Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Kodėl neleidžiat gimti žmogui...

Kodėl neleidžiat gimti žmogui...

DAGNUKAS

D

52 įrašai

2008/12/11 19:29:59 19:29:59

manau, kad jos teisti negalima, ji tiesiog pasimete ir issigando, jei tada ji jauna buvo dar mokinosi, tai greiciausiai ji buvo nuo tevu priklausoma, gal jei buvo per sunku kam pasisakyti kad jei tokia beda istiko ir paprasciausiai issigandus padare, kas tau svarbiau kad mylima mergina laiminga baige mokslus... jus kartu, ir galesit tu vaiku tureti nors ir desimt. o tu jos paklausei kaip ji jauciasi? greiciausiai gailisi padarius klaida...pagalvok kodel tau ji pasisake?galejo nutyleti, bet matyt tavim pasitiki ir myli...

ieva

I

96405 įrašai

2009/12/22 13:07:49 13:07:49

negalima teisti. Jei taip atstiko , vadinasi santyiai dar nebuvo super geri. O kad ateityje nebus galima pamirsti, gal but, bet reikia stengtis atleisti, o sekantis vaikelis kaip tik gali suteikti tolimesniems gyvenimo ivykiams STIPRYBES.

kora

K

2495 įrašai

2009/12/22 16:16:35 16:16:35

Svečias: negalima teisti. Jei taip atstiko , vadinasi santyiai dar nebuvo super geri. O kad ateityje nebus galima pamirsti, gal but, bet reikia stengtis atleisti, o sekantis vaikelis kaip tik gali suteikti tolimesniems gyvenimo ivykiams STIPRYBES.

Patenkinimas savo EGO saskaita kitos gyvybes, tai nera kelias i STIPRYBE.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/12/22 17:30:59 17:30:59

Ogo koks kategoriškumas-aš negaliu jai atleisti..
Būtumėte turėję kūdikį arba nebūtumėt.Kam nelemta gyventi-nelemta, todėl nieko čia nebereikia analizuoti-dabar yra kaip yra-ano kūdikio jau nebus(ar atleisi ar neatleisi), o kitas kūdikis gali gimti - jeigu santykiai turės ateitį.
Ir dar - šimtu procentu esu tikra, kad darydamasi abortą mergina negalvojo, kad "žudo kūdikį"-galvojo, kad nėštumas yra neplanuotas ir nereikalingas.

Svečias: Noriu paklausti moteru, kuriom yra teke darytis aborta, kodel jos tam ryzosi. Ar gailejosi to? O svarbiausia, ar slepiat tokius skaudzius gyvenime dalykus nuo savo vyru?
Neseniai netycia suzinojau, kad mano mergina, su kuria esam kartu jau 4 metai musu romano pradzioja buvo pastojusi nuo manes. Nuslepe ir pasidare aborta. Teisinasi, kad tuomet buvo ne laikas, reikejo mokslus baigti, darba gera susirasti.
Bet as negaliu jai atleisti. Butume rade iseiti. Butume tureje kudiki. Bandau ja suprasti, bet mintyse vis sukasi faktas, kad ji nuzude mano sunu...

ieva

I

96405 įrašai

2010/01/07 14:45:41 14:45:41

Dauguma moteru padariusiu toki dalyka, gailisi visa likusi gyvenima. Juk ne musu valioje spresti, kam gimti, o kam - ne.

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/01/07 14:58:39 14:58:39

Gryniausia nesąmonė. Mano kūnas aš ir sprendžiu kam lemta gimti kam ne. Žinoma, idealu būtų, kad nereikėtų to daryti, bet tai kur kas geriau, nei paleisti į pasaulį žmogutį, kuris niekam nereikalingas.

Svečias: Dauguma moteru padariusiu toki dalyka, gailisi visa likusi gyvenima. Juk ne musu valioje spresti, kam gimti, o kam - ne.

Viešnia

V

281 įrašai

2010/01/07 15:23:03 15:23:03

O todėl, kad gimusių nėr kur dėt! Reikia grūst tai į Albioną, tai į Airiją, tai į kalėjimą. Sako, kalėjimų durys ant dienų atsidarys, o tai bus "džiaugsmo" moterėlėms - užmušinės vidury dienos, o tai dabar kalėjime šilta ir maitina pagal ES standartus ir instrukcijas, ir jų teisėmis rūpinasi. O laisvėje jokių teisių nėr, kas be babkių.

Svečias

S

689 įrašai

2010/01/07 15:27:52 15:27:52

O tai vaikų paleisti zekai pridarys ir gerai nudulkins sutemus skersgatviuose ir kaimuose. Naujai užgimę zonos produktai bus geras kalėjimų papildymas ir daug darbo prižiūrėtojams - ateity vėl sumažės bedarbių.

Emporija

E

849 įrašai

2010/01/07 16:41:11 16:41:11

Manau, kad tavo mergina neturejo nestumo nuslepti. Juk buvote pora, draugavote. Gaila, kad taip pasielge. Uzjauciu tave. Laime, as neturiu savo biografijoje aborto fakto ir apsaugok Dieve nuo tokio baisaus dalyko!

Paisleidusi

P

2 įrašai

2010/01/07 20:04:24 20:04:24

Svečias: Noriu paklausti moteru, kuriom yra teke darytis aborta, kodel jos tam ryzosi. Ar gailejosi to? O svarbiausia, ar slepiat tokius skaudzius gyvenime dalykus nuo savo vyru?
Neseniai netycia suzinojau, kad mano mergina, su kuria esam kartu jau 4 metai musu romano pradzioja buvo pastojusi nuo manes. Nuslepe ir pasidare aborta. Teisinasi, kad tuomet buvo ne laikas, reikejo mokslus baigti, darba gera susirasti.
Bet as negaliu jai atleisti. Butume rade iseiti. Butume tureje kudiki. Bandau ja suprasti, bet mintyse vis sukasi faktas, kad ji nuzude mano sunu...

Puolimas - geriausia ginyba. Bepiga kaltinti merginą garsiais žodžiais svaidantis "Nužudė mano SŪNŲ". Tai ji vargšė ir ginasi..

O galėtų atsikirsti - o kaip tai čia taip gavosi, kad tu jai netyčiuką užtaisei? Girtas sargį prastai užsidėjai, o gal tiesiog - nekaifas su jais? O tu tada apie jos ateitį, sveikatą galvojai? Elementarus rizikos valdymas nesuveikė?
O ir koks tu jai turėjai būti neatidus, nepastabus, kad nepamatei, kad ji nėščia? Nepamatei kaip jai tada sunku po aborto? Kaip čia taip nutiko, kad leidai sau nieko nematyti ir visą atsakomybę numetei jai spręsti? Kodėl tu ją apleidai tada (abortas - sunkus sprendimas ir tikrai daromas kai atrodo nėra kitos išeities, nėra) ir kankini kaltinimais dabar, kuriuos iš tikro sakai sau?

Tikiuosi, kad man niekada neteks gyvenime daryti tokio sunkaus sprendimo kokį padarė tavo mergina.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume