2009/10/21 12:55:04 12:55:04
Zinau, kad tai nera labai gerai ir gali tapti netgi manija, taciau budama prastos nuotaikos beveik visada sugalvoju, koks pirkinys ta nuotaika praskaidrintu. Ir ne paslaptis - dazniausiai tai buna kokie nors rubai... Tai mano silpnybe.. Itin dievinu pirkti batus. Ir guli paskui namie ju kruvos karta tepanesiotu...
2009/10/21 21:15:42 21:15:42
Pirkimo manija slepia psichologines problemas. Tai noro atskratyti įtampos, nuobodulio, pasijausti mylima, įdomia ir pan. patenkinimas. Tam kartui padeda, bet grait ir vėl reikia "dozės". Man irgi panašiai buvo, dabar išgydė gydytoja - krizė . Yra ir kitų būdų, kaip save pradžiūginti. Dabar iš patirties žinau: ko kažkada nepirkau - be to puikiausiai šiuo metu apsieinu. Tas suvokimas - irgi vaistas. ir dar - dažniau pasižiūrėti, kas yra spintoje, irgi naudinga.
2009/10/21 21:19:07 21:19:07
samantta: Pirkimo manija slepia psichologines problemas. Tai noro atskratyti įtampos, nuobodulio, pasijausti mylima, įdomia ir pan. patenkinimas. Tam kartui padeda, bet greit ir vėl reikia "dozės". Man irgi panašiai buvo, dabar išgydė gydytoja - krizė . Yra ir kitų būdų, kaip save pradžiūginti. Dabar iš patirties žinau: ko kažkada nepirkau - be to puikiausiai šiuo metu apsieinu. Tas suvokimas - irgi vaistas. ir dar - dažniau pasižiūrėti, kas yra spintoje, irgi naudinga.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume