Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Breketai

elenka

E

2079 įrašai

2009/08/05 18:19:08 18:19:08

sveiki dar karta, gal galit pasakyti kokius geriau rinktis, kaip atrodo ant dantu.
pvz tie estetiniai ar jie yra patvarus? ir ten dar kazkokie is akmenuku ar kristalku, pamirsau visai.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/06 14:24:38 14:24:38

Siulyciau rinktis paprastus, nes su visokiais "papuosimais" ganetinai kvailai atrodo.

asdfadsf

A

1 įrašai

2009/08/06 14:46:39 14:46:39

siaip tie permatomi (safyriniai), kuriu neva nesimato, yra gerokai brangesni ne tik savo kaina, bet ir prieziura.
Breketai kartais nuluzta, atsiklijuoja ir pan. Buna, kad ir po du iskart, o ir per savaite kelis kartus. Man safyrinis yra atsiklijaves kelis kartus...

Tuo tarpu turejau ant apatines dantu juostos ir metalinius breketus. Dejom, nes buvo pavojus, kad jie gali dar dazniau atsiklijuoti, nei virsutiniai. Budavo, kad sekancia diena net po du iskart atsiklijuoja.

Tad, ivertindama briketo kaina, ju aptarnavimo kaina, rinkis tai, kas tau priimtina. Safyriniai ~4 kartus brangesni uz metalinius.

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/07 11:36:00 11:36:00

Safyriniai is tiesu tik NEVA nesimato, tad is toliau atrodo dar prasciau, nei paprasti metaliniai. Turejau tokius, ir labai gailejausi, kad ne paprastus dejausi.

zavesys

Z

1 įrašai

2009/08/26 08:24:45 08:24:45

abigale: kokios kainos dabar?

sveiki, man beveik 23m, briketus uzdejo man pries 10 men, ir jau siandien man nueme..
Mano dantys buvo su beda, tik nervino du priekiniai dantys, bet ne kandziai, buvo kiek netaisyklingi, o vienas tai matesi labai...
Negalejau ramiai gyventi ir sypsotis, esu grazi, bet sypsena neleido jaustis tokiai ir sau...Zodziu pasiryzau ir nuejau i odontologijos klinika
Kadangi mano sakandis buvo taisyklingas, tai man patare briketus uzsideti tik ant virsutinio zandikaulio ir ant 6 dantu.
Sumokejau isviso 1200 su visom konsultacijom.
Pirmom dienom jauciausi kaip bjaurusis anciukas, negalejau burnos uzdaryti netilpo viskas joje,
O apie maista nera ne kalbos, taip stipriai saudejo visa burna, kad valgant atrodo dantys isbyres arba nulus...bet cia laikina gal apie 1 men taip tesesi..veliau dar paskausta kai pakeicia vielute, ar tiesiog suverzia...
Galiu pasakyti, paneles nebijokit tu briketu, jie tikrai groziui nekenkia kaip man kad sake visi, ir beje vaikinai tiek su breketais ar be ju vistiek kalbina, rodo demesi ir t.t
Zinokit, as esu labai patenkinta, kad pagaliau uzsidejau tuos briketus ir man pataise sypsena...visas gyvenimas pries akis...

sekmes..

ieva

I

96405 įrašai

2009/08/26 12:52:22 12:52:22

keista. buvau ka tik odontologijos klinikoje ir kainos breketu yra nuo 1400 iki 1900, tai uz safyrinius is kur istrauket , kad 4 kartus brangesni jie? ir dar o kas nors gali parasyti apie estetinius breketus kaip jie nesiojime? nes po 2 sav einu detis, o kokius dar nesugalvojau:( man reikia ant apatinio zandikaulio.is anksto aciu uz atsdakyma

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/15 13:30:00 13:30:00

Norėjau paklausti kiek kainuotu ant apatiių ir virsutinių dantu skaidrūs breketai, ir ar juos reikia nesioti tiek pat laiko kaip ir metaliniu ar ilgiau?

Svečias

S

689 įrašai

2009/12/31 11:42:20 11:42:20

Priklauso nuo to, ka tu vadini "skaidriais" breketais. Estetiniai būna keraminiai arba safyriniai.
Safyriniai yra visiškai skaidrūs, bet maziausiai patvarus. As pvz turiu keraminius - skustis negaliu, ne vienas nenukrito, viskas tvarkingai laikosi, graziai atrodo, nei nuo vyno nei nuo kavos spalvos nepakeite Bet tiek safyriniams, tiek keraminiams naudojama metaline vielute - tad ji tikrai matosi

Ant apatinio zandikaulio daugeliu atveju tikrai nebus dedami estetiniai breketai. Kadangi priekiniai dantys dengia apatinius, kur kas didesne rizika yra 'nusivalgyti' keraminius breketus nuo apacios arba susigadinti virsutinius dantis i apacioje detus safyrus.
Be to, dar vienas praktinis kabliukas: estetiniai breketai (safyrai, keramika) yra didesni negu metaliukai, t.y. patys ant dantu klijuojami komponentai. Todel metaliniai breketai yra patogesni...

Estetinius breketus nesiotum vienu-dviem menesiais ilgiau negu metalinius. Bet vel gi bendras gydymo laikas labai priklauso nuo tavo atvejo...

Erni

E

1 įrašai

2010/01/04 20:21:28 20:21:28

Sveiki, man šiandien breketus klijavo apatiniam bei viršutiniam žandikauliui. Dabar tai skauda, negaliu kentėt. Geriu įvairias tabletės nuo skausmo. Bet to dar reikia kažkokį daiktą nešiotis, tai vadinama "ūsais". Daktarė sakė, kad reikia su juo miegot, ir kaip įmanoma dažniau namie nešiotis. O kaip su juo miegot aš net neįsivaizduoju. Dar ir valgyt negaliu normaliai, tik košė...

rudnosiukas

R

1260 įrašai

2010/01/05 05:51:59 05:51:59

esu tikras, kad didesnę dalį atvejų reikėtų spręsti ne breketais...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume