Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiat praeitį?

Ar slepiat praeitį?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 07:11:28 07:11:28

Svečiai:
samanta:
Svečias: Nebūtinai tiek yra ir neištikimų moterų. Štai konkretus atvejis: visos trys vedusio vyro meilužės buvo išsiskyrusios, ir manau tokių dauguma. Jos negali būti laikomos neištikimos, nes nebeturi kam būti ištikimos.

samanta
i tai as galiu kontrgumentuot ir papasakot kad neistikimos moterys vaiksto pas vienisus vyrus ,pas tuos pacius kur jau samantos minėtom moterim issiskyrė ir jie taip pat neturi kam būt neistikimi, o namie vaidina laiminga šeimą o jei tie vyrukai ir pavaišina tai visai gerai.begėdės tos moterys ką su jom daryt

Gali ir taip būti Bet laime tokių moterų nepažįstu.

Bet mes jūsų irgi nepažįstam, nors ir labai norim...

O kam jums mane pažinti?

Svečiai

S

9 įrašai

2010/04/21 10:45:13 10:45:13

Nu reikia ir tiek, negi viską čia išsipasakosi visiems matant ir girdint. Tai intymu.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/21 11:45:27 11:45:27

Slepiame, kad kaimynė iš gretimo buto iš tiesų yra gražesnė ir simpatiškesnė už žmoną, todėl ieškome būdų, kaip su ja permiegoti. Juk ne šiaip sau žmonos pavyduliauja, stebi, šifruoja, kišenes nakčia krato, slaptažodžius bando atskleisti ir pričiupti nenaudėlį vyrelį su įkalčiais. Bet juk ne visi vyrai nori gražią kaimynę nusitempti būtent į lovą, o ne susidraugauti, užmegzti ne sekso romaną, o gražią kaimynystę, jeigu pas jus viskas gerai. Mūsų, vyrų, tokia prigimtis, kad net ir beprotiškai įsimylėję vieną vienintelę savo žmonelę be kitų negalim. Mes negalim nepastebėti gražios moters iš šalies ir nepaganyti akių, nekurti eilių ir nesidžiaugti gražia moterimi, nesiekti progos pamatyti jos nuogos. Kitaip mes būtume jau nebe žmonės, nebe vyrai. Šito neįmanoma atsisakyti, neįmanoma išjungti. Mes gi ir žmonoms nedraudžiame ir nevaržome gėrėtis puikiais, dailiai nuaugusiais, švariais, elegantiškais, dvasingesniais, stipresniais už save vyrais. Man tikrai nesuvirpėdavo iš baimės prarasti žmoną ar pavydo širdelė, kai žmona papasakodavo mačiusi tokį šaunų vyrą, ar kad jai nuo tokio vyro širdelė ar prigimtis suvirpėjo, suplazdėjo, juk tai natūralu, nemanot?

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 12:08:38 12:08:38

Svečiai: Nu reikia ir tiek, negi viską čia išsipasakosi visiems matant ir girdint. Tai intymu.

Nėra poreikio viską apie save pasakotis - nebent kažkam iš to bus nauda, jei ir pasakoju, tik dėl to. Asmeninė patirtis kartais duoda daugiau naudos negu patys pačiausi patarimai.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/04/21 12:14:57 12:14:57

Lelis Borgia: Slepiame, kad kaimynė iš gretimo buto iš tiesų yra gražesnė ir simpatiškesnė už žmoną, todėl ieškome būdų, kaip su ja permiegoti. Juk ne šiaip sau žmonos pavyduliauja, stebi, šifruoja, kišenes nakčia krato, slaptažodžius bando atskleisti ir pričiupti nenaudėlį vyrelį su įkalčiais. Bet juk ne visi vyrai nori gražią kaimynę nusitempti būtent į lovą, o ne susidraugauti, užmegzti ne sekso romaną, o gražią kaimynystę, jeigu pas jus viskas gerai. Mūsų, vyrų, tokia prigimtis, kad net ir beprotiškai įsimylėję vieną vienintelę savo žmonelę be kitų negalim. Mes negalim nepastebėti gražios moters iš šalies ir nepaganyti akių, nekurti eilių ir nesidžiaugti gražia moterimi, nesiekti progos pamatyti jos nuogos. Kitaip mes būtume jau nebe žmonės, nebe vyrai. Šito neįmanoma atsisakyti, neįmanoma išjungti. Mes gi ir žmonoms nedraudžiame ir nevaržome gėrėtis puikiais, dailiai nuaugusiais, švariais, elegantiškais, dvasingesniais, stipresniais už save vyrais. Man tikrai nesuvirpėdavo iš baimės prarasti žmoną ar pavydo širdelė, kai žmona papasakodavo mačiusi tokį šaunų vyrą, ar kad jai nuo tokio vyro širdelė ar prigimtis suvirpėjo, suplazdėjo, juk tai natūralu, nemanot?

Ot išdykęs Panas Lelis:lol:
Vat aš taip nemanau. Žinoma, matau ir matau gražuolius, bet širdis nesuvirpėdavo ir nesuvirpa - nes kai turiu mylimą vyrą, matau jį kaip gražiausią ir šauniausią. Jei jo tokio nematau - vadinasi mylimojo neturiu . Galbūt ( o greičiausiai taip ir yra) mano matymas smarkiai skiriasi nuo kai kurių kitų žmonių matymų, bet aš labai branginu šią savo savybę. Kokia gali būti meilė, jei savo mylimojo (-osios) nematai kaip paties pačiausio?? Man net pasididžiavimas kyla, kad štai tas gražuolis su maniškiu net nesulyginamas. Voila

trikapeikis intelektualas

T

327 įrašai

2010/04/21 12:18:11 12:18:11

Lelis borgia norejau pasiteirauti. Ne mano tai reikalas ir tikrai neprivalot atsakyti. Sakykit, kaip pasijaustumet jei zmona jus paliktu ir iseitu pas ta zavesni? maza to, visa uzgyventa padalintu i dvi lygias dalis? i kuria puse eitumet?

Svečias

S

689 įrašai

2010/04/21 12:26:46 12:26:46

Svečias

samanta:
Lelis Borgia: Slepiame, kad kaimynė iš gretimo buto iš tiesų yra gražesnė ir simpatiškesnė už žmoną, todėl ieškome būdų, kaip su ja permiegoti. Juk ne šiaip sau žmonos pavyduliauja, stebi, šifruoja, kišenes nakčia krato, slaptažodžius bando atskleisti ir pričiupti nenaudėlį vyrelį su įkalčiais. Bet juk ne visi vyrai nori gražią kaimynę nusitempti būtent į lovą, o ne susidraugauti, užmegzti ne sekso romaną, o gražią kaimynystę, jeigu pas jus viskas gerai. Mūsų, vyrų, tokia prigimtis, kad net ir beprotiškai įsimylėję vieną vienintelę savo žmonelę be kitų negalim. Mes negalim nepastebėti gražios moters iš šalies ir nepaganyti akių, nekurti eilių ir nesidžiaugti gražia moterimi, nesiekti progos pamatyti jos nuogos. Kitaip mes būtume jau nebe žmonės, nebe vyrai. Šito neįmanoma atsisakyti, neįmanoma išjungti. Mes gi ir žmonoms nedraudžiame ir nevaržome gėrėtis puikiais, dailiai nuaugusiais, švariais, elegantiškais, dvasingesniais, stipresniais už save vyrais. Man tikrai nesuvirpėdavo iš baimės prarasti žmoną ar pavydo širdelė, kai žmona papasakodavo mačiusi tokį šaunų vyrą, ar kad jai nuo tokio vyro širdelė ar prigimtis suvirpėjo, suplazdėjo, juk tai natūralu, nemanot?

Ot išdykęs Panas Lelis:lol:
Vat aš taip nemanau. Žinoma, matau ir matau gražuolius, bet širdis nesuvirpėdavo ir nesuvirpa - nes kai turiu mylimą vyrą, matau jį kaip gražiausią ir šauniausią. Jei jo tokio nematau - vadinasi mylimojo neturiu . Galbūt ( o greičiausiai taip ir yra) mano matymas smarkiai skiriasi nuo kai kurių kitų žmonių matymų, bet aš labai branginu šią savo savybę. Kokia gali būti meilė, jei savo mylimojo (-osios) nematai kaip paties pačiausio?? Man net pasididžiavimas kyla, kad štai tas gražuolis su maniškiu net nesulyginamas. Voila

Na, kalbėk tik už save, po velniu!,
Jei tave zmona visa gyvenima tikrino, kaip paskutini pasileideli, tai nereiskia, kad visos taip daro, o visi diedai tik ir ziuri i kaimynes! Pas tave problemos su anuo galu, kazkoks nepezes tu. Tokie ir ziuri bobu toletuose, kiap jos sisioja ir kakoja, kad ju nuogus uzpakalius pamatytu.
Kazkoks uzsiciklines tu savo paistaluose.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/21 12:38:38 12:38:38

svečias:
Jei tave zmona visa gyvenima tikrino, kaip paskutini pasileideli, tai nereiskia, kad visos taip daro, o visi diedai tik ir ziuri i kaimynes! Pas tave problemos su anuo galu, kazkoks nepezes tu. Tokie ir ziuri bobu toletuose, kiap jos sisioja ir kakoja, kad ju nuogus uzpakalius pamatytu.

Jei Lelį žmona tikrino, vadinasi jis toks ir buvo, kaip čia rašo. Neduokdie visi būtų tokie vyrai ir su tokia nuomone:!:

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/21 13:18:25 13:18:25

trikapeikis intelektualas: Lelis borgia norejau pasiteirauti. Ne mano tai reikalas ir tikrai neprivalot atsakyti. Sakykit, kaip pasijaustumet jei zmona jus paliktu ir iseitu pas ta zavesni? maza to, visa uzgyventa padalintu i dvi lygias dalis? i kuria puse eitumet?

Bet gyvenime kartais taip ir nutinka, voila! Žmona kaip ir vyras turi tokią teisę ir nieks nieko prievarta negali užlaikyti, jei pasiryžo eiti pas geresnį ir teks viską pasidalinti ir su tuo susitaikyti. Geriau jau be barnių, kivirčų ir neapykatos - drabstymosi purvais ir viens kito niekinimo. Manau, kad jei būta daug gražių dalykų iki tol, galima išlikti puikiais draugais, atskirai auginti vaikus ir džiaugtis gyvenimu toliau, nors ir nebe kartu. Tai ne pasaulio pabaiga.

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2010/04/21 13:24:46 13:24:46

Svečias:
svečias:

Jei Lelį žmona tikrino, vadinasi jis toks ir buvo, kaip čia rašo. Neduokdie visi būtų tokie vyrai ir su tokia nuomone:!:

O, už mane yra kur kas geresnių ir aš jums ne teigiamas čia koks tai pavyzdys, o tiesiog mažas žmogus, voila, Madame Pipi! Bet žmogus!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume