Nežinau kiek pačiam metų, bet labai rekomenduočiau atkreipti dėmesį į tai ką rašai.
Aš nežinau kitokios sueities be apipusės traukos, o antroji tai prievarta. Trečioji sukandus dantis.
Tuo pasinaudodamas noriu paklausti, ar pažystamas seksas poroje po dešimties metų? Taip pat ar esate įsitikinęs, kad praėjus šiam laikui jis visiems be išimties toks kaip teigiate?
Aš nežinau ką turite „uomenyje“ mano klausimas buvo konkretus, „Na ikalbejai, papasakok apie ta erekcijos kontrole. Tai dar man tokiu dalyku nedesto! idemiai klausau... „
Aš Jūsų neklausiau kaip galima atidėti ejakuliacija! Aš taip pat neklausiu, ar patiktų merginom vos pradėjus aimanuoti, Jūsų įjungtas egoistiškas stabdymo režimas.
Aš taip pat neklausiau kaip stipriai tu myli savo partnerę. Taip pat neklausiau koks tavo libido ar kaip greitai pasitenkini, o po to vėl gali tęsti. Neklausiau kokie aistringi esate.
Kaip „vynas“ tonizuoja?! Milijonas “detalių”.
Aplamai ar tai įmanoma tema diskusijai, kai pasaulyje milijardai asmenybių.?!
Šimtu procentų pritarsiu Santanai. Jei dar nebuvo, tai dar bus. Tiems kuriems tai buvo, pasikartos. Tie kurie norės, suras savo „kelią“!
Jei partnerių netraukia seksualiai suartėti, tokios problemos nebus. Jei jie jauni, partneriais nebus.
Airi,- pasaulis daug didesnis nei tavo akiratis.
swx