Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Meilužė įsikibusi į vyrą.

Meilužė įsikibusi į vyrą.

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/29 13:55:15 13:55:15

Aš irgi taip manau... Ir todėl visiškai nematau jokios prasmės gainiotis paskui vyrą, kuris savo noru pasirinko būti tau svetimu.
Na, tegul dėl kokių nors priežasčių jis fiziškai pargrįš atgal, nes gal neturės kur gyventi ar čia jam patogiau, įprasta. Na, gal pietūs skanesni ar lova patogesnė...
Betgi to žmogaus jausmai, dvasia, mintys jau seniai nebėra šeimoje! Nes jis jau ne vieną dieną yra su kita. Kurią pasirinko savo noru! Tad kam gali būti reikalingas tik fizinis kūnas, kad ir įstatymiškai teisėto vyro???

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu pasmabinti

C

1 įrašai

2010/09/29 14:00:21 14:00:21

Buv.Ugnelė: Aš irgi taip manau... Ir todėl visiškai nematau jokios prasmės gainiotis paskui vyrą, kuris savo noru pasirinko būti tau svetimu.
Na, tegul dėl kokių nors priežasčių jis fiziškai pargrįš atgal, nes gal neturės kur gyventi ar čia jam patogiau, įprasta. Na, gal pietūs skanesni ar lova patogesnė...
Betgi to žmogaus jausmai, dvasia, mintys jau seniai nebėra šeimoje! Nes jis jau ne vieną dieną yra su kita. Kurią pasirinko savo noru! Tad kam gali būti reikalingas tik fizinis kūnas, kad ir įstatymiškai teisėto vyro???

Tai visame sitame Ugnele, koks moralas treciajam asmeniui???

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/29 14:18:51 14:18:51

Jeigu labai nuoširdžiai - nežinau...
Teoriškai tai nėra garbinga, o praktiškai...? Aš tik tikiu, kad į tvirtas poras trečias nelabai įsiterpia.
Gal kad niekada nesu buvusi paliktos ar išduotos žmonos vietoje. Ir labai daug kartų galėjau būti ta ,,nedorėle''... Ir galvoju, nors ir šokiruojančiai tai skamba, kad dažnai dėl tos neištikimybės labai kaltos būna pačios moterys (žmonos).
Moralo nėra...

Saulė sauluze

S

14 įrašai

2010/09/29 14:26:25 14:26:25

Dėkoju už Jūsų pasisakymus.
Visi įsivaizduoja , kad jai jau vyras suka į dešinę,
tai žmona - kažkokia plerza, bambeklė ir tt.
Patikėkit žmona normali ir seksuali.
Kaip ir visose šeimose - pasinėrusi į darbą, po darbo šeima ir tt.

Jūs man pasakykit, kaip turi jaustis du žmonės VAGIS ir IŠDAVIKAS.

[b:1mpk8y7e][b]VAGIS [/b:1mpk8y7e]- tai moteris , kuri neturi jokių moralės normų, pavogusi laimę .
IŠDAVIKAS[/b] - vyras išdavęs savo artimą žmogų, kuriam prisiekė meilę.

Patikėkit, moteris viską - viską žinojo iki smulkmenų apie šeimą,
nes vyras plepys ir siekė tik vieno tikslo, kaip pagulėti su ja.
Nežinau , kas jai buvo prišnekėta, bet
apie rimtus santykius su ja negalvojo.
Romanas užsitęsė gan ilgai, kaip literatūroje rašo ,
kad ilgiausiai romanas tęsiasi 5 metus.

Daugelis pasakytu, kad ir žmona tegul eina į dešinę.
Tikrai negalėčiau, o jei ir išdysčiau , tai nežnau ką padarytų vyras.
Tai štai su tokiu IŠDAVIKU ir tenka gyventi.
Aš ir turiu širdį, turiu jausmus, turiu svajones.
Nepatyriau tos MEILĖS, nes ji buvo pavogta VAGILĖS.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/29 14:58:28 14:58:28

Matai kaip. O kiek yra vyru paskendusiu monotonijoje. Nesugebanciu isjudinti, konservatyviu paziuru moteru, uzsideti neriniuotus apatinius. As jau nekalbu apie pozos pakeitima lovoje. Apie visokiu alle "zaisliukus" nutylesiu.
O palikti zmonos negali, nes kitaip ji prapuolusi?!
Tai kas yra garbinga kai gyvenimas tik vienas?!

As beveik esu tikras Saule, jog tu tiesiog "negirdejei" jo. Arba nenorejai girdeti.
Nera nieko paslepto kas nebus atidengta.
Rupinti vienas kitu dziaugsme ir varge.
Butum norejusi, butum pasidomejus, del ko isyra seimos.
O tu ar sugebesi issipasakoti slapciausias savasias mintis savo artimui????

Buv.Ugnelė

B

190 įrašai

2010/09/29 15:15:06 15:15:06

[quote="Saulė sauluze"]
Jūs man pasakykit, kaip turi jaustis du žmonės VAGIS ir IŠDAVIKAS.
IŠDAVIKAS- vyras išdavęs savo artimą žmogų, kuriam prisiekė meilę.

Kaip jaučiasi? Ogi visaip gali jaustis. Juk pats negrįžta... Jūsų vyras gal panoro būti laimingas?
Aš neneigiu, kad šeima didelė vertybė. Bet - pasikartosiu - žmogus turi teisę būti laimingas, netgi jeigu jau yra kartą prisiekęs meilę.
Nes gyvenime viskas kinta. Žmonės taip pat. Aš verčiau aukočiau šeimą, kad rasti meilę, nei likusią dalį gyvenimo būčiau šalia man svetimu tapusio žmogaus.

Taskas

T

207 įrašai

2010/09/29 15:34:18 15:34:18

Zaviuosi Ugneles komentarais, va cia tai Moteris
Temos autore, isiklausykite pagaliau i Ugneles zodzius, ir nustokite ne tik cia, bet ir savyje vartoti zodzius " vagis ir isdavikas " Neketinu nuvertinti Jusu nuoskaudos ir nusivylimo. Beabejo turite teise taip jaustis. Bet nereiketu i tai ziureti tik savo akimis, kad anie vagys ir isdavikai, o Jus va esat tokia superine.

Dar tokia mintis atejo. Na neturiu as zmonos ir klimaksas dar negreit bus. Bet tarkim jau atejo klimaksas ir turiu zmona tikrai supratinga. Manau galeciau atejes pasakyti: zinai man klimaksas ir noriu kazko naujo. Ka darom? Atsisestume ir nusprestume ka daryti , kad nereiketu eiti i kaire. Bet turbut tik pasvajoti galima apie tokias zmonas...

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/09/29 16:21:14 16:21:14

Ahaaaaaaa... Atrodo, Jus apvogė - pasisavino daiktą, vadinamą vyru, beje, kaip pasirodė iš Jūsų žinutės, ne patį brangiausią ir ne itin vertinamą (apie pagarbą jau apskritai nėr ką kalbėt) - juk nevadintumėte jo ''klimaksiniu'', ''seneliu etc. Savo žmogų nužeminate žemiau žemiausios ribos. Jis, be abejo, tai jaučia ir linksta prie žmogaus, kuris jį vertina. Beje, kodėl manote, kad meilužė nenori su juo pabaigti tik dėl naudos? Matote, kartais žmones sieja ir jausmai. Nepagalvokite, neteisinu meilužės (nesuprantu moterų, susidedančių su vedusiais vyrais), o ir Jūsų (ar vis dar Jūsų?..) vyras galėtų nustoti gyventi su dviem moterimis. Ir vis tiek mano simpatijos lieka jų pusėje, mat Jūsų pykčio, pagiežos ir nepagarbos sklidina žinutė skamba labai jau ''neskaniai''.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/09/29 17:24:10 17:24:10

Komentarai gana teisingi.Tik man kylo klausimas: o ka turi jausti isduotas zmogus?
Naturalu, kd jis jaucia pykti,pagieza. Tai sveika reakcija. Retas paliktas ploja katuciu. Ir nors isdavystes priezastys galejo buti tarp isvardintu - visgi uzjauciu isduotaja. Jos vietoje galime atsidurti mes visi. Nes nesame idealus, kazka kazkada vistiek ne taip padarome ar praleidziame santykuose...
Bet nemokyciau nei vyro nei meiluzes, o oriai tarciau sudie.

Saulė sauluze

S

14 įrašai

2010/09/29 17:48:52 17:48:52

Suprantu Jūsų komentarus.
Ne daiktas, nebuvo žaisliukų , nebuvo to, nebuvo ano.
Buvo visko ir rožinių nerinukų naktis ir tt.
Tikrai nelinkėčiau niekam atsidurti tokioje situacijoje.
Išsprendžia šeimos - išsiskyrimus.

Čia žmogus niekur nebuvo išėjas, miegojo savo lovoje.
Bet va sugebėjo prisidengias melagystėmis.
Gyveno sau patenkintas su dviem moterimis.
Man buvo šokas, kaip sužinojau apie tai.
Nesuprantama, kaip meilužė VAGILĖ.
Kaip ji, kaip jos mastymas, kaip jos jausmai,
kad kišasi į kitų žmonių gyvenimą.
Ne metai, ne du metai, bet........... 5 metai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume