Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Prasau patarimo - arba vel apie meile...

Prasau patarimo - arba vel apie meile...

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/14 11:31:05 11:31:05

Pries puse metu susipazinau su kaip man atrodo nuostabiu vaikinu. Susipažinome internetu, nes jam reikejo mano paslaugos (darbo reikalais), bet as ji uzkalbinau, nes turime bendra pomegi, ir labai jau lengvai mums sekesi bendrauti, atsirado potraukis, apsikeiteme nuotraukomis. Jis turejo mergina, as - vyra.... Mano naujasis draugas man sake, kad jam labai patinku, jaudinu ir t.t. Viskas buvo tikrai nuostabu, nors ir nesimatem. bet viena diena jis man parase - tu nuostabi, bet negaliu perlipti per save ir uzmegzti romana su istekejusia moterimi. Likome draugais.. Jis "uzdraude" man jam rasyti. bet praejo puse metu ir mes vel atsitiktinai susirasem Dabar jis raso man nuostabius zodzius, praso atsiusti daugiau nuotrauku, sako, akd esu jo fantazijose, jo saldumynas, kad esu super, kad apie mane galvoja, ir jei ne tam tikros aplinkybes, jau butume kartu... As be galo jo ilgiuosi, atrodo, kad ir jis negali man atsispirti. Mano santykiai su vyru jau bevek isiro, noriu naujo gyvenimo, bet mano naujas draugas nesiryzta butu seimos isirimo priezastimi. Patarkite prasau, kaip man ji palenkti i savo puse. Tiesa, musu bendravimas nuostabus, jis visada pasako tai, ka noriu isgirsti, jaucia nuotaika, net skypu, domisi manimi...

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/14 12:04:33 12:04:33

tarp zodziu beveik ir isiro didziulis skirtumas
[url:2xxsx1bw]http://gyvenimas.delfi.lt/love/psichologo-patarimai-kaip-gyventi-su-seksualinemis-fantazijomis.d?id=33346089[/url:2xxsx1bw]

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/14 12:53:55 12:53:55

aviniuke: Pries puse metu susipazinau su kaip man atrodo nuostabiu vaikinu. Susipažinome internetu, nes jam reikejo mano paslaugos (darbo reikalais), bet as ji uzkalbinau, nes turime bendra pomegi, ir labai jau lengvai mums sekesi bendrauti, atsirado potraukis, apsikeiteme nuotraukomis. Jis turejo mergina, as - vyra.... Mano naujasis draugas man sake, kad jam labai patinku, jaudinu ir t.t. Viskas buvo tikrai nuostabu, nors ir nesimatem. bet viena diena jis man parase - tu nuostabi, bet negaliu perlipti per save ir uzmegzti romana su istekejusia moterimi. Likome draugais.. Jis "uzdraude" man jam rasyti. bet praejo puse metu ir mes vel atsitiktinai susirasem Dabar jis raso man nuostabius zodzius, praso atsiusti daugiau nuotrauku, sako, akd esu jo fantazijose, jo saldumynas, kad esu super, kad apie mane galvoja, ir jei ne tam tikros aplinkybes, jau butume kartu... As be galo jo ilgiuosi, atrodo, kad ir jis negali man atsispirti. Mano santykiai su vyru jau bevek isiro, noriu naujo gyvenimo, bet mano naujas draugas nesiryzta butu seimos isirimo priezastimi. Patarkite prasau, kaip man ji palenkti i savo puse. Tiesa, musu bendravimas nuostabus, jis visada pasako tai, ka noriu isgirsti, jaucia nuotaika, net skypu, domisi manimi...

Jus labai tiksliai parinkote sau varda...itariu, kad esate dar labai jauna, jei sugebate svaigt del internetinio zmogaus, kurio net nebuvote susitikusi....patikekit, realybej yra visiskai kitaip.

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/15 08:13:54 08:13:54

Man 27 metai.... As nesvaigstu, tiesiog esu studijavusi psichologija, ir puikiai moku nusakyti zmogu is balso tono, rasymo manieros, padeties nuotraukoje ir t.t. Zinau, kad tai kazkokia beprotybe, bet nieko negaliu su savimi padaryti ir nebemoku blaiviai mastyti...

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/15 08:25:19 08:25:19

Tiesiog noriu patarimo, ar man kovoti del jo, rodyti jam demesi, ir kaip nepersistengti? Nes jis labai stiprios valios zmogus, galintis pasiaukoti.. Jis sako - "man svarbu, kad tu sveika, ir tavo dukryte taip pat", "kartais noriu tau parasyti"... O as tik noriu pabandyti... Gal mes skirti vienas kitam... Tik nesmerkite manes, juk kiekviena norime gyventi geriau, juk nedarau nieko nusikalstomo, tik noriu buti laiminga. Dabartiniame gyvenime esu emociskai vienisa, su vyru viskas uzgeso...

_J_

_

17 įrašai

2010/06/15 09:21:26 09:21:26

Pagal nuotrauką ir bendravimą internetu ne tiek jau daug galima apie žmogų nustatyti. Man atrodo priskyrėte jam krūvą savybių kurių jums trūksta vyre, ir kuriom jis vargu ar pasižymi. Gyvenat fantazijų pasaulyje, tad siūlau nepersistengti ir toliau tęsti tik internetinį bendravimą - fantazijoms kuro bus apsčiai ir neteks nusivilti.

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/06/15 11:06:26 11:06:26

aviniuke: Tiesiog noriu patarimo, ar man kovoti del jo, rodyti jam demesi, ir kaip nepersistengti? Nes jis labai stiprios valios zmogus, galintis pasiaukoti.. Jis sako - "man svarbu, kad tu sveika, ir tavo dukryte taip pat", "kartais noriu tau parasyti"... O as tik noriu pabandyti... Gal mes skirti vienas kitam... Tik nesmerkite manes, juk kiekviena norime gyventi geriau, juk nedarau nieko nusikalstomo, tik noriu buti laiminga. Dabartiniame gyvenime esu emociskai vienisa, su vyru viskas uzgeso...

Keista. Kaip susitikai savo vaiko teva ar nenorejai buti laiminga?
Sakanti studijavusi psichologija, o savo isrinktajam nepasakiusi, kad ilgiesi asistavimo bei flirto.
Mes cia trisdesimt ieciu sulauzem temoje "vaikinas labai skupus" ir dvi temoje "ieskau meiluzio".
Pasakyk savo senajam draugui, kad nori pagyventi atskirai. [b:dnym6ms7]BUTINAI paaiskink kodel. Atsitrauk[/b:dnym6ms7].
Naujajam draugui paskyk, kad jau "rytoj nesanti pareiskimus skirybom", po rytojaus atsikraustai gyvent pas ji. Pabuk nuo abieju bent menesi viena.
PS Ne partnerio pareiga tau jaustis laimingai, bet nepaisant jo pati tokia turi tapti.

xxx

X

308 įrašai

2010/06/15 17:23:22 17:23:22

tai gal pirmiau issiskirk ,paskiau susipazink gerai kad zinotai kas per vienas o paskui jau lenk i savo pusę jai jau taip norisi , nes pati apsijuoksi pas svetima lakstydama o diedas gales sakyt krušosi su visais tai ir meciau,

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/16 06:21:03 06:21:03

xxx: tai gal pirmiau issiskirk ,paskiau susipazink gerai kad zinotai kas per vienas o paskui jau lenk i savo pusę jai jau taip norisi , nes pati apsijuoksi pas svetima lakstydama o diedas gales sakyt krušosi su visais tai ir meciau,

Aciu... O vyrui as ne karta sakiau, kas kaip ir kodel. Visada bandau viska issakyt, paaiskinti, o pas kui kazka daryti. Bet visada viskas baigdavosi jo "uzsiraukimu", tylejimu kelioms dienoms, galiausiai viskas taip ir likdavo neisspresta. Kol nesusipazinau su naujuoju draugu.. Taip, jame randu viska, ko neturi mano vyras... Ir jis man sako, kad "i nieka neziuri, o tik galvoja apie mane"... Bet susitikti ir pazinti vienas kita geriau save laiko. Dabar jis yra isvaziaves i kita sali, dirba, labai jo ilgiuosi... Labai...

aviniuke

A

22 įrašai

2010/06/16 09:13:24 09:13:24

DAR KLAUSIMAS - KAIP TRAKTUOTI DRAUGO ATSISAKYMA SUSITIKTI? jis sako, kad jei susitiksim, jis tikrai nebegales man atsispirti, o tada jau ... darys viska, kad buciau jo... Bet pasekmes - sugriauta seima, vaikas be tevo, o su pateviu.. Nes jo paties tevai issiskyre, kai jis buvo mazas... O gal esu jam tik pramoga?
Tiek daug perziurejusiu tema, bet atsakymu mazai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume