Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar patinka būti vienumoje ilgą laiką?

Ar patinka būti vienumoje ilgą laiką?

Neringa23

N

6 įrašai

2009/02/01 12:23:48 12:23:48

simona: Artimieji: tevai ir brolis. Vyro ir vaiku neturiu.
O cia parasciauziai ziurineju kaip zmones bendrauja. O pati tikrai nieko neieskau, nes tai ne mano nosiai. ne is graziuju esu, o ir kaip pasakau kuo dirbu (buhaltere), vyrai isgaruoja akimirksniu.

Simona, as manau, kad kiekvienas zmogus turi savo pusele ir tavoji butinai atsiras, kai maziausiai to tikesies Jam busi pati graziausia moteriskiausia ir silciausia

ren.l

R

70 įrašai

2009/02/10 20:51:12 20:51:12

O cia parasciauziai ziurineju kaip zmones bendrauja. O pati tikrai nieko neieskau, nes tai ne mano nosiai. ne is graziuju esu, o ir kaip pasakau kuo dirbu (buhaltere), vyrai isgaruoja akimirksniu.

Jooo, vos ne viduramziai. Mergaite kokiam miske gyveni?

kora

K

2495 įrašai

2009/02/11 06:43:26 06:43:26

Vienumoje buti ilga laika, tai yra daugiau kaip para, norisi jau vilku staugti, neduok dieve buti vienam...

swx

S

127 įrašai

2009/02/11 12:41:12 12:41:12

http://charakteris.info/mbti-charakterio-testas

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/22 17:22:31 17:22:31

Oj viena negalėčiau išbūti ilgiau nei lygiai vieną parą Man reikia bendravimo, reikia žmonių akių, rankų

Na o Tavuoju atveju, manau viskas yra labai individualu. Kiekvienam savo Kas vienam priimtina, kitam - ne, bet vėlgi - visi esam žmonės, todėl būk vienumoje tiek, kiek Tau reikia, bet nepaskęsk joje, nes aplink yra Tave mylintys žmonės, kuriems Tavęs reikia linksmos, paprastos ir nuoširdžios

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2011/06/11 21:32:15 21:32:15

simona: Mane aplinkiniai laiko keistuole. Man patinka karts nuo karto dingti is visu akiracio ir uzsidaryti vienumoje. Na sakykim savaite.
Man tai patinka, bet aplinkiniai itarineja, kad as turiu problemu. O as manau, kad ne, nes as taip pailsiu. Bet niekas to nesupranta, ziuri
Ar dar tokiu esama?

Nieko cia keisto nematau. As irgi megstu buti vienas, kai kas kartais ir nusistebi, kodel as univere i pskaitas vienas, is paskaitu vienas, pasivaikscioti vienas, prie ezero vienas, karta net klause, ar nesijauti vienisas - man tai keista, nes jokio vienisumo nejauciu, man patinka vienam eiti kur nori, veikti kas patinka. Draugu turiu, bet nemegstu su jais susitikti per daznai, karto ar dvieju i savaite pilnai gana, o likes laikas mano. Turbut uzknistu nuolat buti surmulyje.

skavius

S

270 įrašai

2011/06/11 22:46:59 22:46:59

Is esmes nieko tokio, jog megsti pabuti viena, as irgi megstu, ypac jei pervargstu nuo veiklos, judejimo ir skubejimo, netgi pasitaikius progai nueinu pasivaikscioti gylin i miska ar kokiam aerodrome i laukus, ypac nakti.
Esu tylesnis, ramesnis ir buvau labai uzdaras, bet is patirties zinau, jog nereiketu persistengti su vienatve. Atsakyk sau nuosirdziai ar Tau tikrai patinka visa laika buti vienai? Turbut atsakytum "taip", taciau jauciu, jog yra priesingai, bet to sau nepripazisti, zinau kas tai per savijauta. Tai dar patvirtina, jog nuvertini save "tai ne mano nosiai". Vadinasi artimieji, draugai Tavim susirupino labai pagristai. Nebuk tokia koks as buvau, bendrauk, lankykis tarp zmoniu, bendrauk butent su tais(-omis), kurie(-ios) Tau patinka.
Beja, cia profesija tikrai nieko blogo nedaro, siandien aeroklube pamaciau musu buhaltere, o ji visai verta demesio, jos patrauklumo profesija nei kiek negadina. Problemu su priesinga lytim sakyciau sudaro Tavo saviverte, nusiteikimas, kas isryskeja Tavo elgesyje, o kai pasakai, jog esi buhaltere, stai tada profesija ir nepapildo Tavo patrauklumo, o tik labiau patvirtina kokio esi budo, budo, del kurio vyrai isgaruoja akimirksniu. Laimei, Tavo toki buda kompensuoja grazus vardas.

Danielius

D

407 įrašai

2011/06/12 06:06:11 06:06:11

simona: Mane aplinkiniai laiko keistuole. Man patinka karts nuo karto dingti is visu akiracio ir uzsidaryti vienumoje. Na sakykim savaite.
Man tai patinka, bet aplinkiniai itarineja, kad as turiu problemu. O as manau, kad ne, nes as taip pailsiu. Bet niekas to nesupranta, ziuri
Ar dar tokiu esama?

Simona, yra yra tokiu keistuliu daugiau..... Pvz.: danielius tavo paslaugom... tik ash dingstu kazkur 2-3m savaitem... isivaizduk kaip tada i mane ziuri

Ir maziausiai pergyvenk, jai dingusi nekuri atomines bombos kokiam rusi, tada viskas su tavim tvarkoij.

36642id_Šarūnas

3

66 įrašai

2011/06/16 09:49:05 09:49:05

Nepatinka, bet nėra kitos išeities

Magnolija29

M

2 įrašai

2011/06/16 11:38:10 11:38:10

Labai sunku, ypac, jei ilga laika nebuvai vienas... Tai dabar tenka bandyti prisijaukinti vienatve

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume