Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiat praeitį?

Ar slepiat praeitį?

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/04/16 04:42:39 04:42:39

Nei krantas, nei uola, žmogau!

aistruce

A

126 įrašai

2009/04/16 12:55:18 12:55:18

neslepiu bet ir nepasakoju, ir neklausineju kitu... koks skirtumas kiek turejai ar kazkas turejo. Man asmeniskai nuo to nei silta nei salta kiek turejo mano draugas ankciau merginu... Man rodos ir klaust daug nereikia, pabendravus su zmogus greit aisku pasidaro, kokio tai tipo zmogus... o skaiciai gyvenimo nepakeis

J-Rich

J

18 įrašai

2009/04/29 08:35:33 08:35:33

Taip, slepiu. Keksiu esu turejes apie 6 gal. Gal 8. Neperdedu, kaliu. Nu gal jos taip nemane, nes kaip kitaip jas is*****. Ir jus gal buvot tokioj vietoj.. Tik manotes esa kietos .. O dabartine susiradau, kuriai 21 ir dar buvo nekalta.. Nu as tuo isitikinau pats jei ka. As irgi sakiau, kad as tipo nekaltas. KAD JOS NESKAUDINT.. Nenoriu, kad ji ten kazka isivaizduotu. Su ja daug ka ismokom, sex is fantastic su ja ir as ja myliu. Net nenoriu prisimint tu kaliu.. Moralas: Nebukit kales, kales. Jau jei merga butu miegojus su kokiais 3 tai apsivemciau.. Isivaizduociau, kad visiems trim ciulpe.. Tai jei jau ja buciuoju tai tiems trim ciulpiu vadinas.. FEE.. Apsivemciau. Turiu viena ir man gana. Ir tikiuosi, kad jai vienintelis ir isliksiu. Nes siais laikais sunku surast neapsiciulpusiu.. Aisku, nieko nenoriu izeist..

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/01 10:46:31 10:46:31

J-Rich: Taip, slepiu. Keksiu esu turejes apie 6 gal. Gal 8. Neperdedu, kaliu. Nu gal jos taip nemane, nes kaip kitaip jas is*****. Ir jus gal buvot tokioj vietoj.. Tik manotes esa kietos .. O dabartine susiradau, kuriai 21 ir dar buvo nekalta.. Nu as tuo isitikinau pats jei ka. As irgi sakiau, kad as tipo nekaltas. KAD JOS NESKAUDINT.. Nenoriu, kad ji ten kazka isivaizduotu. Su ja daug ka ismokom, sex is fantastic su ja ir as ja myliu. Net nenoriu prisimint tu kaliu.. Moralas: Nebukit kales, kales. Jau jei merga butu miegojus su kokiais 3 tai apsivemciau.. Isivaizduociau, kad visiems trim ciulpe.. Tai jei jau ja buciuoju tai tiems trim ciulpiu vadinas.. FEE.. Apsivemciau. Turiu viena ir man gana. Ir tikiuosi, kad jai vienintelis ir isliksiu. Nes siais laikais sunku surast neapsiciulpusiu.. Aisku, nieko nenoriu izeist..

Ojeij;) puikus pozhiuris

Begi praustis motinai pabuchiavus? ...juk tevui chiulpt tai irgi nekas ....

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/05/01 18:10:09 18:10:09

J-Rich: Taip, slepiu. Keksiu esu turejes apie 6 gal. Gal 8. Neperdedu, kaliu. Nu gal jos taip nemane, nes kaip kitaip jas is*****. Ir jus gal buvot tokioj vietoj.. Tik manotes esa kietos .. O dabartine susiradau, kuriai 21 ir dar buvo nekalta.. Nu as tuo isitikinau pats jei ka. As irgi sakiau, kad as tipo nekaltas. KAD JOS NESKAUDINT.. Nenoriu, kad ji ten kazka isivaizduotu. Su ja daug ka ismokom, sex is fantastic su ja ir as ja myliu. Net nenoriu prisimint tu kaliu.. Moralas: Nebukit kales, kales. Jau jei merga butu miegojus su kokiais 3 tai apsivemciau.. Isivaizduociau, kad visiems trim ciulpe.. Tai jei jau ja buciuoju tai tiems trim ciulpiu vadinas.. FEE.. Apsivemciau. Turiu viena ir man gana. Ir tikiuosi, kad jai vienintelis ir isliksiu. Nes siais laikais sunku surast neapsiciulpusiu.. Aisku, nieko nenoriu izeist..

kalbi kaip koks septiniolikmetis jei tavo mergina tau ciulpia tai yra jau kazkokia apsiciulpusi kaip isvis galima tada sexu uzsiimt gi tai toks purvinas dalykas...

o del praeities..ne tai kad slepiu , bet nepasakoju...tik detales kazkokias..ganetinai miglotai...mano partneriu skaicius man jau nebera malonus ..ir nenoreciau , kad pagalvotu apie mane kad esu pasileidus ar panasiai...

aciu navaiti

A

114 įrašai

2009/05/03 08:37:03 08:37:03

neslepiu bet pasirodo reiks slepti, nes tiokiu ziauriu moteru nemates! gal del to kad senmerges! labai smagu ju reakcija kaip jos isisgasta, kada pasakai kad biski pakoregavau savo plastiskai veida runkeliu tauta esat..... beprotnamis tu moteru galvoj, visai atbuke, nezino nei kas restitucijos aktas, skaitosi aukstuosius baige! idomu kaip tiokias dar ir zemele nesiojia! ir nesios nes moterys tam ir skitos gyvent 90metu

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/03 10:48:46 10:48:46

6O431519: neslepiu bet pasirodo reiks slepti, nes tiokiu ziauriu moteru nemates! gal del to kad senmerges! labai smagu ju reakcija kaip jos isisgasta, kada pasakai kad biski pakoregavau savo plastiskai veida runkeliu tauta esat..... beprotnamis tu moteru galvoj, visai atbuke, nezino nei kas restitucijos aktas, skaitosi aukstuosius baige! idomu kaip tiokias dar ir zemele nesiojia! ir nesios nes moterys tam ir skitos gyvent 90metu

O kuo jau tas restitucijos aktas toks reikšmingas, kad ji visi ir visos turi žinoti? Eilinis katalikų bažnyčios chronikų įrašas. O gal jis suteikia teisę nemokėti Lietuvių kalbos bei rašybos?

Gretoske

G

36 įrašai

2009/05/03 11:02:29 11:02:29

Nutylėti gal ir geriausias sprendimas. Žinoma, nesant itin turtingai praeičiai (o jos nebus pas save gerbiančią moterį) galima ir tarstelt. Juk ir taip aišku, jog vaikus ne gandras neša..

ak1303584654_db

A

476 įrašai

2009/05/03 11:16:48 11:16:48

o kas yra turtinga praeitis? ir kiek turtinga gali būti savęs gerbiančios moters pareitis?
kur ta riba?

tarkim, moteriškei 40. Nuo 20 pradėjusi pažintis, turėjo ilgametę pažintį su vienu (tarkim 3), 7 metų santuoką su kitu ir dar visokių bandymų sukurti santykius, kurie netrukdavo ilgiau nei pusmetis ar metai.... Suma sumarum, tokios moteriškės bagažas iki 22 vyrų. Viskas labai padoru?
O juk iš čia pasisakančių vyriškių (ir kai kurių moteriškių) - čia jau gėdingas elgesys.
O ka tada kalbėt, jei moteriškė turėjo dar ir visai nesusiklosčiųsių pažinčių ir vyrų skaičius šokteltų iki kokių 35? jau kekšė?

O moteriškė, kuri 35 metų turi 2 vaikus iš dviejų skirtingų vyrų? Gal ji daugiau vyrų ir neturėjus, o jau vargu bau ar bus priskirta prie "garbingųjų"....

gal sakau užtenka rūšiuoti visus pagal savo kurpalį?

kora

K

2495 įrašai

2009/05/03 13:23:01 13:23:01

Svečias: Visada rupejo paklausti Mielos moterys, merginos, mergaitės ar slepiate nuo savo vyru, kiek anksciau turejot vaikinu, meiluziu?

Pirmoj eilej praeitis - tai ne vien tik vyrai ir meiluziai. O busimam vyrui, jei matyciau, kad sis skaicius jam gyvybiskai svarbus, neslepciau ir pasakyciau, kad nenumirtu, nes noresiu pragyventi savo likusius metus

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume