2009/03/20 09:53:15 09:53:15
Svečias: Zygfrid: As manau kad svori mazinantys vaistiniai prieparatai yra blogis. nes jie laisvina vidurius, todel pradejus uzsiimineti analiniu seksu galima patekti i ganetinai nepatogia padeti.
Isvada viena: REIKIA MAZIAU ESTI!!!
ir neesti szudo!
nu ir pasakei/ Vat ir atsiranda cia tokiu komentatoriu. Fui.
Keista. Bet lygiai ta pati panasia forma man pasake vaistininke kai Xenical norejau nusipirkti. Ir nepirkau as to cheminio shudo ir paklauses vaistininkes dabar esu lieknas.
2009/04/11 14:54:46 14:54:46
Zygfrid: As manau kad svori mazinantys vaistiniai prieparatai yra blogis. nes jie laisvina vidurius, todel pradejus uzsiimineti analiniu seksu galima patekti i ganetinai nepatogia padeti.
ir neesti szudo!
pamegink ir suzinosi,ar laisvina ar kietina vidurius. o jei tau tik B**** siknoj svarbus... tai ka cia be padesi...
2009/04/11 15:39:22 15:39:22
Naudoju ir nieko. Šį medikamentą skiria ir gydytojai nutukimui gydyti. Geriau vaistais svorį kontroliuoti nei operacijomis gadinti organizmą. Visokių žmonių yra ir storų, ir plonų, ir protingų, ir nelabai, bet visi po saule telpame. Kitus žeminant ir menkinant protingesni netampame. Jei kitaip neįmanoma ir turit priklausomybę nuo maisto tai būtinai tarkitės su gydytoju dėl šio medikamento vartojimo, nes kitas žingsnis bus tik operacinis gydymas. Stebuklingai svoris nuo šio preparato tikrai nekrinta tik apie 3 kg per mėnesį, bet mums, turintiems antsvorio problemų jau didelis pasiekimas, kad nebeauga svoris. Sėkmės.
2009/04/11 15:42:12 15:42:12
Oi: Svečias: Zygfrid: As manau kad svori mazinantys vaistiniai prieparatai yra blogis. nes jie laisvina vidurius, todel pradejus uzsiimineti analiniu seksu galima patekti i ganetinai nepatogia padeti.
ir neesti szudo!
nu ir pasakei/ Vat ir atsiranda cia tokiu komentatoriu. Fui.
Keista. Bet lygiai ta pati panasia forma man pasake vaistininke kai Xenical norejau nusipirkti. Ir nepirkau as to cheminio shudo ir paklauses vaistininkes dabar esu lieknas.
Analiniu seksu jei užsiiminėsi tai tavo partnerei ne tik užkietės viduriau, bet senatvėje visai nebesulaikys ir kietų vidurių. Kiekvienam daiktui yra skirta sava vieta.
2010/02/08 09:38:29 09:38:29
Sveiki. Reductil išėmė iš apyvartos???? Įdomu kodėl??? Gal kas ką girdėjote? kUR BŪTŲ GALIMA NUSIPIRKT?
2010/02/17 11:49:38 11:49:38
GNLD GR2-kokteiliai padeda reguliuoti svori
parasykite atsiusiu daugiau [email protected]
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume