Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiat praeitį?

Ar slepiat praeitį?

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/07 11:33:57 11:33:57

Romuta: Ką čia benuslėpsi, juk vis tiek, net vyrui prisipažintum, turinti meilužį tai jis sugebės padauginti minimum iš keturių. Kažkada mano eks anyta sakydavo, vyrui tiesos nesakyk geriau parodyk.

Ežiukas užsispyres paukštis, kol nepaspiri tol neskrenda...
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/07/07 11:35:40 11:35:40

O tiesa labai paprasta: šiuolaikinė moteris labiau neištikima nei eilinis vidutiniokas vyras ir žemiau. Daliai vyrų žmonos ar draugės seksiukų praeities žinoti jau ir nebereikia, jei yra šalia stipraus alaus arba pigaus alaus “bambalis”. Taip eilinius vyrukus surietė į ragą rinkos ekonomika, kad jokios ten seks ištikimybės mums jau neberūpi ir nebereikia. Eurostatas sako, kad lietuvaitės seksualiai bene neištikimiausios Europoje, bet jos ir bene gražiausios ir labiausiai besiaukojančios vardan kitų, ypač netikšų, o man jos gražios ir savos bendratautietės – kompatriotės( Les Compatriotes), anot prancūzų, todėl jas myliu kaip tautą, iš kurios pats kilęs. O kad jos yra puikios ir kur kas aktyvesnės “Les Compatriotes” už mus, vyrukus, – tai akivaizdu. Tai aiškiai matėsi vakar – Dainų šventėje. Nevienam mamyčiukui-vyrukui labai toli iki jų.

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/07 11:39:12 11:39:12

Lelis Borgia: O tiesa labai paprasta: šiuolaikinė moteris labiau neištikima nei eilinis vidutiniokas vyras ir žemiau. Daliai vyrų žmonos ar draugės seksiukų praeities žinoti jau ir nebereikia, jei yra šalia stipraus alaus arba pigaus alaus “bambalis”. Taip eilinius vyrukus surietė į ragą rinkos ekonomika, kad jokios ten seks ištikimybės mums jau neberūpi ir nebereikia. [u:3vmotaq3]Eurostatas sako, kad lietuvaitės seksualiai bene neištikimiausios Europoje, bet jos ir bene gražiausios ir labiausiai besiaukojančios vardan kitų, ypač netikšų, o man jos gražios ir savos bendratautietės [/u:3vmotaq3]– kompatriotės( Les Compatriotes), anot prancūzų, todėl jas myliu kaip tautą, iš kurios pats kilęs. O kad jos yra puikios ir kur kas aktyvesnės “Les Compatriotes” už mus, vyrukus, – tai akivaizdu. Tai aiškiai matėsi vakar – Dainų šventėje. Nevienam mamyčiukui-vyrukui labai toli iki jų.

Šaltinį prašom.
swx

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/07/07 12:14:55 12:14:55

Hm, Jūs ką, norit mane įduoti konservų, šoumenų, socdemų, subliberalų kokiam tai KGB rezervui? Ypač dabar, kai greitai bus sekamas kiekvienas mūsų žingsnis ir visi atsiskaitymai vyks tik banko kortelėmis "mūsų patogumui" ir taip toliau, kai, be jokių abejonių, nebebus galima laisvai reikšti mintis ir teikti informaciją, nesuderintą su KGB rezervu. Nori mane surasti ir patupdyti? Na, bet kokiu atveju, priimk tai kaip nevykusį humorą, nors iš tikrųjų jau dabar kitamintis, neįtinkas žmogus, visuomet yra pasiekiamas neaiškioms spec. tarnyboms. Taip, kad laikas imti drebėti, nes faktas, kad daugumoje puslapių jau neįdėsi realių komentarų, o kompų IP yra registruojami ir kai kas daugiau, o aš dar nenoriu pradėti drebėti – kinkas drebinti, aha. Tad teks pačiam pasiknaisioti po Eurostatą. Ten gali rasti dar pikantiškesnių dalykų apie mus.

Lijundra

L

52 įrašai

2009/07/07 12:27:45 12:27:45

Svečias:
Romuta: Ką čia benuslėpsi, juk vis tiek, net vyrui prisipažintum, turinti meilužį tai jis sugebės padauginti minimum iš keturių. Kažkada mano eks anyta sakydavo, vyrui tiesos nesakyk geriau parodyk.

Ežiukas užsispyres paukštis, kol nepaspiri tol neskrenda...
swx

Apie ką čią daugiau ir bekalbėti. Jei jau ežiukai skraido.

Saul

S

13 įrašai

2009/07/07 12:33:11 12:33:11

Lelis Borgia: O tiesa labai paprasta: šiuolaikinė moteris labiau neištikima nei eilinis vidutiniokas vyras ir žemiau. Daliai vyrų žmonos ar draugės seksiukų praeities žinoti jau ir nebereikia, jei yra šalia stipraus alaus arba pigaus alaus “bambalis”. Taip eilinius vyrukus surietė į ragą rinkos ekonomika, kad jokios ten seks ištikimybės mums jau neberūpi ir nebereikia. Eurostatas sako, kad lietuvaitės seksualiai bene neištikimiausios Europoje, bet jos ir bene gražiausios ir labiausiai besiaukojančios vardan kitų, ypač netikšų, o man jos gražios ir savos bendratautietės – kompatriotės( Les Compatriotes), anot prancūzų, todėl jas myliu kaip tautą, iš kurios pats kilęs. O kad jos yra puikios ir kur kas aktyvesnės “Les Compatriotes” už mus, vyrukus, – tai akivaizdu. Tai aiškiai matėsi vakar – Dainų šventėje. Nevienam mamyčiukui-vyrukui labai toli iki jų.

Po tokių žodžių tikrai norisi užpakalin spirti

Cha

C

3 įrašai

2009/07/07 12:35:32 12:35:32

saul:
Lelis Borgia: O tiesa labai paprasta: šiuolaikinė moteris labiau neištikima nei eilinis vidutiniokas vyras ir žemiau. Daliai vyrų žmonos ar draugės seksiukų praeities žinoti jau ir nebereikia, jei yra šalia stipraus alaus arba pigaus alaus “bambalis”. Taip eilinius vyrukus surietė į ragą rinkos ekonomika, kad jokios ten seks ištikimybės mums jau neberūpi ir nebereikia. Eurostatas sako, kad lietuvaitės seksualiai bene neištikimiausios Europoje, bet jos ir bene gražiausios ir labiausiai besiaukojančios vardan kitų, ypač netikšų, o man jos gražios ir savos bendratautietės – kompatriotės( Les Compatriotes), anot prancūzų, todėl jas myliu kaip tautą, iš kurios pats kilęs. O kad jos yra puikios ir kur kas aktyvesnės “Les Compatriotes” už mus, vyrukus, – tai akivaizdu. Tai aiškiai matėsi vakar – Dainų šventėje. Nevienam mamyčiukui-vyrukui labai toli iki jų.

Teisybė žeidžia?

DP nare

D

2 įrašai

2009/07/07 12:39:40 12:39:40

Siaip visad galvojau, kad neslpsiu, bet kuo toliau, tuo labiau manau, kad gal reikia pradet meluot? Nu ta mano praeitis aisku nera tokia, kad jos reiketu gedytis, bet paskutiniai keliai vaikinai laabai jau idomiai paziurejo i toki fakta, kad vienas ju man buvo antras, o dabartinis - trecias sako, dar ir taip gali buti? nu ka as zinau, kaip cia sureaguot... gal sakau, reikia ta skaiciu padaugint kita karta bent is 2, tai gal normalesne reakcija butu?

O siaip nenoreciau, kad nuo manes kazkas butu slepiama, tai ir pati neslepiu

Saul

S

13 įrašai

2009/07/07 12:41:04 12:41:04

rudnosiukas: Siaubas, kam jums santuoka? Ką ji jums duoda? Esat įsitikinę (-usios) kad kažką būtina slėpti nuo sutuoktinio? Ir jums gerai, kad ir sutuoktinis kažką slepia? Kaip jūs gyvenat kartu su žmogum, kuriuo taip labai nepasitikite? Kaip tas žmogus su jumis gyvena?

Ausys negirdi, akys nemato, širdies neskauda... o TEN vis viena niežti....

apgailėtina...

A moralistai prabilo, paprasčiausiai nei darome, gal tik pagalvojame. Nes norint kažką padaryti reikia gerai paieškoti su kuo tai darysi. Kad ir ką bešnekėtume, vistiek daugiau plepame, juk liežuvis be kaulų, o kangi bendraujame, taip pat vienas kito nematydami tai ir dantys liks sveiki

Saul

S

13 įrašai

2009/07/07 12:45:09 12:45:09

cha:
saul:

Teisybė žeidžia?

Tikrai ne, tikrai vyrai visad linkę kelis kartus padauginti.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume