simona: Mane aplinkiniai laiko keistuole. Man patinka karts nuo karto dingti is visu akiracio ir uzsidaryti vienumoje. Na sakykim savaite.
Man tai patinka, bet aplinkiniai itarineja, kad as turiu problemu. O as manau, kad ne, nes as taip pailsiu. Bet niekas to nesupranta, ziuri
Ar dar tokiu esama?
[color=#404080:vldzgxdz]Esama tokių.
Bet va, man neaišku: kas tie aplinkiniai arba artimieji?
Jei tėvai, giminės ar draugai/bendradarbiai/pažįstami, tai jie be kita ko yra ir tam, kad įtarinėtų. Aplinkinių spaudimas paprastai patikrina, ar poreikis stiprus - silpną savo spaudimu sunaikina.
Jei artimieji - vyras ir mažamečiai vaikai, tai nenormalu savaitei dingti, man atrodo.
Aš irgi geriausiai pailsiu, kai minimum dviems paroms (nakčiai-dienai-nakčiai) dingstu į visišką (bet aprūpintą minimaliam gyvenimui) vienumą, kur nereikia bendrauti, net žvilgsniu susitikti, nei su vienu žmogumi.
Ir dar geriau pailsiu, jei niekas apskritai nežino, kur esu.
Toje vienumoje lieki be įprastos aplinkos, buities, darbo, pareigų, statuso, santykių, vertinimų, net be kasdienių malonumų... - be nieko, kuo šiaip arba ramstaisi, dangstaisi, arba dejuoji. Lieka plika gyvastis, gali tada pajusti, kaip jai sekasi būti.
Simona, o ką veiki DP svetainėje?
Pvz., aš tai ieškau (ne, greičiau laukiu atsirandant) draugo/vyro, ir tame kontekste vis svarstau, ar iš tikrųjų man jo reikia, jei mėgstu ir vienatvę, ir ar atsiras toks, kuriam tokia moteris tiktų. O noro pabūti vienatvėje nelaikau nenormaliu/keistu. Tai atgaiva.[/color:vldzgxdz]