Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Analinis seksas

Analinis seksas

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/22 08:37:46 08:37:46

Lelis Borgia: Meskit iš galvos tą analą ir infekcinį, primityvų, nehigienišką oralą, negi manote trumpai gyventi? Nebūkit gi reklamos ir medikų aukos, kursiančios jiems astronominius pelnus. Rinkodra, kaip ir pats ekonomikos mokslas nėra viskas, o dažnai apgaulingas ir visai ne mokslas, o graži apgaulė - saldainiukas, blizgutis. Kam jums ta kanalizacijos ir vėžio kultūra? Nuvažiuokit į Santariškes ir pamatysite analo ir beprotiško oralo gerbėjus ir gerbėjas be veidų. Gaištančius didelėje gėdoje ir skausmuose.

Leliuk, su visa pagarba turiu pasakyti, kad truputį apsišviečiau ir priėjau prie išvados, kad orale nėra nieko primityvaus ir purvino(nors nepraktikuoju) [b:2ol1e1fp] jei tai priimtina abiems[/b:2ol1e1fp]. Jei myli žmogų, tai myli jį visą, o ne tik kai kurias jo dalis. O dėl prostatos masažo kas gi čia bloga? Juk stuburas irgi masažuojamas. Tai naudinga sveikatai, bent taip teigia straipsnis.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/22 09:36:00 09:36:00

DP galėtų organizuoti ekskursiją į Santariškių klinikas, kad realiai pamatytumėte. Žinant mūsų žmonių higienos žemą kultūrą ir absoliutų sanitarijos neišmanymą, nevertas ir oralas. Išlaidos tik biudžetui, tėvams ir artimiesiems.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/22 10:06:12 10:06:12

Lelis Borgia: DP galėtų organizuoti ekskursiją į Santariškių klinikas, kad realiai pamatytumėte. Žinant mūsų žmonių higienos žemą kultūrą ir absoliutų sanitarijos neišmanymą, nevertas ir oralas. Išlaidos tik biudžetui, tėvams ir artimiesiems.

Bet ką ten pamatytume? Žmones, kurie nukentėjo nuo oralinio ir analinio. Atleiskite, nesuprantu jūsų minties. Gal jūs labai viską supaprastinate.

-Ramuniukas-

-

30 įrašai

2010/01/22 10:46:44 10:46:44

samanta:

...Jei myli žmogų, tai myli jį visą, o ne tik kai kurias jo dalis.....

Pritariu visu 100%

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/22 13:22:33 13:22:33

samanta:
Lelis Borgia: DP galėtų organizuoti ekskursiją į Santariškių klinikas, kad realiai pamatytumėte. Žinant mūsų žmonių higienos žemą kultūrą ir absoliutų sanitarijos neišmanymą, nevertas ir oralas. Išlaidos tik biudžetui, tėvams ir artimiesiems.

Bet ką ten pamatytume? Žmones, kurie nukentėjo nuo oralinio ir analinio. Atleiskite, nesuprantu jūsų minties. Gal jūs labai viską supaprastinate.

Na taip! Galima ir arčiau Centro apie tai sužinoti, nors tai yra paslaptis, saugoma įstatymo. Man tai vieša paslaptis, kaip dirbusiam su medicinos technika ir elektronika. Oralinio sėkmė priklauso nuo žmonių higienos ir bendros kultūros, ir kai ko kitko.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/22 20:41:02 20:41:02

Lelis Borgia:
Na taip! Galima ir arčiau Centro apie tai sužinoti, nors tai yra paslaptis, saugoma įstatymo. Man tai vieša paslaptis, kaip dirbusiam su medicinos technika ir elektronika. Oralinio sėkmė priklauso nuo žmonių higienos ir bendros kultūros, ir kai ko kitko.

Taip ir norisi iš jūsų komentarų išvadą padaryti, kad visos ligos nuo nehigieniško oralinio bei analinio sekso kilusios, ir iš to sudaryta didelė valstybinė paslaptis . Man čia kažkas nesusistyguoja...

ugnelė

U

892 įrašai

2010/01/22 21:17:21 21:17:21

To Lelis Borgia:
Manau, kad viskas gerai, kas tinka abiems. Ir žmogus mylimas visas, ir nėra pas jį negražių ar užkrečiamų kūno dalių. Jei jau visi seksai tokie nešvarūs ir visokios zarazos nuo jų kimba, tai gal geriausia - užgesini šviesą, palendi po kaldra ir misionieriaus poza, tik dar prieš tai dezinfekciją shlorkalkėm atlikus...
Ir ar ne nuo to paskui tas pabodimo sindromas ateina?

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/22 21:19:00 21:19:00

samanta:
Lelis Borgia:

Taip ir norisi iš jūsų komentarų išvadą padaryti, kad visos ligos nuo nehigieniško oralinio bei analinio sekso kilusios, ir iš to sudaryta didelė valstybinė paslaptis . Man čia kažkas nesusistyguoja...

Na ne! Visos gi negali, savaime suprantama. Daug yra darbo ligų, genai sušlubuoja, aplinka nepalanki ir daugybė kitų priežasčių.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/22 21:56:20 21:56:20

Svečias:
samanta:
Lelis Borgia:

Na ne! Visos gi negali, savaime suprantama. Daug yra darbo ligų, genai sušlubuoja, aplinka nepalanki ir daugybė kitų priežasčių.

Bet tiek ligų, kiek kyla nuo analinio bei oralinio sekso, niekada nesukelia jokios kitos priežastys

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/01/22 22:02:18 22:02:18

Imk visumą ir žvelk ne tik giliau, bet ir plačiau ir viskas bus čiki. Borgia irgi svečiu pabuvo. O analo jau aplink per akis. Kam civiliniame gyvenime reikalinga zonos ar anos armijos kultūra?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume