KAS PISA PER ŠIKNA TAS PIDERASTAS NU IR PIDERASTŲ CIA PRIVISO O MOTERYS GAIDŽIAIS PATAPO

x,x,x
2010/07/02 22:16:51 22:16:51
KAS PISA PER ŠIKNA TAS PIDERASTAS NU IR PIDERASTŲ CIA PRIVISO O MOTERYS GAIDŽIAIS PATAPO
ieva
2010/07/03 09:46:23 09:46:23
Analas - ateities progreso variklis, tikroji meilė. Apsieisim be Borgijos propagandos, mes gi suaugę, ne vaikai, kokiais Borgia mus laiko, ir ne kvaili - ne dundukai.
rassakila
2010/07/04 12:27:31 12:27:31
Buvo nekokia nuotaika, kol neprisiskaičiau visokių anekdotų, blevizgų ir nešvangybių! Ot lietuviai, pliaukš aplinkui, bet nė vienas neprisipažins, kad sekse jei neeksperimentuoja, tai labai norėtų, bet bobučių auklėjimas trukdo peržengt ribą. Ačiū už juoko dozę
nekilmingasis
2010/07/26 09:39:32 09:39:32
Va cia tai man patiko issireiskimas "[b:2dlm32gc][u:2dlm32gc][i:2dlm32gc]KILMINGAS[/i:2dlm32gc][/u:2dlm32gc][/b:2dlm32gc] cia ta prasme grynaveislis?
Jeigu as irgi turiu savo versla ir pinigu truputi daugiau nei kiti tai gal ir as veislinis? Bet man visai patinka kai zmona isileidzia ir per uzpakalinius vartelius (nors tai buna labai retai ) tai tada as gal negrynaveislis nelabai suprantu to issluoksniavimo
Linksminat tauta tokiais issireiskimais, o jeigu jus tikrai sluoksniuojat zmones i GRYNAVEISLIUS SU KILMES DOKUMENTAIS, I GRYNAVEISLIUS BE KILMES DOKUMENTU IR I MISRUNUS, tai tada atleiskit man bet esat tikri dvasios ubagai
Nereikia
2010/07/26 09:42:48 09:42:48
Noretusi pridurti, kad ir proto, ne tik dvasios.
nekilmingasis
2010/07/26 10:00:55 10:00:55
gerbiamas x,x,x jusu dideliam nusivilimui noreciau pranest, kad jei man zmona leidzia pabadyt nevien tik i tam skirta skylute, tai dar nereiskia kad as pideras, nes deja man patinka grazios moterys. Ir aplomai, man jau geriau pati baisiausia moteris, negu pats graziausias vyras
O visi tie kurie cia baisiai saugo valstybes biudzeta ir mokesciu moketoju pinigus, gal pirmiau pabandykit sutvarkyt korupcija Lietuvoj. Tai tikrai butu daugiau naudos. Kazkaip nelabai tikiu kad jus gatvej is visu rukanciu atiminejat cigaretes ir aiskinat jiems kad kai jie susirgs plauciu veziu patys apsimoketu gydimo islaidas, kad mokesciu moketojam butu lengviau. Atiminekit is visu transporto priemones nes gali ivykt autoivikis kur gali nukentet zmones, vel islaidos. Vopse visus ant lauzo kraukit ir bus ramu.
nekilmingasis
2010/07/26 10:04:01 10:04:01
Na jau, na jau, kiek buvau, tai ten, būtent, neužsiiminėjama analu. Kaukės - taip, gražus balius - taip, šokiai - taip, bet kad [b:26ksohk8][u:26ksohk8]kilmingas[/u:26ksohk8][/b:26ksohk8] kištų savo pimpaliuką į šūdą, atsiprašant, dar nemačiau ir negirdėjau. Apie misionierių pozą mums, būk malonus, neprimetinėk. Su žvake mes stovėt nesiruošiam, žmonų irgi nekontroliuojam, ne tik pasvingauti, bet ir pas meilužį leidžiam ir patys paišdykaujam, jei reikia, bet mums paaiškinimui užtenka ir to, kad klinikoje prisižiūrim iki valiai prasčiokėlių bėdų ir kvailų tėvų ąšarų, nes panom taip sudarko užpakaliuką, kad Dieve, Dieve. Na ir mados toj Lietuvoj. Kur mes ritamės?[/quote]
Va cia tai man patiko issireiskimas "[b:26ksohk8][u:26ksohk8][i:26ksohk8]KILMINGAS[/i:26ksohk8][/u:26ksohk8][/b:26ksohk8] cia ta prasme grynaveislis?
Jeigu as irgi turiu savo versla ir pinigu truputi daugiau nei kiti tai gal ir as veislinis? Bet man visai patinka kai zmona isileidzia ir per uzpakalinius vartelius (nors tai buna labai retai ) tai tada as gal negrynaveislis nelabai suprantu to issluoksniavimo
Linksminat tauta tokiais issireiskimais, o jeigu jus tikrai sluoksniuojat zmones i GRYNAVEISLIUS SU KILMES DOKUMENTAIS, I GRYNAVEISLIUS BE KILMES DOKUMENTU IR I MISRUNUS, tai tada atleiskit man bet esat tikri dvasios ubagai [/quote]
Noretusi pridurti, kad ir proto, ne tik dvasios.[/quote]
gerai papildei
nekilmingasis
2010/07/26 10:57:29 10:57:29
Nu bet blt, kaip suerzino visaziniai. Mergaite paprase patarimo, tai visi visaziniai puole atkalbinet, vietoj to kad duotu patarima. Cia tau bus taip ir anaip, as per anala neduodu (neimu) ir tu neduok (neimk).
Gaunas mazdaug taip jeigu as paklausciau cia patarimo koki automobili isigyt, tai turbut tie patys visaziniai ir [b:1xvmzf81][i:1xvmzf81][u:1xvmzf81]kilmingieji[/u:1xvmzf81][/i:1xvmzf81][/b:1xvmzf81] man patartu pirkt arkly, nes jie su arkliais joja ir man geriau su arkliu jot. Nes automobili reik draust, pilt kura, keist tepalus ir beje jis sugest gali ar net dar baisiau, galiu gi ir avarija padaryt, o tada jau mane gyditu uz tevu pinigus ar gal net uz mokesciu moketoju ...
Gal galit patart i koki filma kine nueit? Neik i kina, geriau namie knyga paskaityk, nes eidamas gali paslyst ar uzkliut, parkrist, susilauzyt koja ar ranka. Tai tau gipsa des uz mokesciu moketoju pinigus. Ir t.t.
Zodziu labai naudingus patarimus duodat... Atsiminkit jeigu zmogus nori alaus jis ji ir gers, o ne jusu siuloma piena....
tikras
2010/07/26 11:04:45 11:04:45
Pats sau pritaikyk šitą patarimą. Jei žmonės nori postringauti apie analinio sekso žalą, tai ir postringaus, o ne griebsis tavo siūlomos tolerancijos.
nekilmingasis
2010/07/26 12:00:30 12:00:30
Apie zala galima ir kitaip perspet, nebrunkant savo nuomones kad taip ar kitaip nedaryk. Galima perspet apie pavojus ir patart but atsargiems, o neiskarto aiskint kiek ju analinis seksas kainuos mokesciu moketoju piniginems. Galima pasakyt kad gali uzsikrest ligom (nors ir vagininiu bunu yra tikimybe uzsikrest), galima pasakyt kad gali trukt kraujagisle jei nebus tinkamai atsipalaidavus ar del liubrikanto trukumo ir kitu veiksniu, galima pasakyt kad gali sutrikt ismatu ir duju sulaikymas jei galiniai vartai taps pagrindiniais ir panasiai.