Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Vieniša ir... laiminga?

Vieniša ir... laiminga?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/01 22:00:32 22:00:32

dincce: aš ir kai pagalvoju,ieškaus to ypatingo,bet kai pagalvoji -velnių jis man?kad dar 10m šeimininke būčiau,ir gero žodžio negirdėčiau?o dabar laisva-noriu prie jūros važiuoju,noriu sėdžiu kojas sudėjus,o ir veidrodi atvaizdas nesikandžioja,o pakalbėti ,kai nori -gali surasti,bent jau su manim tai visad galima ....

Idomi ta bobiska logika - vienai geriau, bet DP registruojasi - mazdaug as vegetare, bet labai megstu mesa

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/02 07:09:28 07:09:28

Svečias:
dincce: aš ir kai pagalvoju,ieškaus to ypatingo,bet kai pagalvoji -velnių jis man?kad dar 10m šeimininke būčiau,ir gero žodžio negirdėčiau?o dabar laisva-noriu prie jūros važiuoju,noriu sėdžiu kojas sudėjus,o ir veidrodi atvaizdas nesikandžioja,o pakalbėti ,kai nori -gali surasti,bent jau su manim tai visad galima ....

Idomi ta bobiska logika - vienai geriau, bet DP registruojasi - mazdaug as vegetare, bet labai megstu mesa

Jei ir esi prisiregistraves, nebutinai ieskai vyro visam likusiam gyvenimui Gali buti ,kad likusio gyvenimo paivairinimui ,negi neaisku? O be to ne visi ,dalyvaujantys diskusijose yra prisiregistrave ir kazko iesko

dincce

D

52 įrašai

2011/12/02 12:48:22 12:48:22

nežinau ko ten tie neprisiregistravę ieško,bet komentarų ,bent jau man iš jų nereik,komentuoja koks tipas ,apsimetes moterėle-piktas ant moteriškos giminės,už tai kad net meilužių nepavyksta pakabint su krokodilišku veideliu,o ka jau čia demonstruoti,ar koks iškrypėlis-manau tokių iš vis čia neturėtu būti,fui

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume