Ot Sonka, tu mane varai is proto! TU tikras stebuklas sioje DP!!!

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/01 19:43:43 19:43:43

Žemai lenkiuosi mane palaikantiem ir dėkoju vanojantiem Reiškia nesu dar mirusi

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/01 19:44:38 19:44:38

Svečias: Ot Sonka, tu mane varai is proto! TU tikras stebuklas sioje DP!!!

Bučkis karštas Tau ir ten....ir ten....

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/01 19:48:36 19:48:36

tuoj numirs visos is pavydo ziurekit ir mokikites visi ir visos , kaip reikia myleti ir vyrus nugvelbti

SonKa

S

840 įrašai

2010/11/01 20:20:00 20:20:00

Svečias: tuoj numirs visos is pavydo ziurekit ir mokikites visi ir visos , kaip reikia myleti ir vyrus nugvelbti

Geriau iš pavydo jos te nemiršta - juk pavydas NUODĖMĖ , pateks paskui pavyduolės su manim į pragarą , visą smagumą sugadins savo surūgusiom fizionomijom Geriau tegu infarktą gauna , pateks toli toli nuo manęs - į rojų

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume