Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kodėl vyrai "perdega"?

Kodėl vyrai "perdega"?

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/30 08:07:20 08:07:20

Nežinau kiek pačiam metų, bet labai rekomenduočiau atkreipti dėmesį į tai ką rašai.
Aš nežinau kitokios sueities be apipusės traukos, o antroji tai prievarta. Trečioji sukandus dantis.
Tuo pasinaudodamas noriu paklausti, ar pažystamas seksas poroje po dešimties metų? Taip pat ar esate įsitikinęs, kad praėjus šiam laikui jis visiems be išimties toks kaip teigiate?
Aš nežinau ką turite „uomenyje“ mano klausimas buvo konkretus, „Na ikalbejai, papasakok apie ta erekcijos kontrole. Tai dar man tokiu dalyku nedesto! idemiai klausau... „

Aš Jūsų neklausiau kaip galima atidėti ejakuliacija! Aš taip pat neklausiu, ar patiktų merginom vos pradėjus aimanuoti, Jūsų įjungtas egoistiškas stabdymo režimas.
Aš taip pat neklausiau kaip stipriai tu myli savo partnerę. Taip pat neklausiau koks tavo libido ar kaip greitai pasitenkini, o po to vėl gali tęsti. Neklausiau kokie aistringi esate.
Kaip „vynas“ tonizuoja?! Milijonas “detalių”.
Aplamai ar tai įmanoma tema diskusijai, kai pasaulyje milijardai asmenybių.?!

Šimtu procentų pritarsiu Santanai. Jei dar nebuvo, tai dar bus. Tiems kuriems tai buvo, pasikartos. Tie kurie norės, suras savo „kelią“!

Jei partnerių netraukia seksualiai suartėti, tokios problemos nebus. Jei jie jauni, partneriais nebus.
Airi,- pasaulis daug didesnis nei tavo akiratis.

swx

Kulgrinda

K

82 įrašai

2009/10/30 09:46:10 09:46:10

airis:
Santana: Jei i tema, tai manau kiekvienam vyrui tai atsitike, o jei dar neatsitiko, tai dar atsitiks. Kaip isspresti problema? Gal psichologiskai nusiteikti ir tik tuomet prie reikalo.

na as dar syki pasikartosiu psihologija cia nieko deta jai partneriai vienas kito netraukia ir tokios problemos gali iskilt
zinoma senyvo amziaus zmonem gali iskilt tokiu problemu del prostatos taciau visa tai gydoma reikia tik save prisiziuret

"jai partneriai vienas kito netraukia ir tokios problemos gali iskilt"
tu dar karta persiskaityk tema, kur ir rasoma, kad traukia vienas kita ir dar kaip traukia, tik kad erekcija kazkodel isnyksta

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/30 10:08:09 10:08:09

Santana tai visai ne "kazkodel"
"15. Bejausme
Paprastas dalykas protingu zmoniu aprasytas yra toks - [b:13m88qm1]nuo per didelio susijaudinimo taip atsitinka [/b:13m88qm1]nors tai kaip tik turetu buti preisingai. Brt ne. [b:13m88qm1]Ypac tada, kai moteris yrajam nepaprastai patraukli ir tai yr apirmas kartas[/b:13m88qm1]. [b:13m88qm1]Vyrams pasamoneje labai svarbu pasirodyti puikiai[/b:13m88qm1], tai juk ne privaloma ( kaip zu zmona) , o parodomoji ( meiluzei) programa. [b:13m88qm1]Todel baisiausiai bijo, kad kas nors bus ne taip[/b:13m88qm1]. O ko bijai, tas ir atsitinka.
Tai va. Siaip jau daug literuaturos yra tuo klasuimu, joks cia baisus atsitikimas.
Jeisu meiluze noresosi tai daryti antra karta, tai matyt jinai ta tavo nesekme, del kurios taip isgyveni, prieme normaliai. Ji suprato. Taigi - arba sureguliuok savo santykius su ja arba grizk pas zmona.

[b:13m88qm1]MAno partneriui yra taip buve, tai jis paskui ilgai is proto ejo[/b:13m88qm1].
Laikykis.
[b:13m88qm1]Daug kam tai buna, tik ne daug kas apie tai sneka."[/b:13m88qm1]
[url:13m88qm1]http://skelbimas.lt/asirtu/archive/300071937.htm[/url:13m88qm1]

Galima butu pazvelgti visai kita kryptimi, kad ir siame forume rutuliuota tema kai vyras gryzo is misijos. Nesekmes darbe. Dar bent tuzina variantu.
swx

Tornada

T

150 įrašai

2009/10/30 12:26:07 12:26:07

Treniruotis specialiai reikia ir damai supratingai būti, padėti, jei vyras iš tikrųjų patinka ,juk į Everestą iš karto irgi niekas neįkopė...slidinėjo, krito, kol pasiekė viršūnę...

airis

A

30 įrašai

2009/10/30 14:44:33 14:44:33

Tornada: Treniruotis specialiai reikia ir damai supratingai būti, padėti, jei vyras iš tikrųjų patinka ,juk į Everestą iš karto irgi niekas neįkopė...slidinėjo, krito, kol pasiekė viršūnę...

pritariu visu 100%
as irgi tapati bandziau issaiskint na gal kiek kitaip o tu cia trumpai aiskiai viska isklojai

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/31 21:47:35 21:47:35

pries pora dienu buvau panasioje situacijoje su nauju partneriu. ilgas ir atviras pokalbis, didelis palaikymas is mano puses ir po 45 minuciu viskas susitvarke

Skandinavas

S

6 įrašai

2009/11/01 18:56:13 18:56:13

Buna, buna... todel, kad "neveza" moteris, tai todel ir buna, taciau kita sykeli pasistengus, kaip Kazanovai susikoncentravus ties kokia tai tos pacios moters grazia kuno detale - viskas vyksta kaip is pypkes. Moteriai tai ka? Prasiskete ir viskas, vyras - sudetingesni turi preparata, todel ir priklauso jo darbas nuo psichologinio nusiteikimo, nuovargio ar, kad ir issisiurbimo - ne robotas juk

Lijundra

L

52 įrašai

2009/11/02 14:13:59 14:13:59

Skandinavas: Buna, buna... todel, kad "neveza" moteris, tai todel ir buna, taciau kita sykeli pasistengus, kaip Kazanovai susikoncentravus ties kokia tai tos pacios moters grazia kuno detale - viskas vyksta kaip is pypkes. Moteriai tai ka? Prasiskete ir viskas, vyras - sudetingesni turi preparata, todel ir priklauso jo darbas nuo psichologinio nusiteikimo, nuovargio ar, kad ir issisiurbimo - ne robotas juk

Na ar ne gražu, moteriškė neveža, bet vis tiek užlipsiu malonę padarysiu ir malonumo nei man nei moteriškei, o dar be to guli kaip rastelis, tai paspjaudysiu iš vis bus gerai. Manau Kazanova bent stengėsi suteikti malonumo ir sau, ir moteriškei, ar bent tikėjo tuo...

Kulgrinda

K

82 įrašai

2009/11/03 14:25:53 14:25:53

Skandinavas: Buna, buna... todel, kad "neveza" moteris, tai todel ir buna, taciau kita sykeli pasistengus, kaip Kazanovai susikoncentravus ties kokia tai tos pacios moters grazia kuno detale - viskas vyksta kaip is pypkes. Moteriai tai ka? Prasiskete ir viskas, vyras - sudetingesni turi preparata, todel ir priklauso jo darbas nuo psichologinio nusiteikimo, nuovargio ar, kad ir issisiurbimo - ne robotas juk

Nu tu cia pavariai tai tikrai ne i tema, gal geriau pirma paskaityk apie ka cia susirinke kalba, o po to sapaliok. Joooooo ..... apsaugok Viespatie nuo tokiu vyru, kaip tu.... Nei supratimo, nei pagarbos, nei kulturos.... Vargses tos moterys, kurios turejo nelaimes su tavim susipazinti

perdeges

P

1 įrašai

2009/11/09 14:34:01 14:34:01

Manau, tokio dalyko priezastis gali buti ta, jog seksas - vyraujanti siandienos televizijos ir ziniasklaidos tema. Jo pilna pasnekiuose, straipsniuse, filmuose. Naturaliai daugiau jo atsiranda ir gyvenime - visi nori prisivyti ta "filmo heroju" savo pajegumu, patirtimi. Buti idealus, kas atrodo neatsiejama nuo aktyvaus seksualinio gyvenimo. Ir po tokio intensyvumo perdegimas naturalus. Reikia labai svarbios moters tavo gyvenime, kad tai pasikeistu. Pats tai isgyvenau - atsirado tokia moteris, su kuria seksas man vel pasidare idomus.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume