Pažintys Forum

Darnipora pazintys

NUSIVYLIAU

garbanele

G

7 įrašai

2010/10/20 05:38:05 05:38:05

Svečias: Visi ir visada turi galimybe rinktis

Abejoju, vienatve taip, o vyrą - juk tai dar priklauso ir nuo vyro ar aš jį pasirinksiu ar jis mane pasirinks. Juk ne vienai dienai renkuosi.

Virgintaa

V

134 įrašai

2010/10/20 07:09:45 07:09:45

Svečias: Visi ir visada turi galimybe rinktis

Sutinku su tokiu pasakymu-VISI turi galimybe rinktis. Susitikau su keletu vyru, taciau jie man nepatiko. Jei nejauti simpatijos-tai tada nereikia visai. Gal man skirtasis dar kazkur kitur. Bet tikrai ne visi vyrai beviltiski. Yra ir sauniu vyru ! tik gal mums dar jie nepasitaike, kazkur kazkada prasilenkta

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/20 07:59:35 07:59:35

Žinokit, nusivyliau vyrais: Žinokit, nusivyliau vyrais..

Visada maniau, kad nėra nieko labiau apgailėtino kaip moterys, sakančios, kad visi vyrai - kiaulės. Tačiau per visą gyvenimą taip ir nesutikau nė vieno, kurio egoizmas, noras išnaudoti nenuvylė. Gal ir iš tiro, tų vidutinio amžiaus vyrų daugiau ir jie gali sau leisti išsikalinėti. tuomet gal tikrai - o kurių galų, būsiu sau viena, nes savo amžiaus nevedusiu, norinčių įsipareigoti vyrų - nesutikau.
Man 34.

ir tiesiog, nė nežinau kas toliau. nusispjauti ir tiek, toliau daryti karjerą

o kaip manai nenorintys tau įsipareigoti tai jau kiaulės? galjie išvis nenori isipareigoti arba nori isipasreigoti kitai tai jų teisė isipareigoti ar ne tiesą sakant tu irgi turi tokia pačia teisę!

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2010/10/20 08:34:42 08:34:42

Žinokit, nusivyliau vyrais: Žinokit, nusivyliau vyrais..
Tačiau per visą gyvenimą taip ir nesutikau nė vieno,

O cia kas turejo padaryti, kad butum sutikusi toki?

Žinokit, nusivyliau vyrais: Gal ir iš tiro, tų vidutinio amžiaus vyrų daugiau ir jie gali sau leisti išsikalinėti.

Manau vyrai kaip ir moterys antruoju bandymu atsargesni.

Žinokit, nusivyliau vyrais: tuomet gal tikrai - o kurių galų, būsiu sau viena,

nu ir?

Žinokit, nusivyliau vyrais: nes savo amžiaus nevedusiu, norinčių įsipareigoti vyrų - nesutikau.

va cia mano galva egoizmas.

Žinokit, nusivyliau vyrais: ir tiesiog, nė nežinau kas toliau. nusispjauti ir tiek, toliau daryti karjerą

daryk karjera.

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/20 12:18:57 12:18:57

per savo gyvenima sutikau daug normaliu vyru.
kazkaip keistai tu cia... jei nenori isipareigoti, tai jau blogas. as irgi nenoriu niekam isipareigoti, nebent isimyleciau ziauriai

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/10/20 15:31:53 15:31:53

Svečias: per savo gyvenima sutikau daug normaliu vyru.
kazkaip keistai tu cia... jei nenori isipareigoti, tai jau blogas. as irgi nenoriu niekam isipareigoti, nebent isimyleciau ziauriai

Meilė, mano nuomone, ir yra įsipareigojimas.

Taskas

T

207 įrašai

2010/10/20 16:07:50 16:07:50

Nesuprantu kartais moters kai ji nepatenkinta jog vyras nenori jai isipareigoti. Gal vyras nenori isipareigoti tai moteriai ,bet mielai isipareigotu kitai. Kodel jis tuoj apsaukiamas kiaule? Jei nesutinkate norinciu jums isipareigoti vyru, gal esate tokios kurioms vyrai nenori isipareigoti Yra moteru del kuriu jaunikiai eileja stovi ir siulo savo ranka sirdi ir visa kita O tas nuolatinis dejavimas, kad visi vyrai yra kiaules ir, kad lietuvoi nera vyru tai ka as zinau...
Ai dar prisiminiau posaki : Jei visi vyrai tau kiaules tai apsidairyk ar kartais ne tvarte ir pati gyveni

ieva

I

96405 įrašai

2010/10/20 17:14:40 17:14:40

Taskas: Nesuprantu kartais moters kai ji nepatenkinta jog vyras nenori jai isipareigoti. Gal vyras nenori isipareigoti tai moteriai ,bet mielai isipareigotu kitai. Kodel jis tuoj apsaukiamas kiaule? Jei nesutinkate norinciu jums isipareigoti vyru, gal esate tokios kurioms vyrai nenori isipareigoti Yra moteru del kuriu jaunikiai eileja stovi ir siulo savo ranka sirdi ir visa kita O tas nuolatinis dejavimas, kad visi vyrai yra kiaules ir, kad lietuvoi nera vyru tai ka as zinau...
Ai dar prisiminiau posaki : Jei visi vyrai tau kiaules tai apsidairyk ar kartais ne tvarte ir pati gyveni

O kokios tuomet yra tos tokios, kurioms vyrai nenori įsipareigoti???

JaunėlisDžo

J

20 įrašai

2010/10/22 07:20:45 07:20:45

Svečias:
Taskas: Nesuprantu kartais moters kai ji nepatenkinta jog vyras nenori jai isipareigoti. Gal vyras nenori isipareigoti tai moteriai ,bet mielai isipareigotu kitai. Kodel jis tuoj apsaukiamas kiaule? Jei nesutinkate norinciu jums isipareigoti vyru, gal esate tokios kurioms vyrai nenori isipareigoti Yra moteru del kuriu jaunikiai eileja stovi ir siulo savo ranka sirdi ir visa kita O tas nuolatinis dejavimas, kad visi vyrai yra kiaules ir, kad lietuvoi nera vyru tai ka as zinau...

O kokios tuomet yra tos tokios, kurioms vyrai nenori įsipareigoti???

Gerulės tokios, netradicinės mergaitės, nepasiduodančios rutinai. Beto turi gerą išvaizdą, rūpinasi vyru ir leidžia vyrui ja pasirūpinti. Vienžo, tikrai ne tu

Taskas

T

207 įrašai

2010/10/22 19:55:23 19:55:23

Svečias: O kokios tuomet yra tos tokios, kurioms vyrai nenori įsipareigoti???

Jei trumpai, tai tokios prie kuriu vyras nesijaucia vyru. Saunu jei ir pati uzsidirbi pinigus ar moki isukti elektros lempute, bet jei vyras pasisiulo isukti lempute, tai kam ji atstumti vien del to , kad ir pati tai moki padaryti. Leisk vyrui tavim pasirupinti ir, kad ir sitoi paprastutei situacijoi pasijusti vyrisku ir reikalingu. Ir paciai dirbti nereikes, du zuikiai vienu metu bus nusauti. Kazkurioi temoi panasiais pavyzdziais diskutavau, tai moterys uzsipuole jog vyrai nori ,kad moterys apsimestu vistelemis ir pataikautu vyrams. Na zodziu... nebesinori ir leistis i gilesnius samprotavimus, nes dauguma moteru turi ta katagoriska nusistatyma ir kam man cia draskytis irodinejant vyriskas tiesas. Geriau eisiu pasiieskoti kokios moteriskaites , kuriai vyrai nera kiaules

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume