Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųMoterų paslaptys → Ar slepiate savo amžių?

Ar slepiate savo amžių?

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/23 08:46:31 08:46:31

O kas žino, KAIP turi atrodyti kokio nors konkretaus amžiaus žmogus?
Pvz., 42 metų (man dabar tiek).
Dauguma čia rašote, kad amžiaus neslepiate vien todėl, kad atrodote jaunesni,- t.y. geriau atrodote, nei turėtumėte pagal metus?
Vistiek išlenda jaunystės kultas.
O kai taip - jaunesni/ės - nebeatrodysite, tada slėpsite, kiek jums metų? Ar patys gal imsite slėptis po pernykščiais lapais, nes jūsų laikas jau praėjo?

Jaunais jaučiasi daugelis amžiumi (ir išvaizda) senų žmonių - skristų, lėktų, tik kojos jau pinasi...

Aš kai kada pati sau, o turbūt ir kitiems, atrodau (išvaizda) vyresnė, negu esu, kai kada - jaunesnė. Tai priklauso nuo sveikatos, nuotaikos ir pan.

Šiaip jau ir lavoną galima taip nupudruoti, kad atrodys kaip mieganti jauniklė...

1218id_Laputė

1

9 įrašai

2009/04/23 08:54:39 08:54:39

dainelė: O kas žino, KAIP turi atrodyti kokio nors konkretaus amžiaus žmogus?
Pvz., 42 metų (man dabar tiek).
Dauguma čia rašote, kad amžiaus neslepiate vien todėl, kad atrodote jaunesni,- t.y. geriau atrodote, nei turėtumėte pagal metus?
Vistiek išlenda jaunystės kultas.
O kai taip - jaunesni/ės - nebeatrodysite, tada slėpsite, kiek jums metų? Ar patys gal imsite slėptis po pernykščiais lapais, nes jūsų laikas jau praėjo?

Jaunais jaučiasi daugelis amžiumi (ir išvaizda) senų žmonių - skristų, lėktų, tik kojos jau pinasi...

Aš kai kada pati sau, o turbūt ir kitiems, atrodau (išvaizda) vyresnė, negu esu, kai kada - jaunesnė. Tai priklauso nuo sveikatos, nuotaikos ir pan.

Šiaip jau ir lavoną galima taip nupudruoti, kad atrodys kaip mieganti jauniklė...

Šaunuolė, gerai pasakei, pritariu visu šimtu...

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/23 09:21:11 09:21:11

dainelė: O kas žino, KAIP turi atrodyti kokio nors konkretaus amžiaus žmogus?
...

Nezinau, kaip turetu, bet buna... pradedi kalbetis su kokiu vyru... o jis sako "tu man per jauna". Paklausiu kiek jam - pasirodo - bendraamzis, tik nupirdes kazkodel . Ka jam besakyti?
Isivaizduoju, kad endraamzis turi ir atrodyti, kaip as, o ne sukrioses del neprisiziurejimo.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/23 10:02:37 10:02:37

Girdėjau kadais ne per seniausiai vieną meninką,
jau pagyvenusį-apšepusį-susiraukšlėjusį-pakumpusį nuo savo darbo, sakant:
[b:2ivrm4fa]žmogus juk turi susidėvėti per gyvenimą[/b:2ivrm4fa].
(Nuo savo darbo, aišku, o ne nuo valkiojimosi, gėralų rūkalų ir maisto, kurio joks normalus šuo nei katinas neėstų.)

iness

I

3 įrašai

2009/04/23 12:01:31 12:01:31

Oi ne tikrai neslepiu, o kam??? Nors man jau 42, niekada niekam nesakau, kad man maziau. Kuriems galams tai tureciau daryt.. o ir atrodau tikrai geriau nei dauguma mano bendraamziu.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/23 13:22:56 13:22:56

Svečias: O as nesakau, nes vyrai paniskai bijo skaiciu. Neduok dieve tu skaiciu daugiau. Lyg mano metus jie ant kupros nesiotu! Net seni pirdunai amziaus ribas nustatineja, kad butu minimum 10 m jaunesne. Atrodau gerokai jaunene, net kosmetologe, is arti tyrinedama netiki kad man TIEK Tai ko cia vyrus baidyt?
Jei atsiranda normalus bendravimas tada ir pasakau.
Man net keista skaityti cia tiek pasisakymu, kad jus sakot tiesa. Kiek man teko susidurti, visi pasijaunine ir vyrai ir moterys. Na ir kas cia tokio

Tikra tiesa, kad vyrams skaičiukai šį tą reiškia. Man 45, tiek ir parašiau. O draugė moko, kad reikia rašyti ne daugiau 40, nes vyrai, net ir 50-mečiai bei vyresni, dažniausiai įvesdami į paiešką moters amžių nurodo pvz.: 30-40. Ir viskas, nebepatenki į tą apžvalgos aikštelę Nors kartais tikrai gali atrodyti geriau nei kita kad ir 35-ių

Dziaugiuosi gyvenimu

D

33 įrašai

2009/04/23 13:56:39 13:56:39

jei paklausia neslepiu, bet pati pirma ir nekaišau

ugnelė

U

892 įrašai

2009/05/15 16:12:25 16:12:25

Aš niekad nesijauninu. Amžius - tai mūsų gyvenimas, mūsų patirtis, kai gali jau būti pats savimi... Kai jau yra išminties ir dar yra gyvenimo džiaugsmo ir polėkio... Ir nereikia man vyrų, kuriems labai svarbus amžius. O parašo, kviečia - netgi 10-15 metų jaunesni berniukai ir tada tenka juos nusodinti, kad - pažiūrėkit, vaikinai, kiek man metų... Mano dukros jums labiau tiktų...

Leo

L

543 įrašai

2009/05/15 19:59:05 19:59:05

Ne nuo metu priklauso. Paskutiniu metu labai daug pastebiu jaunu panu kurios labai neprisiziurejusios. Ir labai daug tikrai vertu grieko bendraamziu. Nors gal tik mano aplinkoje taip, sunku kalbet apie dauguma...

Lelis Borgia

L

826 įrašai

2009/05/15 20:30:59 20:30:59

Nagi slepiam, oi slepiam, kaip čia neslėpsi, nes kitaip tik šnipštas gausis! Nereikia gi iš pat pradžių damų gąsdinti ar nuvilti, tiesa?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume