Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Prisidėk prie statistikos apie moterų partnerių skaičių

Prisidėk prie statistikos apie moterų partnerių skaičių

Nelė

N

4 įrašai

2009/04/14 11:55:52 11:55:52

zmogus normaliai paklause, jei neturite ka atsakyti, patylekite, o ne savo nuobodzias ir neidomias replikas laidykit.
Man 26, pradejau 18, turejau 2 partnerius. Tikiuosi uz vieno is ju isteketi siemet

negaila

N

1 įrašai

2009/04/14 12:53:21 12:53:21

pasakysiu, jei padės "statistikai". man 26, pradėjau 19, per šiuos 7 metus, lygiai 14 partnerių. nei daugiau, nei mažiau. o čia jūsų manymu daug ar mažai, nes man neatrodo daug, o kitos ziuriu po 2-3 turi

aukso pjuvis

A

128 įrašai

2009/04/14 17:26:13 17:26:13

regis, kai kam pasikriusti, kaip dantis issikrapstyti

allmas

A

24 įrašai

2009/04/14 21:27:19 21:27:19

laukine vysnia: na tikrai... vel negaliu nepadekoti!!!gerai suvarei!!!!!!

Prieš ironiją mažai kas gali atsilaikyti...Jis parodo,kad ereliai ne visose vietose vienodai plunksnomis apaugę .

Aukospjuviui

A

1 įrašai

2009/04/14 23:16:24 23:16:24

aukospjuvi: pavydi del to, kad neduoda kriust, ar kad negali? morales gynejas atsirado. tai mergai, kur klause, ar 14 gerai ar blogai - jei jau klausi kitu nuomones, ar pati galvoji kad gerai? butum isitikinusi, ne figa tau kitu nuomone nerupetu. mano manymu cia kiekvieno asmeninis reikalas. man apie pana geriau to butu nezinot. bet gal viena karta atsikratykim vertinimu, kad 1 tobulai, 5 super, o 10+ - moteris pasileidele, o vyras tik nuo tokio skaiciaus turi pradeti. gaila man tikrai ne tos, kuri rase ir gavo daug sekso su skirtingais vyrais, dziaukis ka turi, nes tapsi po to tokia kaip tas nusistates nezinia pries ka, po to susi.. savo komentarus apie dantis rasineja.

sandryte39

S

363 įrašai

2009/04/15 04:45:35 04:45:35

ir is kur tokios kvailos temos?

Svetė

S

256 įrašai

2009/04/15 09:42:13 09:42:13

kodel tema kvaila? Cia ka klausia kazko stebuklingo? Ar geda prisipazinti? Visada yra galimybe parasyti anonimiskai, jei nenori viesumo...

mergina is niekur

M

12 įrašai

2009/04/15 19:09:32 19:09:32

Man 27, turejusi 1 vaikinuka, su kuriuo ilgai draugavom.
Nesvaistau saves bet kam nors progu ir galimybiu turejau ir turiu sociai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/16 09:59:22 09:59:22

Aš niekaip nesuprantu temos esmės. Kažkoks bandymas kažką atrasti. Kažką pateisinti. Kam?! Visuomet sakiau ir sakysiu. "Kiekvienas išprotėja savaip". Esu užtikrintas visos panašios statistikos šūdo vertos. Kodėl? todėl, kad tarkim šį forumą žmonės atsirinko pagal savo mentalitetą pagal savo kultūrą. Pagal savo libido. "One" pasirinks kitokie "xxxpazintys" pasirinks kitokie. Jei kam pasirodys abejotina, siūlau pasižiūrėti BBC dokumentinį filmą "Žmogus". Anglijoje panelė iki 18 metų turės vidutiniškai dviženklį skaičių lytinių partnerių. (Neprisimenu tiksliai, tačiau mano stalčius atsidarė, gal 20) Na ir kas? nu ir nieko. Tai to asmens reikalas. Aš asmeniškai į "tokią nežiūrėčiau". Tačiau "kitame gyvenime" bandyčiau gyventi su prastitute. Būtent su pačią tikriausią, tokią išimtą iš vitrinos raudonūjų žibintų gavėje, Amsterdame. Jei tik ji norėtų iš to liūno ištrūkti. Arba vėl rinkčiaus tyrą ir nekaltą.
Mūsų tėvynė tai didelis kaimas. Viename gale pirstelėjo po akimirkos kitame jau smirdi. Todėl, akys nemato širdies neskauda.

Ačiu už dėmesį
swx

Svecia

S

10 įrašai

2009/05/02 14:29:07 14:29:07

Svečias: Aš niekaip nesuprantu temos esmės. Kažkoks bandymas kažką atrasti. Kažką pateisinti. Kam?! Visuomet sakiau ir sakysiu. "Kiekvienas išprotėja savaip". Esu užtikrintas visos panašios statistikos šūdo vertos. Kodėl? todėl, kad tarkim šį forumą žmonės atsirinko pagal savo mentalitetą pagal savo kultūrą. Pagal savo libido. "One" pasirinks kitokie "xxxpazintys" pasirinks kitokie. Jei kam pasirodys abejotina, siūlau pasižiūrėti BBC dokumentinį filmą "Žmogus". Anglijoje panelė iki 18 metų turės vidutiniškai dviženklį skaičių lytinių partnerių. (Neprisimenu tiksliai, tačiau mano stalčius atsidarė, gal 20) Na ir kas? nu ir nieko. Tai to asmens reikalas. Aš asmeniškai į "tokią nežiūrėčiau". Tačiau "kitame gyvenime" bandyčiau gyventi su prastitute. Būtent su pačią tikriausią, tokią išimtą iš vitrinos raudonūjų žibintų gavėje, Amsterdame. Jei tik ji norėtų iš to liūno ištrūkti. Arba vėl rinkčiaus tyrą ir nekaltą.
Mūsų tėvynė tai didelis kaimas. Viename gale pirstelėjo po akimirkos kitame jau smirdi. Todėl, akys nemato širdies neskauda.

Ačiu už dėmesį
swx

Geri tavo komentarai - swx

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume