Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Stangri krutine

Stangri krutine

dainelė

D

1512 įrašai

2009/05/16 09:57:46 09:57:46

O kam jums, moterys, stangri krūtinė?
Ir kas tą stangrumą išmatuos?
Atrodo, viskas tik tam, kad vyrui patiktum.
Man dar atrodo, kad moteris nemoka savo akimis į save žiūrėti, žiūri vyro akimis.
O kodėl?
Man stangri krūtinė nėra jokia vertybė. Verčiau jau nužįsta motinos krūtinė.
Toks įspūdis, kad vakarų "civilizuota" visuomenė gerokai sukvailėjo.
Todėl ateitis atsiduos... žinome, kam.

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/16 11:05:02 11:05:02

Dainelei,
O aš gerbiu ir žaviuosi moterimis, kurios ir savo vaikus krūtimi ilgai maitina, ir geba gražiai savo kūną išlaikyti ir vėliau. Ir tai ne dėl vyrų. Tai dėl savęs. Dėl pasitikėjimo savimi. Dėl patikimo sau:)Ir nesuprantu žmonių, kurie galvoja, kad viską reikia daryti dėl vyrų... Reikia pirmiausia daryti dėl savęs ir mylėti save:)

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/16 13:47:27 13:47:27

dainelė: O kam jums, moterys, stangri krūtinė?
Man dar atrodo, kad moteris nemoka savo akimis į save žiūrėti, žiūri vyro akimis.
O kodėl?

idomiai cia moteriske sulankste:)
bet visokiu yra visokiu reikia:)

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/16 14:57:28 14:57:28

nu dainele negi nenorit buti grazi ? ziureti i veidrodi ir geretis savim ? sulaukti vyru komplimentu zvilgsniu ? gi tai taip smagu

Leo

L

543 įrašai

2009/05/16 18:13:08 18:13:08

dainelė: O kam jums, moterys, stangri krūtinė?
O kodėl?

Ne kad vyram patiktu, o kad pasitiketu savimi ir gerai jaustusi kitu moteru draugijoje. Juk nesmagu buti pacia negraziausia ane?
Ir apskritai dauguma zmoniu nori buti geri, protingi ir grazus.

Liepa

L

212 įrašai

2009/05/17 07:37:41 07:37:41

O kas nustatė tos grožio standartus? Visagalė grožio imperija . Taigi visa tai gryna komercija negi brangiosios nematot, kad iš jūsų tik melžemi pinigai, kad jūs nuolat laikomos įtampoj "neatitiksi mūsų retušuotų standartų vadinasi būsi nelaiminga" juk tai visiška nesamonė.
Na juk nenormalu, kai 40-metei peršami šešiolikinės standartai. Kiekvienas amžius savaip gražus.
Taip gražu stangri krutinėje o ką tai reiške na , kad jauna arba pritvinkusi pieno skirto kūdikiui. Kadangi šiolakinis suvokimas atmeta pirmykščia krūtų paskirti tai lieka tik jaunystės kultas. Bet juk amžinai jaunas nebūsi. Nesakau,kad nereikia savo kūno prižiūrėt bet kai visas gyvenimas suvedamas į tai man tai atrodo absurdas, Pasižiūrių į tas fifas ir galvojų na gal,būtent gal,ir gražu, bet tikrai nenorėčiau tiek savo gyvenimo laiko gaišt , kad atrodyčiau pagal tokius standartus. Ir kas tada manimi domėtusiu- į moterį kaip į gražų daiktą žiurintys vyrai. Man šito tikrai nereikia.

Dd

D

50 įrašai

2009/05/17 15:57:26 15:57:26

ADRIJANA: nu dainele negi nenorit buti grazi ? ziureti i veidrodi ir geretis savim ? sulaukti vyru komplimentu zvilgsniu ? gi tai taip smagu

Leo: Ne kad vyram patiktu, o kad pasitiketu savimi ir gerai jaustusi kitu moteru draugijoje. Juk nesmagu buti pacia negraziausia ane?

Baikit, žmonės, juokas ima. "Nesmagu būti pačia negražiausia" - komedija tiesiog... Net žaliausioje jaunystėje su draugėms susitikdamos nesilygindavom, kuri gražiausia/negražiausia - draugė visada graži/gera/protinga, antraip nedraugaučiau. Be to, turėdavom apsčiai daug įdomesnių užsiėmimų, negu gėrėtis savo kūnu ar lygintis su kažkokiais nežinia ko nustatytais etalonais.
Man asmeniškai būna nesmagu, kai nepažįstami vyrai mane nužvelginėja, tarsi būčiau koks daiktas. Pažįstami nužvelginėja visai kitaip. Ir man pačiai ne vienas žmogus, iš pirmo žvilgsnio pasirodęs nekaip (nors kiti jį/ją ir laikytų gražuoliu), arčiau susipažinus tampa gražus/-i, nes patiri jo(s) būdą, protą, vaizduotę, svajones, pomėgius, vidinį (dažniausiai harmoningą) asmenį, kuris apsidangstęs visokiais įvaizdžiais.

Pasižiūriu į veidrodį ir matau, koks laikinas dalykas yra šitas pavidalas - jis keičiasi ne į jaunystės pusę. Ir tebūnie.
Šita mirštanti kultūra, pritariu Liepai, orientuojasi į jaunikles arba nevaisingas anoreksines moteris.
Senovės moterų (deivių?) skulptūrėlės atrodo kitaip - kiti grožio standartai.
Kai žmogus sveikas, jis natūraliai gražus pagal savo amžių. O čia - atskiriame nuo asmens gyvenimo visumos vieną kūno dalį - krūtį - ir tyrinėjam, ar "tobula"... nestangri, vajėj vajėj...

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/17 16:31:22 16:31:22

Shita lazda turi du galus (kaip ir visos kitos, beje)
Ishproteti del kiekvieno neatitiko standartams ir kaip pamishusiai naikinti visas amzhiaus apraishkas - chia jau liga. Nereikia persistengti.
Bet prisizhiureti save - butina. Ir sau, ir kitiems.
Nepateisinu tu, kurios savo tingejima ar nesugebejima savimi pasirupinti dangsto bambejimais apie kitus ir apsimetineja neva tai jom nerupi.

Leo

L

543 įrašai

2009/05/17 16:47:47 16:47:47

Dd:
ADRIJANA: nu dainele negi nenorit buti grazi ? ziureti i veidrodi ir geretis savim ? sulaukti vyru komplimentu zvilgsniu ? gi tai taip smagu

Leo: Ne kad vyram patiktu, o kad pasitiketu savimi ir gerai jaustusi kitu moteru draugijoje. Juk nesmagu buti pacia negraziausia ane?

Baikit, žmonės, juokas ima. "Nesmagu būti pačia negražiausia" - komedija tiesiog... Net žaliausioje jaunystėje su draugėms susitikdamos nesilygindavom, kuri gražiausia/negražiausia - draugė visada graži/gera/protinga, antraip nedraugaučiau. Be to, turėdavom apsčiai daug įdomesnių užsiėmimų, negu gėrėtis savo kūnu ar lygintis su kažkokiais nežinia ko nustatytais etalonais.
Man asmeniškai būna nesmagu, kai nepažįstami vyrai mane nužvelginėja, tarsi būčiau koks daiktas. Pažįstami nužvelginėja visai kitaip. Ir man pačiai ne vienas žmogus, iš pirmo žvilgsnio pasirodęs nekaip (nors kiti jį/ją ir laikytų gražuoliu), arčiau susipažinus tampa gražus/-i, nes patiri jo(s) būdą, protą, vaizduotę, svajones, pomėgius, vidinį (dažniausiai harmoningą) asmenį, kuris apsidangstęs visokiais įvaizdžiais.
Pasižiūriu į veidrodį ir matau, koks laikinas dalykas yra šitas pavidalas - jis keičiasi ne į jaunystės pusę. Ir tebūnie.
Šita mirštanti kultūra, pritariu Liepai, orientuojasi į jaunikles arba nevaisingas anoreksines moteris.
Senovės moterų (deivių?) skulptūrėlės atrodo kitaip - kiti grožio standartai.
Kai žmogus sveikas, jis natūraliai gražus pagal savo amžių. O čia - atskiriame nuo asmens gyvenimo visumos vieną kūno dalį - krūtį - ir tyrinėjam, ar "tobula"... nestangri, vajėj vajėj...

Ne tik krutys svarbu.
Apskritai yra zmones kurie rupinasi savo isvaizda ir yra tokiu kuriem pofig kaip atrodo. Vidiniu groziu tenkinasi tie kurie negali megautis ir isoriniu, tai yra kaip kompromisas.
Grozis nera laikinas pavidalas, norint galima puoseleti kuna iki senatves. Zinoma neatrodys kaip 16 metu, bet amziaus ribose labai puikiai matosi kas prisisziuri.
Senoveje buvo kiti gyvenimo standartai ir galimybes, todel ir grozio standartai kiti

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/17 19:22:02 19:22:02

hmmm tikrai jau nereikia lialia visos nori buti grazios nepriklausomai nuo amziaus , tik jau tikrai kvailai atorodo 40 mete isispraudusi i sesiolikinems skirtus rubus . bet matomas pavyzdys L.Grauziniene, ji tikrai nera grazuole, bet kaip pasikeite jos isvaizda kai ja pradejo rupintis:)Tik ji pati kol kas jauciasi dabar blogiau nei apsepusi, nes tiesiog neipratusi buti pasitempusi:) Taip, kad moterys baikit save guosti, kad turite kitu idomiu dalyku:) nei save puoseleti . Priesingu atveju ilgai dar kabos cia temos kaip antai ... niekas nekviecia kavos , ..pasimatymas, reziume. ir t.t

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume