Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kai draugių nebelieka...

Kai draugių nebelieka...

Ji_

J

5 įrašai

2010/04/18 18:22:29 18:22:29

di77:
O, kaip dažnai i Vilnių užsuki?
Aš į Kauną tai labai retai, kada nuvykstu... geriausiu atveju vieną kartą i metus ir tai į zoologijos sodą
)

Na, užsukt tai neužsuku, nebent tikslingai kokiu reikalu į Vilnių važiuoju. Paprastai tai būna gal kartą per metus D

Coliuke

C

7 įrašai

2010/04/19 09:44:42 09:44:42

Laba, mielosios. Gera tema. Zinokit, pati esu ta drauge-keule, kuri savom merginom laiko neberanda. Susiradau mylimaji ir be jo dabar ne zingsnio. O nuo draugiu saugau ji ne veltui. Vienisa mergina daznai beviltiska ir per daug desperatiskai linkusi koketuoti... Esu nusvilusi ir praradusi taip pora draugiu ir vaikinu. su viena vos pazintis nenutruko. Galiausiai ji isreze, kad visada yra pirmiau moteris, o paskiau drauge. Nuo siol bendrauju su ja, bet atsargiau.
Nepykit, merginos, bet saugau savo meile, nes pati labai ilga laika buvau vienisa ir kankinausi, o atsarga, kaip mano mociute sako, gedos nedaro.

gaira

G

84 įrašai

2010/04/19 12:01:42 12:01:42

Coliuke: Laba, mielosios. Gera tema. Zinokit, pati esu ta drauge-keule, kuri savom merginom laiko neberanda. Susiradau mylimaji ir be jo dabar ne zingsnio. O nuo draugiu saugau ji ne veltui. Vienisa mergina daznai beviltiska ir per daug desperatiskai linkusi koketuoti... Esu nusvilusi ir praradusi taip pora draugiu ir vaikinu. su viena vos pazintis nenutruko. Galiausiai ji isreze, kad visada yra pirmiau moteris, o paskiau drauge. Nuo siol bendrauju su ja, bet atsargiau.
Nepykit, merginos, bet saugau savo meile, nes pati labai ilga laika buvau vienisa ir kankinausi, o atsarga, kaip mano mociute sako, gedos nedaro.

Hmm... na, nežinau dėl to saugojimo... jei negali saviškiu pasitikėti, tai... aišku, nežinau ant kiek desperatiškai nusivylusios tavo vienišos draugės, kažkaip asmeniškai man tokių neteko sutikti... , bet nepersistenk... jei meilė tikra, tai atlaikysit išbadėjusias... , o draugių reikia, net kai ir turi mylimąjį...

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 13:06:19 13:06:19

Lieka erotinis masažas ir didysis "O" - džentelmeno patarimai lovoje!

Ji_

J

5 įrašai

2010/04/19 13:52:47 13:52:47

Coliuke: Laba, mielosios. Gera tema. Zinokit, pati esu ta drauge-keule, kuri savom merginom laiko neberanda. Susiradau mylimaji ir be jo dabar ne zingsnio. O nuo draugiu saugau ji ne veltui. Vienisa mergina daznai beviltiska ir per daug desperatiskai linkusi koketuoti... Esu nusvilusi ir praradusi taip pora draugiu ir vaikinu. su viena vos pazintis nenutruko. Galiausiai ji isreze, kad visada yra pirmiau moteris, o paskiau drauge. Nuo siol bendrauju su ja, bet atsargiau.

Meilės nereikia saugoti nuo kitu žmonių. Išbandyk ją, ir būsi pati tikra, ir saugesnė jausiesi. Kuris skirtas, tas nepabėgs, o jei bėga .. vadinasi ne Tavo. Jei ne Tavo.. anksčiau ar vėliau išeis kad ir kokius skanius barščius bevirtum Mano nuomone - tuomet jau geriau kuo ankščiau te išeina..

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/19 14:13:13 14:13:13

Ir dar.. ir iš kur toks požiūris, kad vieniša mergina - beviltiška?? Kad neturi antros pusės tai jau esi niekam tikęs? Nejau ir save laikėte tokia, kol dar nebuvote radusi porą? Mano nuomone, tai, kad žmogus sugeba būti vienas, nesusimeta su bet kuo, kad tik nebūti vienam, nesistengia bet kokiom priemonėm išlaikyti tokį statusą - reiškia, kad yra subręndusi ir visavertė asmenybė. Pažįstu ne vieną šaunią, gražią merginą ir lygiai tokius pat vaikinus, kurie yra vieni, ir net minties tamstai nekiltų pamačius juos, kad jie beviltiški.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 16:49:54 16:49:54

Ji_:
Meilės nereikia saugoti nuo kitu žmonių. Išbandyk ją, ir būsi pati tikra, ir saugesnė jausiesi. Kuris skirtas, tas nepabėgs, o jei bėga .. vadinasi ne Tavo. Jei ne Tavo.. anksčiau ar vėliau išeis kad ir kokius skanius barščius bevirtum Mano nuomone - tuomet jau geriau kuo ankščiau te išeina..

Labai protingos mintys. Tiesa, specialiai nedaryčiau tokio bandymo. Kaip ir nieko, kas gali pakenkti santykiams. Kitą sykį vyras gali pamanyti, kad jums yra tas pat, jei nekiek nebūsite pavydi. Čia savarbu nepersūdyti. Ir dar: man keista, kad yra tokių draugių, kurios gali atimti vyrą . Tokų neturėjau ir pati tokia niekada nebuvau. Draugystė - aukščiau už viską. O "atimto iš draugės vyro" žygis gali grįžti bumerangu.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/19 16:52:11 16:52:11

Svečias: Ir dar.. ir iš kur toks požiūris, kad vieniša mergina - beviltiška?? Kad neturi antros pusės tai jau esi niekam tikęs? Nejau ir save laikėte tokia, kol dar nebuvote radusi porą? Mano nuomone, tai, kad žmogus sugeba būti vienas, nesusimeta su bet kuo, kad tik nebūti vienam, nesistengia bet kokiom priemonėm išlaikyti tokį statusą - reiškia, kad yra subręndusi ir visavertė asmenybė. Pažįstu ne vieną šaunią, gražią merginą ir lygiai tokius pat vaikinus, kurie yra vieni, ir net minties tamstai nekiltų pamačius juos, kad jie beviltiški.

Būtent, tai gali būti labai brandžios ir įdomios asmenybės, kurios anksčiau ar vėliau susiranda savęs vertą - jei tik nepamilsta savo vienatvės labiau...

Ji_

J

5 įrašai

2010/04/19 17:21:38 17:21:38

samanta: ....jei tik nepamilsta savo vienatvės labiau...

Čia tai gryna tiesa, deja.

gaira

G

84 įrašai

2010/05/16 15:39:02 15:39:02

Tai... ką darote merginos, kai nėra šalia draugės?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume