Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųGrožis ir gera savijauta → Kokia pudra pirkti?

Kokia pudra pirkti?

Reda

R

11 įrašai

2010/04/14 08:03:47 08:03:47

Sveikos, mielosios. Man labai nepatinka, kai pudra ant veido matosi. Kaip parinkti idealiausia atspalvi ir kokios firmos pudra geriausiai padengia oda ir nesimato. Dabar arteja vasara, todel naudociau jos minimaliai, tik paslepti raudoniui, spuogeliams ir odos nelygumams...

Diore

D

70 įrašai

2010/04/14 16:29:10 16:29:10

Lygiai ir naturaliai padengia bei gerai pamaskuoja nelygumus Loreal su voleliu. Tokiam dieniniam, "nematomam" makiazui - pats tas. Pakuote patogi nesiotis rankineje.

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/14 20:30:05 20:30:05

Sakyčiau pasieškok geriau bendro pobūdžio patarimų internete, žurnaluose. O kokią pirkti... Na atsiprašau, bet čia tas pats kas priiminėti gimdymą telefonu...

Redaa

R

1 įrašai

2010/04/15 06:58:31 06:58:31

As suprantu, kad cia aktualiau pazinciu tema, bet jei praleidziu cia daug laiko, patinka bendrauti su cia prisiregistravusiais nariais, tai kodel nusikaltimas paklausti to, kas aktualu. Nenoriu kitur registruotis. Jei kazkam si tema neaktuali, tegul neraso... Aciu, Diore. Dar girdejau, kad gerai tepasi putu pavidalo pudra, nezinau, kuri geresne... O gal kas girdejote kazka apie Zepter skysta makiazo pagrinda?

Diore

D

70 įrašai

2010/04/15 12:24:15 12:24:15

Man putu tekstura netinka. Isryskina poras. Ir nepakankamai maskuoja. As turiu strazdaneliu, be to, kartais atsiranda ir spuogeliu, tad man svarbu, kad gerai uzmaskuotu. Dar man patinka Pupos pudros. Lygiai padengia ir ilgai islieka. Su Zepter neteko susidurti, tad apie ja nieko nezinau. Apskritai pudra toks dalykas, kuris naudojamas kasdien, todel yra labai svarbu issirinkti tinkama, kad gerai atrodytum ir atitinkamai jaustumeis

ieva

I

96405 įrašai

2010/04/16 11:47:48 11:47:48

As, pavyzdziui, naudoju acne color gydomaja pudra, nes mano oda riebi. Aisku netepu jos daug... Ji parduodama vaistinese.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/16 17:34:52 17:34:52

Va va... acne color kasdienai labai gerai, pati naudoju jau metus laiko ir vargo nematau taip pat labai patinka (labiausiai) Egipto žemė, bet ji šiek tiek brangoka, ne kiekvienai pagal kišenę, bet užtat užtenka porai metų, taip kad susitaupo net

Asta99

A

6 įrašai

2011/12/15 10:57:47 10:57:47

Reda: Sveikos, mielosios. Man labai nepatinka, kai pudra ant veido matosi. Kaip parinkti idealiausia atspalvi ir kokios firmos pudra geriausiai padengia oda ir nesimato. Dabar arteja vasara, todel naudociau jos minimaliai, tik paslepti raudoniui, spuogeliams ir odos nelygumams...

Tai kam vasara ta pudra, saulė padžiovins spuogus ir jie sumažės. Kokie dar būna odos nelygumai deja nežinau, bet manau čia nemaskuot reiktų o juos gydyt (kaip ir spuogus).
O kad gerai dengtų pudra ir nesimatytų taip nebūna mano galva..

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/12/15 23:43:23 23:43:23

Reda: Sveikos, mielosios. Man labai nepatinka, kai pudra ant veido matosi. Kaip parinkti idealiausia atspalvi ir kokios firmos pudra geriausiai padengia oda ir nesimato. Dabar arteja vasara, todel naudociau jos minimaliai, tik paslepti raudoniui, spuogeliams ir odos nelygumams...

Jeigu nori paslepti odos paraudimus(spuogelius, randelius) isigyk spalvu palete(jeigu neklystu buna 3spalvu arba 5spalvu, priklausomai nuo firmos) ir ant paraudimo uztepk zalia spalva ir ant virsaus pudra, nes zalia spalva nuima raudonuma. Jeigu nori paslepti pajuodusius paakius, tada reikia rozine spalvyte naudoti. O is pudru dievinu egipto zeme ir naudoju jau beveik 3metus, o galo nematyti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume