Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Analinis seksas

Analinis seksas

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/27 11:41:41 11:41:41

Ash cia aishku ishvis ne i tema.... cia vardas, nicas, ar kas? LELIS BORGIA? Aishku ash negramatnas ir nieka nesuprantu, bet rimtai, nu negalima taip zmogenu pavadint.... be pykciu, nu man skamba: leliu orgija..... zinau, sunervinsiu, bet jai paaishkintumet, atsiknishciau....

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/27 15:20:28 15:20:28

Borgia , tu kazkoks atsilikes. Per anala i zvaigzdes [/quote]
aAbu Jūs atsilikę, atleiskit, - viens neigia analą, o kitas šiais pragmatiškais laikais dar peza apie žvaigždes. [/quote]

Borgia yra durnas ir nesupranta, kad mergos dabar karjera daro per anala - tiesiai i LNK zvaigzdes taiko.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/27 16:21:23 16:21:23

Lelis tik anana ir tepripazista -su kitokiu jam nesigauna, tik taip zvaigzdes pasiekia.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 07:36:58 07:36:58

Lady-scorpio:
senas hrienas:
Lelis Borgia: Politkorektikos, zonos, analo kultūros garbintojams, reklamos, medikų propagandos aukoms ir kitiems Markūzos gerbėjams norėčiau priminti, kad analinio sekso metu, mechaniškai pažeidžiama storoji žarna, nes žarnynas, išskyrus pilvaplėvę, neturi sensorinės reagavimo į skausmą sistemos. Dėl šios priežasties storojo žarnyno žaizdos dažniau ne pajuntamos, o pamatomos – kraujas išmatose. Be to, storosios žarnos tiesioji dalis nėra padengta pilvaplėve, kurioje yra nervų, signalizuojančių apie skausmą, koncentracija. Santykiaujama, mechaniškai stipriai trinama, tačiau adekvataus tam veiksmui diskomforto nejuntama, o tai yra labai pavojinga – nervai skirti ir tam, kad mus saugoti nuo netinkamų veiksnių organizmui. Esant tiesiosios žarnos mechaniniam sužalojimui, organizmas gamins medžiagas: auglio nekrozės faktorių, interleukiną – 1, interleukiną-6 ir kitus, kad sureguliuoti krizinę situaciją. Jei pastovūs mechaniniai pažeidimai tokie, kad žarnyno bakterijos gali lengvai daugintis ten, kur joms nepriklauso, medžiagų kiekius, skirtus šios krizės sureguliavimui, organizmas gamins dar didesnius. Aukštas interleukino-6 kiekis žaloja kasos ląsteles, gaminančias insuliną. Tai gali būti ir viena iš diabeto priežasčių. Tam, kad atstatyti mechaniškai pažeistas ląsteles, reikalingi hormonai ir fermentai ir jei jų pastoviai reikės darbams „taške“, kraujyje jų sumažės, kas ir jau yra šiaip vyresniems žmonėms problema – su laiku hormonų gamyba gęsta ir kieviena jų nanogramo dalis jiems yra aukso vertės. O bakterijos, patekusios į burną pradeda griauti visą imuninę sistemą. Aš kaip elektrikas tai ne tik žinau, bet, dirbdamas su medicinos elektronine technika, savo akimis esu matęs, kaip taip neatsakingai yra naikinamas jauno žmogaus organizmas. Taigi ar jums negaila jaunų, dailių, gražių panelių, ar jums nerūpi jų sveikata, savo būsimų vaikų sveikata – jų ateitis? Gerai pagalvokite. Gerai žinokite, kad spermoje gausu medžiagų, kurios yra vienos iš uždegimų iniciatorių – prostaglandinų. Jų spermoje yra net 14 rūšių. Spermoje jų paskirtis priversti gimdą susitraukinėti – tam, kad įsiurbti spermą į gimdos vidų. Kaip jie įtakos storosios žarnos pažeistą sienelę galite jau nuspėti. Taip pat suardo ir gerklės gleivinę, bet tai daktarai tyčia nutyli, nes babkės aukščiau visko, aukščiau moralės ir darnos visuomenėje, aukščiau estetikos, gražios erotikos - harmonijos. Taigi geriau kuo greičiau pasakykite analui sudie ir paikiems mergų žurnalams, ypač žurnalui „Panelė“. Na, bet jeigu jūs norite tapti medikų mafijos aukomis, tai ką jau čia su jumis ir bepadarysi, prašom, bet į svetimo kišenę nereiktų lįsti, o patiems grynais užsimokėti.

Borgia , tu kazkoks atsilikes. Per anala i zvaigzdes

aAbu Jūs atsilikę, atleiskit, - viens neigia analą, o kitas šiais pragmatiškais laikais dar peza apie žvaigždes.

Lelis čia atrodo, kaip iš zonos pabėgęs

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/28 07:50:48 07:50:48

Danielius: Ash cia aishku ishvis ne i tema.... cia vardas, nicas, ar kas? LELIS BORGIA? Aishku ash negramatnas ir nieka nesuprantu, bet rimtai, nu negalima taip zmogenu pavadint.... be pykciu, nu man skamba: leliu orgija..... zinau, sunervinsiu, bet jai paaishkintumet, atsiknishciau....

Lelis Borgia kartą jau aiškino, kad tai - Papa Borgia(Aleksandras VI-asis).

Lilian

L

1 įrašai

2011/03/28 08:13:42 08:13:42

Sveiki Gerbiamieji Vyrai!
Mano vardas yra Lilita. Ji man labai malonu rašyti jums aš naršyti, kai aš atėjau visoje savo kontaktinę informaciją ir kažkas palietė manęs susisiekti su jumis ir bus labai laimingas, kad bendravimo su jumis, jeigu jūs turite noras su manimi, kad mes galime gauti į pažinti vieniems kitus ir pamatyti, kas atsitiko ateityje. Ir bus labai laimingi, jei jūs galite parašyti man per mano elektroninio pašto adresas ([email protected]) man papasakoti daugiau apie save mano, ir duoti jums mano nuotrauka yra gera pradžia. Aš būsiu laukti išgirsti iš jūsų. Turi palaiminti dieną. Lilian. P.S. Mano brangusis prašome kreiptis į mane girdi (lilinafrank @yahoo.com)

Hello dear, my name is Lilian. It give me a great pleasure to write you I was browsing when I came across your contact and something touched me to contact you i will be very happy to be in communication with you if you will have the desire with me so that we can get to know each other and see what happened in future. I will be very happy if you can write me through my email ( lilinafrank @yahoo.com ) for me to tell you more about my self and give you my picture for a good start. I will be waiting to hear from you. Have a blessed day. Lilian.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/12 06:10:31 06:10:31

Vo būtent, analinė meilė, kas tai per naujadaras ar modernybė? Nesuprantu, kaip čia dabar gaunasi? Va, kai kas siūlo kokį netikusį, negerą daiktą, tai dažnai gauni atsakymą, tipo "kišk į subinę!" O pagal jumi išeina, kad visai gerą daiktą reikia būtent ten ir kišti, kažkas čia netaip - kažkokia nesąmonė. Reiks mokytojos pasiklausti, o tai mamos bijau.

ieva

I

96405 įrašai

2011/05/29 20:05:13 20:05:13

Vo būtent, imk ir pasiklausk va dabar prieš miegą.

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/21 12:27:57 12:27:57

as tai nzn man tas analinis sexas nieko pirma syki norejo vaikinas pabandyt tai sakau nu gerai davai bandom nu zodziu buvo baisu bet tai jau kaip jam patikoooooooooooo tai uoj uoj uoj o paskui kitus sykiu jau geriau buvo o db isvis nebeskauda nesakau kad tuo uzsiiminejam kiekviena diena per pietus per pusrycius ir vakare bet savaitej 2 3 kartus ir siaip as uz ivairu sexa nes kaip sakant jei atsiranda tarp poru kazkokiu nesklandumu sexo atzvilgiu tai tokia pora ilgai kartu nebus o jei ir bus tai vaikinas tures susirades kokia kita kuri gales duoti jam tai ko reikia o jus busit tik kaip atsarginis variantas nu zinau ziaurus zodziai bet taip yra mano pazystamas taip daro nors zenotas yra nes mat jam zmona nepasiraso oraliniam ir analiniam keista boba

ieva

I

96405 įrašai

2011/10/21 13:08:51 13:08:51

Matos, kad atsilikusi ta boba, nes žurnalo panelėms ir paauglėms mergaitėms "Panelė" neskaito. Gal tu duok jai tą superinį žurnalą paskaityti, gal susiprotės ir leisis taip rūri rūri per kanalizaciją. Negi ir numirs tokia atsilikusi? Gaila moters kažkaip, ane?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume