Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųGrožis ir gera savijauta → Moterų grožio paslaptys

Moterų grožio paslaptys

Magdute

M

3 įrašai

2011/12/21 12:22:13 12:22:13

Mielos moterys,
Artėja šventės, visos norime jautis gražios ir gundančios. Pastebėjau, kad čia susirinkę daug subrendusių moterų. Prašau pasidalyti savo patirtimi, kaip jūs save prižiūrite, palepinate, kad be laiko nesusentumėte. Iš kur semiatės energijos ir geros nuotaikos, kokia yra jūsų grožio paslaptis? Gal žinote kokių stebuklingų dietų, kad ir vyresniame amžiuje išlaikytumėte dailią figūrą. Gal mokate kaip nors ypatingai prižiūrėti plaukus? Būkime solidarios ir draugiškai pasidalinkime gerais patarimais.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/21 13:19:43 13:19:43

Nu ka as tau vaikeli pasakysiu, sekso daugiau reikia. Geras seksas tai ir energija, ir gera nuotaika, ir dieta, ir visa kita. Taip iseiti, kad grozio paslaptis -geras pajegus diedas.
As savo San Sanycium nesiskundziu.

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/21 16:14:12 16:14:12

nu jo, sitam forume tai kokia tema bebutu, visalaik i antra gala viskas suvedama, tipo, jei neturi vyro,tai ir grazi negali but... Tipo vyras - bobos grozio garantas... Ner zodziu....

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/21 16:15:27 16:15:27

Mergaites, neblevyzgojam, prasom rimtus ir naudingus patarimus zerti

elig

E

5 įrašai

2011/12/21 16:26:33 16:26:33

Niekada neturėjau jokių rūpesčių dėl grožio. Esu iš prigimties graži todėl nereikia man kažkokių ypatingų procedūrų. Kosmetiką naudoju minimaliai. Kremais naudojuosi taip pat retai. Man greit 45, bet tikrai niekas to nepasakys. Tai genai. Manau, kad jokie kremai ar "abrakadabra" čia nepadės. Tik štai svorį gali numesti kiekviena ir atrodyt kaip nori - skaičiuojant kalorijas....
Sėkmės, būkite gražios.

Svetė

S

256 įrašai

2011/12/21 18:00:55 18:00:55

Pritariu elig-labai sunku patarti,nes tai tiesiog arba įgimta,arba ne. (nekalbam apie plastinę chirurgiją),tiesiog yra žmonių,nepaisant lyties,kurie atrodo gerokai jaunesni nei yra,kuriems ne taip anksti randasi raukšlės,kurie turi smulkų sudėjimą ir nestambėja,iš prigimties gerus genus.
Asmeniškai visada atrodžiau jaunesnė nei esu ir gerokai,neretai tai imdavo nervint,nes jau artėjant trisdešimtmečiui svetimi kartais palaikydavo paaugle,o kartais tai visai nepalanku būdavo:) tiesiog esu smulki,nedidukė,o kai kas paklausia kaip tu taip jaunai atrodai,iš kur aš žinau. Niekada nei kremų naudojau,nei per daug stengiausi,nei maistą derinau,kitaip tariant nieko nedariau. Genai ir tiek,o elementarių patarimų kaip išlaikyti figūrą ar ką naudoti odai,plaukams-pilni moterų žurnalai

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/21 19:10:00 19:10:00

Nu jo, pazinciu svetainej visos grazuoles... normaliu nera Zurnalai tai ne tas, kas gyva ir patikrinta patirtis. O pajuodusiu paakiu niekas neturite? O gal zinot, kaip gerai atrodyti, kai esi pervarges ir nori, kad nesimatytu?

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/21 20:49:44 20:49:44

Svečias: Nu jo, pazinciu svetainej visos grazuoles... normaliu nera Zurnalai tai ne tas, kas gyva ir patikrinta patirtis. O pajuodusiu paakiu niekas neturite? O gal zinot, kaip gerai atrodyti, kai esi pervarges ir nori, kad nesimatytu?

Čia priemonės tik trumpalaikės - geri tvarkingi rūbeliai, plaukai ir pilnas makijažas.
Bet šeip išsimiegok ir pailsėk. Matosi ne iš paakių, o iš pervargusio ir irzlaus, dirbtinai pakilaus elgesio.

vargse

V

1 įrašai

2011/12/21 21:29:33 21:29:33

SOS

O man labai aktualu, kas gali padeti nugydyti nuo padu nuospaudas. ant abieju koju yra ir jauciasi kai einu. Ir nezinau, kaip nugydyti. Su pemza kiek patrinu, bet mazai naudos. Padekit, kad galit...

ieva

I

96405 įrašai

2011/12/21 21:34:49 21:34:49

prie sovietu budavo toks mazolinis pleistras. uzklijuoji ir mazolis tirpsta, kazkoks suskystejes pasidaro ir kaip kose nusilupa. tik ne per placiai klijuot reikedavo, nes puse pado nusilups.
geras daiktas buvo. pries 20m su juo pasigydziau, dar dabar jokiu mazoliu.
paziurek vaistinese, gal kazko panasaus yra.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume