Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Vyras nebenori sekso

Vyras nebenori sekso

kora

K

2495 įrašai

2009/05/05 07:52:56 07:52:56

Lelis Borgia: Dalis vyrų suka į dorybės kelią - nebereikia sekso, vadinasi, nebereikia ir moterų. Kita dalis vyrų yra persisotinusi realiame ir internetiniame(virtualiame) gyvenime. Moterims turėtų patikti tokia nauja vyrų mada - nebelakstyti į kairę, nebelakstyti paskui sijonus, nebesižavėti moterimis. Bėda, kad tokius vyrus nustoja dominti ir žmona. Man tai svetima, bet toks reiškinys plinta. Kitavertus, daugėja impotentiškų vyrų ir tai jau tampa rimta problema. Kita dalis paauglystėje persisotina seksu, nusiseksuoja, tada jiems sulaukus 30 metų jo išvis nebereikia. Gal ir gerai, kai dalis vyrų palieka moteris ramybėje. Bet vėl, dalis moterų dėl šių priežasčių yra priverstos pasukti lesbianizmo link, nes yra gyvos būtybės ir ne visos gali apsieiti be intymumo, be relakso, be intymaus masažo, glamonių ir pan.

Nesiginciju del jusu sio poziurio i vyrus, gal kaip vyro patirtis tokia. Taciau jus vyrus suskirstote kategoriskai i dvi dalis, pvz.,manes nei viena is siu daliu netenkina, ir moteris-partnere tuo labiau. Gal norit pasakyt, kad siam pasauly kitokia vyru kategorija jau yra ismirusi ir bergzdzias reikalas ieskoti bei laika gaisti

Atsiprasau, jus save, kokiai daliai vyru priskiriat ar esat vedes ir siame zaidime nedalyvaujat

P.S. Gerai, kad moteru taip neskirstot ir izvelgiat gyvasti jose.

emilita

E

3 įrašai

2009/05/05 08:04:21 08:04:21

brangute,gaila man taves,bet manau susitaikyk su realybe,o gal jis turi meiluze?nepamastai?esu tai patyrusi,patikek,arba vaikui demesio daugiau skiri nei nei jam net nezinau,pagalvok rimtai.........uzjauciu,visi vyrai kiaules kiek zinau

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/05 08:08:42 08:08:42

emilita: brangute,gaila man taves,bet manau susitaikyk su realybe,o gal jis turi meiluze?nepamastai?esu tai patyrusi,patikek,arba vaikui demesio daugiau skiri nei nei jam net nezinau,pagalvok rimtai.........uzjauciu,visi vyrai kiaules kiek zinau

Nes kartais kai kurios to pačios prašo
[url:2vydufoo]http://diskusijos.darnipora.lt/kaip-patikti-merginoms-praktiski-patarimai-t305.html[/url:2vydufoo]
swx

sandryte39

S

363 įrašai

2009/05/05 16:01:42 16:01:42

kad vyras nenori sekso ir as esu susidurus,atrodo ir sveikas ir pailsejes budavo,bet nenoredavo visiskai,del to ir seima isiro,nes jausdavausi lyg pazeminta ir nesuprasdavau kas darosi,sutarem kaip brolis su sese,bet moteriai vyro juk reikia,o ne brolisku santykiu

Sistina

S

375 įrašai

2009/05/05 17:11:50 17:11:50

Aleksandra: Sistina,jei jums nesuprantama tai geriau neliskit i ta tema,o cia parasiau kad zmones [b:1pwnsg0f]patarto[/b:1pwnsg0f],pasidalintu patirtimi.

tai ir as Tau sakau, kad patartO patartO pasikalbeti su vyru, na dar galima pasikalbeti su ta kurios nori jis nori:) manau ji irgi daug zino:)

nona

N

16 įrašai

2009/05/05 17:26:59 17:26:59

Kai vyras nebenori sekso-tai jau rimta,nes jis jau turi meiluže.Nereikia būti naivioms ar perstora,ar plona jokio skirtumo,neturi įtakos nei kūdikis.Jei vyras nekreipia dėmesio ir dar praeina kaip pro štulpa,nieko gero nebus.Pati visą tai patyriau-rezultatas skyrybos.O aš tiek buvau garantuota kas kas tik ne mano vyras susiras meilužę

Saulens7

S

85 įrašai

2009/05/05 22:22:54 22:22:54

Aleksandra: nesinori virui but neistikima,bei kitu nelabai norisi,jog susejau savo gyvenoma su situ zmogumi.jis man sako jei noriu nupirks vibratoriu,bet kam man jis jei as turiu salia giva zmogu,silta,miela...juk as moteris ir norisi glamoniu,buciniu.jei tiesa pasakius jau pamirstu kaip tai daroma.

Tada kentet belieka ir laukt kol jam praeis Pabandyk kokiu vitaminu i sriuba,gal pades SEX shopuose visokiu dalykeliu yra

ieva

I

96405 įrašai

2009/05/06 13:26:00 13:26:00

Saulėns, asmeniškai nelabai tikiu tabletėmis šioje temoje. (Bandžiau tik kvepalus) Kur kas labiau užveža pvz pagalvių mūšis. Arba geras pusvalandis iki "masažo" juoko dozė.

"[b:31zv2jtz]MITAI, KURIE NEPADEDA IEVAI [/b:31zv2jtz]

• Vyrai natūraliai turi daugiau seksualinės agresijos, todėl jie turi žengti pirmąjį žingsnį.
Tai tokia teorema, kurios niekam nepavyko įrodyti, tačiau ją sugriauti taip pat ne taip lengva. Tik įsi-
galėjus feminizmui vyrai pasijautė ne tokie “vy-
riški”, moterų seksualinė iniciatyva tapo madinga.
• [b:31zv2jtz]Jeigu vyras nenori mylėtis, jis turi kitą moterį. [/b:31zv2jtz]
O, kad jis būtų toks laimingas! Greičiausiai jis susidūrė su impotencija ir nedrįsta apie tai pasikalbėti – tokių vyrų kasdien vis daugėja.
• Vyrai visada pasiruošę seksui.
Galbūt jie to norėtų. Tačiau tiesa ta, jog dažniau moterys yra “visuomet pasiruošusios”. "
[url:31zv2jtz]http://www.sveikaszmogus.lt/index.php?pagrid=meile&lid=2&rodyti=str&strid=2849&subtema=90[/url:31zv2jtz]
swx

Sunra_sun

S

75 įrašai

2009/05/10 10:47:34 10:47:34

nona: Kai vyras nebenori sekso-tai jau rimta,nes jis jau turi meiluže.Nereikia būti naivioms ar perstora,ar plona jokio skirtumo,neturi įtakos nei kūdikis.Jei vyras nekreipia dėmesio ir dar praeina kaip pro štulpa,nieko gero nebus.Pati visą tai patyriau-rezultatas skyrybos.O aš tiek buvau garantuota kas kas tik ne mano vyras susiras meilužę

Pritariu tau daugiau negu 100 procentų. Man nutiko tas pats. Vyrai, nereikia apsimetinėti, moterų neapgausi, nes jos turi labai stiprią intuiciją ir visada jaučia kada tu toks, o ne kitoks... Gyvenimas ir fiziologija yra taip surėdyti, kad visiems per daug aisku: vyrams reikia sexo bent kartą savaitėje. O jei jis to nenori - ieškok moters, vienareikšmiškai, nu, išskyrus... gripą ar kitą rimtą ligą.....

marijuana

M

618 įrašai

2009/05/15 20:18:50 20:18:50

Sunra_sun:
Pritariu tau daugiau negu 100 procentų. Man nutiko tas pats. Vyrai, nereikia apsimetinėti, moterų neapgausi, nes jos turi labai stiprią intuiciją ir visada jaučia kada tu toks, o ne kitoks... Gyvenimas ir fiziologija yra taip surėdyti, kad visiems per daug aisku: vyrams reikia sexo bent kartą savaitėje. O jei jis to nenori - ieškok moters, vienareikšmiškai, nu, išskyrus... gripą ar kitą rimtą ligą.....

pala, vyrams reikia sekso? o kunigams irgi jo reikia? visokių būna atvejų, ir tokių, kai seksas nerūpi ar rūpi mažai... gal įvyko koks persivertimas ar kokios gylesnės psichologinės problemos, nebūtinai čia turi buti tik vienas ir labai paprastas atsakymas

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume