Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiat praeitį?

Ar slepiat praeitį?

jap

J

7 įrašai

2009/06/12 12:09:50 12:09:50

viskas gali suprast jei nori,bet nera reikalo kita kart ieskot teisybes ir ja megint suprast...aiskiau galiu parasyt,suprantamai...taip esu susiparines,bet ne ant visu moteru tik ant tu savalku mano vadinamu,kurios nezino ko nori,piiis ar per vandeni brist,o ypac ant tu kurios dar ir sugeba,bei drasos turi savo praeiti slept...nors jom viskas pox,bene suzinojes po keleriu draugystes metu neatleisi tu jai...nieko tokio,atleidziu...poto klausi,juk neslepi nuo manes daugiau nieko?ne ne zuiki as tavi myliu:)))))) vyrau manau,yra daug atviresni nei moterys.Ir jau visiem gerai zinoma turbut yra,kaip isiaiskint kuris poroje yra kuris:)))) senoliu ir tevu patarimai siose srityse yra pakankamai svrbus,nes jie mato viska kitu kampu mielieji,supranti tik tada kai isiskiri....tad nekenciu kaip ir daugelis zmoniu vien to zodzio melo,apie pati ji net nekalbu....ar dabar i swx panasus ponas moteru patarejau kitu klausimais ir nuomone?

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/12 12:20:25 12:20:25

jap: viskas gali suprast jei nori,bet nera reikalo kita kart ieskot teisybes ir ja megint suprast...aiskiau galiu parasyt,suprantamai...taip esu susiparines,bet ne ant visu moteru tik ant tu savalku mano vadinamu,kurios nezino ko nori,piiis ar per vandeni brist,o ypac ant tu kurios dar ir sugeba,bei drasos turi savo praeiti slept...nors jom viskas pox,bene suzinojes po keleriu draugystes metu neatleisi tu jai...nieko tokio,atleidziu...poto klausi,juk neslepi nuo manes daugiau nieko?ne ne zuiki as tavi myliu:)))))) vyrau manau,yra daug atviresni nei moterys.Ir jau visiem gerai zinoma turbut yra,kaip isiaiskint kuris poroje yra kuris:)))) senoliu ir tevu patarimai siose srityse yra pakankamai svrbus,nes jie mato viska kitu kampu mielieji,supranti tik tada kai isiskiri....tad nekenciu kaip ir daugelis zmoniu vien to zodzio melo,apie pati ji net nekalbu....[u:149oc93u]ar dabar i swx panasus ponas moteru patarejau kitu klausimais ir nuomone?[/u:149oc93u]

Jap ar galėtum kaip nors kitaip parašyti paskutinį sakinį. Nesupratau
swx

jap

J

7 įrašai

2009/06/12 14:10:47 14:10:47

seip turetu buti kablelis ar klaustukas po (ar dabar i swx panasus,) ir toliau .......gal as netaip suprantu ta trieju raidziu savoka kokia as suvokiu,o as ja supratau kaip,sveiko proto zmogus.jei netaip supratau ta tavo swx,nusirdziai atsiprasau.jei persunku suprast,nieko negaliu padet,supaprastink viska.......

jap

J

7 įrašai

2009/06/12 14:20:29 14:20:29

dar paprasciau...SWX,supratau kaip (sveiks) o tavo pasirasyme,apie mano nuomone,kokia ji apie jas,tai esu nesveiks.tai mano parasyta visa sita gali suprast tik nesveiks,jei klystu dar karta atsiprasau taves bahuras:)

leagere

L

354 įrašai

2009/06/12 15:12:31 15:12:31

Jap, tavo pasisakymuose labai praverstu skyrybos zenklai. Ir kai ramiau rasai, tai aiskiau tampa net moterims Ech, viskas praeis, noresi to ar ne .

Vaida25

V

3 įrašai

2009/06/12 15:18:36 15:18:36

nuo vyru praeiti slepti BUTINA,nes jie labai nori suzinoti, taciau jie psichologiskai nepasiruose isgirsti tiesos.Todel,mielos moterys,saugokime nykstancia rusi:)

jap

J

7 įrašai

2009/06/12 18:00:38 18:00:38

Vaida25: nuo vyru praeiti slepti BUTINA,nes jie labai nori suzinoti, taciau jie psichologiskai nepasiruose isgirsti tiesos.Todel,mielos moterys,saugokime nykstancia rusi:)

nieko sau nykstanti rusis:)))mutuojanti rusis,geriau taip gal,kazkaip jusu daugiau nei musu kiek zinau,tad nepergyvenk vaidute:))

elenka

E

2079 įrašai

2009/06/12 18:15:35 18:15:35

Ausrys: Yra toks anekdotas:

Kai vyras sako, kiek turejo meiluziu, ta skaiciu reikia dauginti is 2, o kai moteris - dalinti is 2.

kiek atsimenu, ten buvo atvirkstinis variantas

Jonas

J

62 įrašai

2009/06/12 18:32:04 18:32:04

oversa: Man atrodė, kad turėjau nedaug vaikinų, bet iš draugo minos supratau, kad geriau reikėjo padalinti iš dviejų... man atrodo, kad tas anekdotas turėtų skambėti priešingai. Vyrai linkę girtis savo laimėjimais, todėl nesako tikro skaičiaus - padaugina, o moterys šiaip jau yra gudrios (dabar ir aš tokia būsiu) - sumažina ...

Paauglaiai gali padidinti skaiciu savo buvusiuju,pasipuikuoti gi reikia(pats toks buvau).laikui einant susimastai kad verciau ta skaiciu padalint kad neatrodyti pries mergina,moteriske kokiu lovelasu.subrende vyrai(mastantys) tikrai sumazins dvigubai gal net trigubai priklausomai nuo skaiciaus buvusiuju.

domina

D

176 įrašai

2009/06/15 04:03:51 04:03:51

Man labai idomu butu suzinoti,kodel daznai forumu temose isiterpia visokios uzsenietiskos reklamos? Sakyciau ,tai tiesiog uzgesina tema.Ar negalima butu padaryti ,kad jos cia nepapultu?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume