Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kaip suprast toki elgesi?

Kaip suprast toki elgesi?

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/10 07:13:32 07:13:32

Su drauge bendraujam jau 2 metus viskas super, ji zino kad megstu keliaut ir va sia vasara atsirado galimybe isvykt gyvent i Olandija, siuliau jei vykt kartu su manim ,bet ji nenori, santykiu taip pat nutraukt nenori, as irgi. Kaip but? Sios galimybes as tikrai nepraleisiu, nes toks sansas buna karta gyvenime, bet ir jos palikt nenoriu, kaip galyma pakeist jos poziuri, jei kai tik pradedam diskutuot sia tema ji ignoroja ir si pokalbi atideda vis velesniam laikui,o juk vasara ne uz kalnu liko tik balandis ir geguze, ir turesiu isvykt.

ernesssta

E

129 įrašai

2009/04/10 07:19:50 07:19:50

aš irgi nenorėčiau važiuot gyvent į užsienį. suprantu ir ją, jei ji taip pat nori likt gyvent čia. juk čia tikriausiai jos šeima, jos draugai. manau, kad neskausmingo sprendimo čia nebus. manai, ji nenori tavęs perkalbėt? abu norit pasiekt savo ir išsaugot draugystę? bus tikrai sunku. kažkas kažką aukot tikrai turėsit. nemanau, kad kas nors, be jos, gali tau padėt nuspręst. manau, kad čia padėti gali tik ilgi ir nuoširdūs pokalbiai, pačio apmąstymai, kas yra svarbiau. juk mes nežinom, kokie jūsų santykiai. todėl patart labai sunku. ar apskritai ką nors spręst.

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/10 08:10:49 08:10:49

ernesssta: aš irgi nenorėčiau važiuot gyvent į užsienį. suprantu ir ją, jei ji taip pat nori likt gyvent čia. juk čia tikriausiai jos šeima, jos draugai. manau, kad neskausmingo sprendimo čia nebus. manai, ji nenori tavęs perkalbėt? abu norit pasiekt savo ir išsaugot draugystę? bus tikrai sunku. kažkas kažką aukot tikrai turėsit. nemanau, kad kas nors, be jos, gali tau padėt nuspręst. manau, kad čia padėti gali tik ilgi ir nuoširdūs pokalbiai, pačio apmąstymai, kas yra svarbiau. juk mes nežinom, kokie jūsų santykiai. todėl patart labai sunku. ar apskritai ką nors spręst.

Reiskia, reikia skirtis, nemanau kad sugebesiu perkalbet, bet cia mano galimybe istrukt is Lietuvos, gal but vienintele gyvenime tokia ir tokiom salygom jei jos atsisakyciau buciau kvailys.

ernesssta

E

129 įrašai

2009/04/10 11:21:50 11:21:50

-=HighLife86=-:
ernesssta: aš irgi nenorėčiau važiuot gyvent į užsienį. suprantu ir ją, jei ji taip pat nori likt gyvent čia. juk čia tikriausiai jos šeima, jos draugai. manau, kad neskausmingo sprendimo čia nebus. manai, ji nenori tavęs perkalbėt? abu norit pasiekt savo ir išsaugot draugystę? bus tikrai sunku. kažkas kažką aukot tikrai turėsit. nemanau, kad kas nors, be jos, gali tau padėt nuspręst. manau, kad čia padėti gali tik ilgi ir nuoširdūs pokalbiai, pačio apmąstymai, kas yra svarbiau. juk mes nežinom, kokie jūsų santykiai. todėl patart labai sunku. ar apskritai ką nors spręst.

Reiskia, reikia skirtis, nemanau kad sugebesiu perkalbet, bet cia mano galimybe istrukt is Lietuvos, gal but vienintele gyvenime tokia ir tokiom salygom jei jos atsisakyciau buciau kvailys.

o kas bus ten? gyvenimas rožėm klotas? viskas padėta ant lėkštutės? galėsi rinktis dar, ką nori ir ko ne? čia yra tavo sprendimas. tu turi rinktis, kas tau yra svarbiau. nebūtinai tai bus mergina. ir sakau, mano požiūriu, teisingo sprendimo čia gali net nebūt.

Artis

A

1 įrašai

2009/04/10 12:10:39 12:10:39

buvau tavo situacijoje. Turejau galimybe isvaziuoti pagyventi i Vokietija, Danija ir Suomija bent pusei metu. Sunkiausia buvo palikti ja cia, kadangi ji prase manes nevaziuoti, verke, maldavo. As ja labai mylejau, tad, sutikau atsisakyti tos galimybes.

Po metu jai paciai atsirado tokia galimybe isvaziuoti. Butu ir isvaziavus (nepaisant mano priminimo, kad as del jos likau), tik tiek, kad paskui nesigavo su finansais ir formalumais.

Iki siol gailiuosi, kad neisvaziavau. Nors, aisku, sunku kazka patarti, kai zmogu myli, darai del jo viska, nesvarbu, net jei tai paciam nera naudinga. Meileje aukojame save ir savo interesus...

liepa18

L

50 įrašai

2009/04/10 12:42:08 12:42:08

paklausyk savo intuicijos. jaigu viduje jauti kad tikrai reikia vaziuoti, tai ir vaziuok. negalima aukoti tokiu sansu ar galimybiu , kuriuos pateikia gyvenimas. reikia jais pasinaudoti . meile ir mergina tikrai niekur nedings. gal ji veliau supras . veliau pati atvaziuos pas tave. SEKMES ISVAZIUOTI KARTU...

nata002

N

748 įrašai

2009/04/10 13:32:09 13:32:09

Aš irgi greičiausiai nevažiuočiau.., bet neišleisčiau ir savo mylimo žmogaus:)

-=HighLife86=-

-

169 įrašai

2009/04/10 15:29:36 15:29:36

Dekiju visiems pasisakiusem Jei pavyks isviksim kartu, jei ne tai ne

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/10 18:43:05 18:43:05

liepa18: paklausyk savo intuicijos. jaigu viduje jauti kad tikrai reikia vaziuoti, tai ir vaziuok. negalima aukoti tokiu sansu ar galimybiu , kuriuos pateikia gyvenimas. reikia jais pasinaudoti . meile ir mergina tikrai niekur nedings. gal ji veliau supras . veliau pati atvaziuos pas tave. SEKMES ISVAZIUOTI KARTU...

Na cia jau sakyciau nuo zmogaus vertybiu priklauso, pinigai ne visas gyvenimas, o meiles uz pinigus nenusipirksi. Jei kalbet apie pacia situacija, priklauso koks tas izvaziavimas, laikinas? ar nuolatiniam gyvenimui uzsienyje? Jei isvaziuoti pabuti puse metu ar pan. tai toks atskirai pabuvimas labai puiki galimybe patikrinti santykius, kokie jie istirko. Jei kiekvienas laikotes isikibes savo nuomones, tai manau gal nelabai kazko verti tie santykiai, bet jei rasit kompromisa tai si ta reikstu manau. Niekada nebuna tik taip arba kitaip, visada galima rasti dar viena iseiti. Pvz, pasiulyti merginai menesiui ar dviem tik isvaziuoti kartu, jei nepatiks abiem grysit abu ir pan. Ka galiu papasakoti is savo patirties, atsisakiau galimybes isvaziuoti, del merginos kategorisko nesutikimo neieskant kompromisu. O dabar ji draugauja su vaikinu, kuris dirba uzsienyje ir kas 3 menesius gryzta savaitei. Taigi, jei tikrai zmogus svarbus merginai, ji taip pat stengiasi issaugoti tai ka turi, bent mano nuomone tokia

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume