2010/01/31 14:35:27 14:35:27
Ledi Chatterly: Mano visa klase uz analini seksa. Dauguma klasiokiu jau yra isbandziusios ir nieko, jokiu daktaru neprireike. Vienintelis Emilis nesutiko, bet gavo i dantis ir nusileido.
Puiku, puiku.... Parasykit po keleriu metu praktikavimo
2010/01/31 15:03:03 15:03:03
Viešnia: Svečias: Man ir mano aplinkos draugėms labai patinka analinis seksas kaip savotiškai saugus nuo nepageidaujamo nėštumo ir „varantis iš proto“ mūsų vyrus. Ar analiniai santykiai nėra pavojingi moteriai, ar daugeliui jie patinka? Remiantis Pasaulio seksologų asociacijos (WAS) leidžiamu moksliniu leidiniu „The Journal of Sex Research“, apie 58 proc. ištekėjusių moterų turi analinių santykių. Iš jų apie 62 proc. laiko juos maloniais, 28 proc. – nuolatiniais, apie 10 proc. – retais. Iš visų sueities formų ši mūsų visuomenėje vertinama prieštaringiausiai.
Analinis seksas žinomas nuo seno. Senovės Egipte jis vertintas kaip dievų ir faraonų privilegija, antikinėje Graikijoje buvo visuotinai priimtinas, pasak „Kamasutros“, turėjo kultinę reikšmę, prieškolumbinėje Amerikoje buvo labai plačiai paplitęs (Pietų Amerikos gentyse tradiciniai lytiniai santykiai buvo laikomi mažiau jaudinantys nei analiniai).
Žinias, kad analinis seksas yra tabu, mes gauname dar vaikystėje. Vaiko domėjimąsi savo kūnu psichologai vertina kaip natūralų ir sveiką reiškinį. Tačiau kai kuriose kultūrose tam tikru laikotarpiu domėjimasis savo lyties organais buvo slopinamas ir draudžiamas. Bet smalsumas nugalėjo, o kultūrų tolerancija auga.
Analinis seksas patenkina kai kurių žmonių sluoksnių ir amžiaus poreikius: moteris negali pastoti, išvengiama defloracijos (lieka nekalta). Bet yra ir rizikos veiksnių, nes tiesiosios žarnos sienelės daug plonesnės ir gležnesnės nei makšties, tad gali būti lengviau pažeidžiamos. Tokie santykiai gali būti skausmingi, kyla didesnė rizika plisti makšties infekcijoms ir ŽIV. Analinio sekso metu būtina naudoti lubrikantus – jie apsaugos nuo sužeidimų, įdrėskimų. Būtina analinio sekso sąlyga: po jo reikia nusiplauti varpą, kad rektalinės bakterijos nepatektų į makštį.
[url:2w3plorh]http://www.moteris.lt/lt/duk/klausk_seksologo_ir_psichologo/anatolijus_gainovskis/,offset.20[/url:2w3plorh]
Apie varpos nuplovimą, kad bakterijos į makštį nepatektų, turbūt irgi „The Journal of Sex Research“ skaitėte Gal kažkam reikėtų pasikartoti bent vidurinės mokyklos kursą apie bakterijas ? Tik su vienu teiginiu sutinku - tai nuo seno tai faraonų ir dievų privilegija - meilės tarp vyrų išraiška. Vyrai gali kišti savo daikčiukus, kur nori. Blogiausia, ką jie pasigaus - prostatitą. Na, ir dar maždaug nuo 40 - 45 m. bus sunkiau įkalbinti savo draugužius atsistoti į kovinę parengtį. Moterims dėl anatominių ir fiziologinių ypatumų rizikos žymiai daugiau.
Ledi Chatterly
L
20 įrašai
2010/01/31 15:50:21 15:50:21
Nemanau, kad pasigausim mes tų ligų, kaip visi Borgijos gerbėjai čia aiškina. Klasiokės sako, kad nieko blogo čia nėra, o atvirkščiai - gauni gerą kaifą. Pradžioje paskauda, o vėliau praeina. Bėda ta, kad kai kurie berniukai spiriojasi ir sakosi niekada savo daikčiuko nekišią į kanalizacijos vamzdį.
2010/02/05 15:42:54 15:42:54
Kuriai čia kanalizaciją pravalyti reikia?
2010/02/05 18:01:10 18:01:10
Ledi Chatterly: Nemanau, kad pasigausim mes tų ligų, kaip visi Borgijos gerbėjai čia aiškina. Klasiokės sako, kad nieko blogo čia nėra, o atvirkščiai - gauni gerą kaifą. Pradžioje paskauda, o vėliau praeina. Bėda ta, kad kai kurie berniukai spiriojasi ir sakosi niekada savo daikčiuko nekišią į kanalizacijos vamzdį.
i pacia gerkle - dar pats tas kaifas, i ausį galima bandyti, sako neblogas pojutis. Ex gaila per maza zmogaus kune skyliu
Lelis Borgia
L
826 įrašai
2010/02/06 08:29:01 08:29:01
Butent, del oralinio ir analinio sekso vyrai kvaileja ir beveik visi pasigauna - prostatitą. Na, o apie 40-uosius metus jiems impotencija garantuota. Baikit, vaikai, tas nesamones ir neerzinkite Gamtos, o tai ji skaudziai nubaus. Ne tik pamatysit, bet ir pajusite, o tada pulsite kaltinti visuomene, mokykla, tevus, meiluzius, sutuoktinius, bet tik ne save. Kiekvienas organas turi savo, Gamtos nustatyta, o ne issigimstancio zmogaus proto, paskirti. Is kur pas jus tokia meile zonai ir jos tradicijoms?
2010/02/06 20:02:27 20:02:27
nieko jie nepasigauna, jeigu zino ka daro
Ledi Chatterly
L
20 įrašai
2010/02/08 08:32:13 08:32:13
Perskaičiusi Borgia pasisakymus gal ir pakeisu savo nuomonę, su klasiokėmis pasitarusi. Gal ir niekada nepraktikuosiu analinio sekso, kaip mano klasiokės, nes noriu gyventi, būti jauna, sveika ir laiminga - turėti sveikų vaikų. Nenoriu, kad mane kas nors ten draskytų ir apturėčiau gėdą vėliau, kaip rašė Borgia.
2010/02/08 10:11:05 10:11:05
Ledi Chatterly: Perskaičiusi Borgia pasisakymus gal ir pakeisu savo nuomonę, su klasiokėmis pasitarusi. Gal ir niekada nepraktikuosiu analinio sekso, kaip mano klasiokės, nes noriu gyventi, būti jauna, sveika ir laiminga - turėti sveikų vaikų. Nenoriu, kad mane kas nors ten draskytų ir apturėčiau gėdą vėliau, kaip rašė Borgia.
vot ir gera mergaite
2010/02/08 11:43:15 11:43:15
Ledi Chatterly: Perskaičiusi Borgia pasisakymus gal ir pakeisu savo nuomonę, su klasiokėmis pasitarusi. Gal ir niekada nepraktikuosiu analinio sekso, kaip mano klasiokės, nes noriu gyventi, būti jauna, sveika ir laiminga - turėti sveikų vaikų. Nenoriu, kad mane kas nors ten draskytų ir apturėčiau gėdą vėliau, kaip rašė Borgia.
Taip svarbiausia su klasiokem pasitarti.
O savo galva turi?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume