swx
galetu.. sutinku.. bet tikiu ta fraze " kur tau skirtas nepabegs"
Kur tau skirtas, be kales apseis. Idealai, nebutinai kalese.
swx
ieva
2009/09/17 07:27:39 07:27:39
Kur tau skirtas, be kales apseis. Idealai, nebutinai kalese.
swx
Moteris33
2009/09/17 14:11:47 14:11:47
SWX, O kokie gi būna tie idealai, papasakok Juk kaip sako - pagal rūbą sutinka, pagal protą išlydi (ups.. išlydėjimo čia mažiausiai ir norisi)
Ir Wanila, apie kales irgi paplėtok mintį. Nesu tikra kad supratau
Kita vertus - juk jei taip viską suprasčiau, kažin ar lankyčiausi šioje svetainėje
17084id_šypsenėle
2009/09/18 06:46:20 06:46:20
Sveiki,svečias apie kales rašo pats gerai nesuvokdamas tos prasmės,būsime atlaidžios jam,bet jis savo mintis galėtų išreikšti išsamiau,na kiekvienas žmogus turi pasirinkimo laisvę,tad labai nepriekaištauju,maloniau suteikti laisvę,negu ją apriboti.)
kora
2009/09/18 07:16:17 07:16:17
Kas kiek suvokia "kales" ir "laisves" prasme, sunku kitam nuspresti, bet ne viskas turi buti pilama ant galvu viesai.
Ir "laisve" kai kada geriau butu apriboti, kad veide sypsenele nevirstu raide "O".
ieva
2009/09/18 07:59:54 07:59:54
Manau "idealu" pasaulyje tiek skirtingu, kiek sis pasaulis margas. Labiau noreciau sakyti rozinis. Be viso to, kiekvienam savo. Leisiu sau ir Jums priminti, pasaulis ir zmones jame keiciasi, visomis prasmemis sulyg savo amziumi.
Sypsenele as Jusu nei karto nevertinau, bet padekosiu uz Jusu vertinimus.
Gimti kale tai viena.
Tapti ja, tai jau kita.
Seksas tai tik vienas lasas juroje.
Neperasinesiu interneto, o savo supratima apie tai, tiksliau atsakymas butu toks, temos pavadinimas "kaip issiskirti su gera mergina" arba anekdotas apie "knysliuka ir balioneli".
Seksas su kale pats geriausias seksas, bet skaniausia maista gamina- kulinare. Vaikus stropiausiai priziuri mama. Nemalonumus darbe galima spresti su protinga. Pasijausti silpnu, gauti supratima salia moters. Baltinius graziau islygina mylinti. Vaistus paduos, rupestinga. Maloniausia sugryzti i "siltus" namus.
Pabaigai.Buk kuo esi, tam kad nereiktu pasijausti gyvenant tik tenkinant kito ego.
Visa kas telpa i zodzius, nusibodo, neveza, monotonija.
swx
PS aciu Kora
PPS visuose moteryse yra tai, tik ne visos tai atverusios. Gal del to, kad mano gedinga?! Gal, kiti to nenusipelno?!. Cia jau neturiu kompetencijos.
PPPPPs atsiprasau jai ka, skubom
barakuda
2010/03/17 06:54:33 06:54:33
Na ka viliojimo akademija yra nueikit www.barkudawomen.jimdo.com
Jūra
2010/05/04 07:28:48 07:28:48
Labai daug tiesos, kad vyrui reikia labai įvairialypės moters. Taip pat pritariu, kad kalė ne visada tinka. Va, skaičiau knygą " KOdėl vyrai myli kales". Ten pamokyta, kad nereikia būti mazgotei, nereikia per daug atsiduoti, nereikia nieko jam per daug, o dažniau reikia žiūrėti savęs. Bet dabar elgiuosi visiškai kitaip, nes mano natūra kitokia - man patinka būtio gerai žmogui, kuris man brangus. Tik kartaios pasimetu, ar visgi vyrus labiau traukia paslaptinga, kartais šiek tiek egoistė ir ne iki galo įsimylėjusi, ar jiems reikia stabilumo ir pasiaukojančios, atsidavusios moters?