Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar čia yra ištekėjusių už nemylimo vyro tik dėl vaiko?

Ar čia yra ištekėjusių už nemylimo vyro tik dėl vaiko?

ieva

I

96405 įrašai

2008/12/10 19:33:56 19:33:56

As istekejau nemyledama, pato nezinau kodel. Nei laukiausi, nei ka...
Pragyvenom normaliai, dukters susilaukem. Butume ir toliau gyvene, bet as nusprendziau skirtis, nusibodo be meiles.
Del nieko nesigailiu, nei kad tekejau, nei kad skyriausi. As turiu vaika, vaikas turi teva, kuris juo rupinasi.
Taip kad mano patarimas toks. Jei zmogus geras- tekek.

Ruta

R

46 įrašai

2008/12/10 20:05:41 20:05:41

manau kad neverta teketi jei nemyli,geriau palauk kai pagimdysi, viska gyvenimas sudelios i vietas...mano situacija tokia pat buvo,dabar auginu 2 metu dukryte viena ir esu laiminga,tetis pasirodo kaip jaunas menulis,pazystamu ir giminiu irgi neturiu kurie padetu auginti,sekmes tau irir kaip beapsisprestum :)

rupus_miltai

R

104 įrašai

2008/12/10 20:21:50 20:21:50

ruta, o taviskis vaiko tevas ar siulesi vesti kai suzinojo kad tu nescia? Sakyciau tas faktas kad jis jai pasipirso labai aiskiai parodo kad sitam zmogui ne nusispjaut ant jo vaiko ir vaiko mamos likimo.

MuRrrKyTe

M

25 įrašai

2008/12/11 00:25:17 00:25:17

ina, sicia tu jau klysti. Manes tete niekad nemylejo, nenorejo, buvau jam nasta. Mane uzaugino kitas tete, ta prasme patevis. Jis manim rupinosi tiek pat, kiek ir mama, myli kaip savo vaika ir tvirtai tikiu, kad jei reiktu, tai ir gtalva duotu nukirsti del manes. Tad nesakyk, kad vyrai nemyli svetimu vaiku. Jei vyras negali priimti mylimos moters vaiko kaip savo, tai reiskia arba jis ne vyras, arba ta moteris ne tokia jau mylima.
irir: Del gimymo - net nedrisk darytis aborto, tai lygu zmogzuystej. Gimdyk tik, viskas bus gerai, patikek. Nemanau, jog gera mintis atiduoti vaika, nes nezinia, kas ji gali pasiimti, gal kokia isgerianciuju seima del pasalpos, kad butu uz ka dar viena bonke vodkos nusipirkti. Ar tu tikrai linketum savo vaikui tokios ateities? As taip nemanau. Be to, atiduoti vaika - nemoteriska ir zema, bet jeigu... Su mielu noru paimsiu, uzauginsiu. Bet nemanau, kad ir tai gera mintis. Vaikas turi buti su savo biologine mama. Del vyro, manau, jog geriausia mintis buvo ta, kad paluket su tom vestuvem. Juk galima gyvent susimetus, visada spesi susituokt ar issiskirt. Matos, ka vyras ne asilas, nebega nuo atsakomybes, tai turetu suprasti, jei su juo pakalbesi, kad su vestuvem skubeti nereikia. Viskas bus ok, nenusimink ;) stresas kenkia vaisiui.

Ruta

R

46 įrašai

2008/12/11 10:40:26 10:40:26

rupus miltai,mes esame pakankamai subrende,ikope i 4 desimti zmones ir puikiai supratome kad but kartu del vaiko nesamone,siulytis i vyrus nesisiule,mes tik pabandem pagyvent kartu, kai suzinojau kad nescia jau buvom pasuke savais keliais,savijauta buvo baisi ir taip pat panikavau kaip ir sios temos autore :)

Ruta

R

46 įrašai

2008/12/11 10:46:14 10:46:14

beje, matyt autore jau apsisprende kad neberaso,o taip noretusi suzinot jos apsisprendima :))

Vaive

V

19 įrašai

2008/12/11 14:42:47 14:42:47

Sveika,
aš patarčiau kurti šeimą, bet reikėtų įvertinti, kad sukurta tokiomis aplinkybėmis. Gyvenent tokioje šeimoje nereikėtų per daug vienas iš kito reikalauti. Gal daugiau taikytis vienas prie kito ir išmokti būti kartu. Žinoma jei jūsų santykiai konfliktiški, kažin ar kas išeis - tada gal ir neverta.

alicijute

A

149 įrašai

2008/12/11 15:59:25 15:59:25

deinele, tik paaiskink kodel taip daug graziu sveiku vaikuciu vaiku namuose? dalyvauju kelis metus nomedos paramos koncertuose ir matau kokius saunius grazius vaikucius atveza? tai jeigu graibstomi kodel ju teike daug?
o mama yra mama.
siaip viena sena protinga psichologe pasake mano mociutes draugei (tavo situacija) - jeigu jis tau fizishkai neslykstus palik ta vaika ir sueik su juo ir sunku patiketi bet vaikas juos sujunge it tokia darna dabar - senatveje uz rankuciu gatveje eina senukai

Žmogus

Ž

4 įrašai

2008/12/27 08:30:57 08:30:57

Kai gims vaikutis suprasite kad vienas kita mylit.Meile tai pirmiauia pagarba vienas kitam.Rasau is savo patirties.Jei vyras siulo teket vadinas myli , o myli tada moteri kai isivaizduoja turet su ja vaiku.

VIP

V

36 įrašai

2009/01/02 17:35:16 17:35:16

rupus-miltai,gražiai porini apie mūsų senelių supirštus gyvenymus....taip jie nugyvendavo savo amželį,nes tada buvo dorovė ir moralė visai kita...mūsų protėviai bijojo ir Dievo ir Tėvo,o dabar niekas jokios moralės nepaiso...gulasi su nemylimu,pastoja ir tada tik svarsto kaip čia pasielgti....nieko neturiu prieš autorę(tokių yra ne viena ir ne dvi)....tik klausimas kodėl tau _ytės ar -aitės vienos auginančios vaikus yra nepatikimos?O gal žinai,ką reiškia vienai auginti vaikutį?Kada jam reikia būti ir tėčiu ir mama?
Autorei norėčiau pasakyti-vien dėl vaiko tekėti neverta,nes jei tėvai nėra laimingi,vaikas irgi nebus laimingas tokioje šeimoje?Pamastyk..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume