Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiat praeitį?

Ar slepiat praeitį?

skiriantis

S

1 įrašai

2010/05/23 12:01:07 12:01:07

Svečias: BŪT GERAI KAD TOKIOS EINANCIOS PASAKYTŲ KAD EIS PRIES SANTUOKĄ TAI SKIRTIS NEREIKTŲ

Pas mane tai susidare tokia situacija. zmona iki vedybu lyg ir neslepe savo praeities . buvo pasakiusi , kad 19-os prarado nekaltybe. turejo tik 2 partnerius. as tp 3-ias. po vaiko gimimo pasikeite viskas. isvaziuodavo pas tevus po savaite minimaliai ir niekada negryzdavo kada budavom sutare. tp dar reikia si ta nuveikti. kartu vaziuoti negaledavau nes jos seima uzdariusi yra duris man. tai pradejau kapstytis pro jos praeiti ir issiaiskinau kad jaunystes laikais 16-20 metais megdavo baliavoti ir per kiekviena svente ar baliu budavo vis su kitu , laizydavos , graibydavos.ar iki lovos daeidavo cia klausimas. bet viena tiesa yra tokia, kad 2-i dienos iki kol su manim susipazino , buvo nuejusi pas kaimyne atsigerti sampano ir paplepeti. Takart permiegojo su kaimynes broliu. sito labai pavydejau ir galvojau kad nuvaziavusi eina vis dar pas savo kaimyne ... tai davede iki skyrybu sitas reikalas. mano nepasitikejimas ir nezinojimas ka jinai ten veikia , nes nei ragelio nekeldavo, nei parasydavo. manau jin man neistikima. kaip jus apie tai manote.????

Nereikia

N

630 įrašai

2010/05/30 21:08:04 21:08:04

Svečias: Visada rupejo paklausti Mielos moterys, merginos, mergaitės ar slepiate nuo savo vyru, kiek anksciau turejot vaikinu, meiluziu?

Cia nera ka slepti, nes sita tema aplamai uzdrausta.

yapiko

Y

4 įrašai

2010/08/02 15:20:21 15:20:21

Ausrys: Yra toks anekdotas:

Kai vyras sako, kiek turejo meiluziu, ta skaiciu reikia dauginti is 2, o kai moteris - dalinti is 2.

Dėja ativirkščiai, ir čiam ne anekdotas Kur matėt, kad mergina girtusi kiek daug vyrų ji turėjo, o mes, kaip patinai, dažniausiai sakom didesnius skaičius faktų neiškraipysi

JimmyJamesToo

J

1 įrašai

2010/10/21 03:55:32 03:55:32

His Dark Materials, read by the author Philip Pullman.

balamuts

B

1 įrašai

2010/10/22 18:02:16 18:02:16

When you register with Captain Cooks Poker you are automatically entitled to a 50% match gratuity (you get from d gain to insist on up to $200 self-governed) on your oldest keep into the poker room.

webtrade

W

1 įrašai

2010/10/25 18:12:46 18:12:46

All for Web trade. http://webtrade.tk Web trade Web trade

buvusios Emporija ir Diore

B

1 įrašai

2010/10/25 20:18:03 20:18:03

skiriantis:
Svečias: BŪT GERAI KAD TOKIOS EINANCIOS PASAKYTŲ KAD EIS PRIES SANTUOKĄ TAI SKIRTIS NEREIKTŲ

Pas mane tai susidare tokia situacija. zmona iki vedybu lyg ir neslepe savo praeities . buvo pasakiusi , kad 19-os prarado nekaltybe. turejo tik 2 partnerius. as tp 3-ias. po vaiko gimimo pasikeite viskas. isvaziuodavo pas tevus po savaite minimaliai ir niekada negryzdavo kada budavom sutare. tp dar reikia si ta nuveikti. kartu vaziuoti negaledavau nes jos seima uzdariusi yra duris man. tai pradejau kapstytis pro jos praeiti ir issiaiskinau kad jaunystes laikais 16-20 metais megdavo baliavoti ir per kiekviena svente ar baliu budavo vis su kitu , laizydavos , graibydavos.ar iki lovos daeidavo cia klausimas. bet viena tiesa yra tokia, kad 2-i dienos iki kol su manim susipazino , buvo nuejusi pas kaimyne atsigerti sampano ir paplepeti. Takart permiegojo su kaimynes broliu. sito labai pavydejau ir galvojau kad nuvaziavusi eina vis dar pas savo kaimyne ... tai davede iki skyrybu sitas reikalas. mano nepasitikejimas ir nezinojimas ka jinai ten veikia , nes nei ragelio nekeldavo, nei parasydavo. manau jin man neistikima. kaip jus apie tai manote.????

Manau, kad neistikima ji tau.

grazina13

G

1 įrašai

2010/11/17 14:30:05 14:30:05

O mano vyras galvoja, kad jis man pirmas, o buvo ir iki jo ir dabar yra

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/17 14:33:03 14:33:03

Ir taip per vis amželį, amen!

Nereikia

N

630 įrašai

2010/11/17 14:35:33 14:35:33

Gražina13: O mano vyras galvoja, kad jis man pirmas, o buvo ir iki jo ir dabar yra

Ir kas čia tokio juokingo?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume