Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → nesuprantu vaikino.padekite

nesuprantu vaikino.padekite

skaudi

S

5 įrašai

2009/09/22 01:14:51 01:14:51

sveikos.nesuprantu vaikino elgesio.esame pazistami siek tiek daugiau nei metus,draugaujame 5men.man 20,jis siek tiek jaunesnis.visa draugystes laika sutarem labai graziai,nebuvo nei vieno barnio,buvo labai meilus,nuosirdus ir geras,as irgi stengiausi.pasitaike galimybe isvaziuoti i uzsieni,padirbeti.turejome susiruosti per savaite,per ta skubejima ir stresa truputeli apsipykome,nes jis vis pamirsdavo man ka nors pranesti apie kelione,pasakiau jam,kad negrazu taip,jei mane gerbi.viskas tuo baigesi.kelioneje viskas buvo gerai.vykome pas bendra musu drauga,kartu vaziavo dar du jo draugai.atvykus i vieta,isidarbinus,prasidejo kasdieniai barniai,jis mane ignoruodavo,visiskai nesnekedavo,bendravo tik su draugais.jauciausi ziauriai iskaudinta,pazeminta.bandziau su juo apie tai sneketi,bet jis neizvelge tame jokio blogo savo elgesio.nusprendziau,kad negaliu daugiau taip ir nusprendziau isvykti i kita miesta pas drauge.pasakiau jam apie tai ir nesulaukiau jokios reakcijos.jis tiesiog be zodziu mane isleido,nei kiek nepriestaravo ir net gi nesidomejo del ko isvykstu.tiesa,paskui pati pasakiau,kad negaliu daugiau taip ignoruojama.isvykau.tuo musu santykiai ir baigesi.nesuprantu del ko visa tai?as galima sakyti,kaip ir del jo beldziausi i kita pasaulio krasta...na taip,vaziavau dirbti,bet be jo nebuciau vaziavusi...norejau buti kartu su juo...galbut pagalvosite,kad jauna,kvaila,bet as labai daug tikejausi is to zmogaus,planavau savo gyvenima su juo...gal suprantate delko viskas is nuostabiu santykiu persiverte i toki chaosa?jauciausi mylima ir reikalinga,o dabar izeista ir ismesta.skaudziausia tai,kad nesuprantu viso to priezasties...

Svečias

S

689 įrašai

2009/09/22 04:37:50 04:37:50

vaikai zaidzia meile...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2009/09/22 05:03:30 05:03:30

Tu viena kūrei planus apie dviejų bendrą ateitį?
Tai pabandyk viena juos įgyvendint.

O šiaip- viskas gerai, viskas normalu, mokykis, žiūrėk į tai kaip į patirtį...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/22 06:14:28 06:14:28

nebesistenk suprasti vaikino, nes jo kaip ir nebėra dėl ko suprasti-geriau pati save pasistenk suprasti.Spyris į šikną kartais priverčia atsikvošėti

Giselle

G

48 įrašai

2009/09/22 10:18:56 10:18:56

tu pati atsakei i klausima.... tu jauna, o jis dar jaunesnis.... turint omeny, kad statistiskai vaikinai bresta veliau uz merginas - jusu poziuriai ir reikmes labai skiriasi... pamirsk, paleisk ir gyvenk savo gyvenima... o ateiciai patarimas - geriau 5m vyresnis, nei 1m jaunesnis

nata002

N

748 įrašai

2009/09/22 19:18:58 19:18:58

Būna ir vyresnių nesubrendusių..Tiesiog, tu jam nieko nereiški. Apmaudu tik , kad vaikinas to neparodė prieš išvykstant...Susitaikyk su tuo ir ateity atidžiau vertink žmones.

adirondack

A

6 įrašai

2009/09/23 10:14:21 10:14:21

manau jis turi kita, tik tau nepasako... man irgi panasiai kazkada seniai buvo tik Lietuvoj visa tai...po to suzinojau, kad nuklydo su mano geriausia drauge, visi zinojo, o as durnele akla, viena planavus musu ateiti nieko nemaciau tave state i nepatogias situacijas, kad pati iseitum, o kai nepavyksta pats atsikrato tiesiai sviesiai...
laikykis...

serenity

S

29 įrašai

2009/11/23 10:45:14 10:45:14

net nesigilink, stenkis toki vaikina mesti is sirdies ir minciu. Visokiu asilu pasauly buna. Jis taves, negerbe, nevertino ir didziausia klaida padare kad paleido. Matyt dar per jaunas. ir dar patarimas: niekada neprisisvajok, tuomet zymiai skaudesni kito zmogaus poelgiai tampa. O seip linkiu sekmes, stiprybes ir susirasti tikraja savo gyvenimo meile, galbut ir ne is pirmo karto

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume