simona: Artimieji: tevai ir brolis. Vyro ir vaiku neturiu.
O cia parasciauziai ziurineju kaip zmones bendrauja. O pati tikrai nieko neieskau, nes tai ne mano nosiai. ne is graziuju esu, o ir kaip pasakau kuo dirbu (buhaltere), vyrai isgaruoja akimirksniu.
Is esmes nieko tokio, jog megsti pabuti viena, as irgi megstu, ypac jei pervargstu nuo veiklos, judejimo ir skubejimo, netgi pasitaikius progai nueinu pasivaikscioti gylin i miska ar kokiam aerodrome i laukus, ypac nakti.
Esu tylesnis, ramesnis ir buvau labai uzdaras, bet is patirties zinau, jog nereiketu persistengti su vienatve. Atsakyk sau nuosirdziai ar Tau tikrai patinka visa laika buti vienai? Turbut atsakytum "taip", taciau jauciu, jog yra priesingai, bet to sau nepripazisti, zinau kas tai per savijauta. Tai dar patvirtina, jog nuvertini save "tai ne mano nosiai". Vadinasi artimieji, draugai Tavim susirupino labai pagristai. Nebuk tokia koks as buvau, bendrauk, lankykis tarp zmoniu, bendrauk butent su tais(-omis), kurie(-ios) Tau patinka.
Beja, cia profesija tikrai nieko blogo nedaro, siandien aeroklube pamaciau musu buhaltere, o ji visai verta demesio, jos patrauklumo profesija nei kiek negadina. Problemu su priesinga lytim sakyciau sudaro Tavo saviverte, nusiteikimas, kas isryskeja Tavo elgesyje, o kai pasakai, jog esi buhaltere, stai tada profesija ir nepapildo Tavo patrauklumo, o tik labiau patvirtina kokio esi budo, budo, del kurio vyrai isgaruoja akimirksniu. Laimei, Tavo toki buda kompensuoja grazus vardas.