Tegu galvoja.
Jei gerbiate save, tai reiketu gerbti ir kitus, kas jie tokie bebutu, ir patarimu panasiu nedavineti.
kora
2009/04/28 10:54:39 10:54:39
Jei gerbiate save, tai reiketu gerbti ir kitus, kas jie tokie bebutu, ir patarimu panasiu nedavineti.
kora
2009/04/28 11:00:18 11:00:18
Privirus koses, reikia ja issrebti, nes, kai prades ji gesti, vietos nebebus nei jums, nei jam. Padekit taska ties sita riba ir issiskirkit. Jei jums reikia, atminimui paimkit vyro dovana zadeta, ir pabandykit gyvenima sukurti nauja, nedarant ankstesniu klaidu. Jei izeidziau, atsiprasau, nepykit.
Emilija69
2009/04/28 11:22:56 11:22:56
na as buvau pries keleta metu susidurus su ta problemike, kai vyras manes po gimdimo nenorejo su manim myletis ir galvojau kad jau nebedominu ir pan kad esu nebegrazi kad susirado kita moteri bet pas psichologa supratau kad cia viskas is dalies jame viskas, mano pvz buyvo gimdyme mate visa procesa taui jam manes ir nesinorejo kokius 4 men o paskui po truputi ptas pradejo keisti mastyma ir as beto labai pasikeiceui tapau kita moterim is naujo ji bandziau jaudinti lyg buceu kita moteris ir jis uzkibo o db pats lipa kaip bite prie medaus, net i diena po kelis kartus..tik nenukabink nosies ir tik viska isbandzius gali tik tada sakyti kad jau nieko nepadeda ir skiriates sekmes tau Aleksandra
skavius
2009/04/28 11:28:09 11:28:09
Pritariu vienam is pirmuju komentaru, taip nebuna, kad vyras nenori sekso ir dar 8 menesius. Pas vyrus didelis noras yra todel, kad taip jau hormonai sureguliuoti is gamtos, taciau jei nebera noro, vadinasi, cia jau sveikatos sutrikimas, o jei dar 8 menesius, tai cia labai rimtas sutrikimas ir nieko nesistebiu, kad tiek laiko nesako kas yra (jei del sveikatos), nes jis VYRAS! Isivaizduoja, jog geda prisipazinti, kad toj vietoj jau nebe toks vyriskas. Jei 8 menesius nerodo noro, tu tikrai gali patvirtinti, jog per ta laikotarpi nebuvo sutrikimo su potencija? Jeigu ne, tai gali buti sutrikusi hormonu veikla, gal del streso darbe, pervargimo, neissimiegojimo ar pan. gali but nusilpes per visus galus, tep sakant. Akmenys slapimtakyje, prostata dar kasnors panasiai. Vyru toks jau mastymas, del blogos sveikatos, daznas nedrista prisipazinti net savo zmonai, jog nebepajegia jos patenkinti, o nueiti pas gyditojus drovisi ir naiviai tikisi, kad tai praeis.
Rasei, jog galetum net nuoga po namus vaiksciot ir jis nesureaguos, o tu jau bandei? =) Turbut bet kuris vyras sureaguotu ir pakeltu akis,o jei tai butu zmona ar mergina, tai nesidrovetu ir priselinti arciau. =D Zinoma, visiskai nuogai negalima buti, kurkas efektyviau suveiks, jeigu busi su atitinkama apranga, pvz. juodais 5 daliu apatiniais, o veliau eidama pro sali pasimeilintum, pasiglaustytum prie jo. Nepamirsk pvz kvepalu arba smilkalu,kurie jam pakeltu tonusa. Tokioj situacijoje isjudintum net ir toki vyra, kurio pajegumas silpnas, yra nuvarges, Dievo baimingas kaip Flandersas =D arba, neduok Dieve, turi meiluze.
Na, o jei ir tas nebepades, tai pati puikiai zinai ka daryt... pririsk ji prie lovos... =D Kas zino, gal tokiu budu jis bando tavo kantrybe ir laukia kol tu ji parsigriausi? =)
O apie skyrybas stenkis negalvoti, tai ne pagalba, kurios prasai (Cia sakau TOMS, kurios patarineja), iseitis visuomet yra. Geriausias variantas, tai suzinoti kokia problema, o po to iseitis pati atsiras.
skavius
2009/04/28 11:38:53 11:38:53
Va, va, va, Emilijai labai pritariu, kazin ar mano potraukis moterims butu toks pats kaip ir anksciau, jeigu pamatyciau visa gimdimo procesa. Zinoma, tai nera nieko blogo, taciau vyro pasamone visgi gali paveikti, nori vyras to ar nenori. Taigi SEKMES tau gundant ji is naujo. =) Kap sakiau, iseitis visuomet yra. =)
krrot
2009/04/28 11:42:45 11:42:45
Na visu pirma reiktu paklausti ar gimdymas atsiliepie tavo isvaizdai? Tai gali tureti tiesiogines itakos . Antras variantas - jis turi meiluze .
Na o tiems , kas tvirtina jog 8 men. be sexo - vyrui nenormalu ir neimanoma , stipriai klysta . Po zmonos isdavystes ir skirybu , as neturejau sexo metus ir du menesius . Ne tik neturejau , bet ir nenorejau . O pries tai man jo budavo maza net kelis kartus per diena .
Taigi , gali buti jog tai kokio nors stipraus sukretimo ir streso pasekme , apie kuri tu gali ir nezinoti
kora
2009/04/28 11:43:56 11:43:56
Emilija69, nesupratau. Anksciau jusu vyras nenorejo sekso, o dabar jis tiesiog lipa po kelis kartus per diena, o jus begat i DP ir ieskot kito Nesupratau, ar jus jau nebenorit sekso, ar ieskot kito, kuris uzlipti jau negali, o jusu misija tik jaudinti tebutu Manau, cia tokiu nelabai surasit.
Svečias
2009/04/28 13:07:02 13:07:02
Vyras nebenori sekso, vadinasi, visda bus ištikimas ir meilė sužydės: niekada nebelįs po svetimu sijonu - grįš ramybė į namus ir į sielas.
ieva
2009/04/28 13:09:39 13:09:39
kažkur pigiai žolę dalina?!
swx
inde_e
2009/04/28 14:25:25 14:25:25
Perskaicius temos klausima, man irgi iskilo klausimas, gal vyras dalyvavo gimdyme? Esu girdejusi, jog vyrams kartais taip nutinka, jog pamate gimdyma, nustoja geisti savo zmonos .Silpnu nervu vyrmas tai buna per stiprus isbandymas Na, bet linkiu nenukabinti nosies ir tureti kantrybes, su laiku, gal praeis , arba kreiptisd i psichologa.