Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → 25 metų ir vis dar nekalta...

25 metų ir vis dar nekalta...

Lsv

L

4 įrašai

2008/12/30 18:38:23 18:38:23

Tik nuoširdžiai siųlyčiau neklausyti postringavimų apie begalinį dvasinį grožį, jo tobulinimą ir kad princas atjos užsimerkęs ir tavęs nematydamas pamils. Kliedesiai kažkokie. Mes nesam dvasios ar angelai, mes esam žmonės su kūnu, todėl ir jį reikia parodyti gražų. Gali žmogui imponuoti ir ne dvasios grožis, o pvz. gražus balsas.... Viena pana mane taip buvo įsimylėjusi. Ji buvo labai graži ir pasikėlusi, galvojanti, kad yra gražesnė už kitas ir kvaila. Ir aš ją tokią įsimylėjau su visais dideliais jos trūkumais. Su ja niekada nebūdavo nuobodu, buvo originalas. Jei būsi be galo dvasiškai graži, o tuo pačiu gali būti ir nuobodi, neoriginali - nieks prie tavęs nelips

July

J

1 įrašai

2013/03/29 20:03:27 20:03:27

As nekaltybe pradadau netrukus po to, kai stuktelejo 23 metukai Is tiesu labai kompleksavau del to, net ir vaikinui nepasakiau kad esu nekalta, o jis buvo jaunesnis ir jau gerokai patyres... Ir dabar dar vengiu prisipazinti, kad taip velai pradejau lytini gyvenima. Tiesiog visada buvau uzdara, drovi, nelinkusi bendrauti, todel ir vaikina susirasti buvo sunku Man tuoj sukaks 25-eri, turiu drauga, seksas puikus. Matyt viskam savas laikas

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/30 05:55:40 05:55:40

Kvailos mergos.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/30 13:36:41 13:36:41

Girdėjau, kad prie Salomejkos Vilniuje yra nekaltybės supirktuvė, galite apsilankyti ir nepigiai parduoti, nors, sako, kad kastingui(casting) eilė yra susidariusi - gali tekti ir palaukti kol tokį turtą prarasite.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume