Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Breketai

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/12 01:02:49 01:02:49

1'as permatomas breketas ~400Lt. Bet breketu kaina dazniausiai yra ne daugiau ketvirtadalio viso gydymo kainos. Paprastai netgi siekia tik penktadali ar sestadali visos gydymui reikalingos sumos, kadangi nesiojant breketus reikalingi gana dazni apsilankymai pas odontologa, kad paverztu, paziuretu, pataisytu ir t.t. Zinoma, kiekvienas toks vizitas kainuoja. Man dantu tiesinimas skaidriais breketais kainavo ~11tukst. Lt

abigale

A

235 įrašai

2009/04/12 20:45:32 20:45:32

[i:17tykgkh]dar vienas įdomus gydytojos pastebėjimas. Kai kurie jos pacientai, kurie dar nebuvo suradę savo antrųjų pusių, nešiodami breketus sutiko sau skirtuosius ir sukūrė šeimas. Taigi, pasirodo, breketai gali padėti surasti laimę.

[/i:17tykgkh]

iš: http://www.denticija.lt/go.php/lit/.../116

reykjavik

R

170 įrašai

2009/04/14 17:04:36 17:04:36

pasta,kad ir geriausia dantu netiesina,jusu ziniai-breketai ne mados reikalas,o dantu tiesinimas.Dantis balina ne dantiste,o burnos higieniste,kaip ir breketus deda ne stomotologas, o ortodontas,vaikams ju niekas ir neskuba deti-turi buti pilnai susiformaves zandikaulis,tad mieloji "auksinis kardas" pries rasydama pasidomek daugiau.

Auksinis Kardas: Na bet jeigu dantiste atsako kad ji niekam nebalina dantu ir nededa jokiu breketu ( gera dantiste, ne poliklinikos) tai gal is tiesu ten nieko gero ? Nesiojant breketus daug kam pasidaro tarpai tarp dantu, o is tiesu dabar dar ir galvoju apie reakcija jei pamatyciau 30+ metu zmogu su breketais .. Na nezinau, kaip ferraris su vezimo ratais. Ne, as ne kaimiete tiesiog cia gal jaunesniems, jeigu jau 30+ seilinuko nebereikia ar pirstiniu su guma, tai gal ir negrizkim i vaikyste, netikiu kad jau ten tie dantys toookie, kad reiktu breketu. Valykites stropiai tris kartus per diena ir jei jau batus valot su 30 lt kainuojanciais batu valikliais tai ir dantu pastai nepagailekit bent 20 lituku Ir viskas bus ok, turesit grazius sveikus dantukus !

miglė

M

20 įrašai

2009/04/17 19:00:12 19:00:12

[quote][/quote]

na turbut kad vis delto esat kaimiete.Briketai yra dantu tiesinimas ir ne tik vaikams o ir suaugusiems tai nera gedinga ir puikiai ATRODO!!!Jei mano tevai neturejo pinigeliu tam kad uzdetu breketus vaikysteje tai kodel tureciau ziureti i kreivus dantis likusi gyvenima apsikabinusi brangia dantu pasta jei dabar galiu sau leisti susitvarkyti sypsena?mastykit ka kalbate! o visoms kurios norit grazios sypsenos tai as uz jus..tikrai niekas gyvenime nera velu jei tik yra galimybes PIRMYN!

reykjavik

R

170 įrašai

2009/04/18 07:35:54 07:35:54

as pati pradedu zygius dantu tiesinimui,ir jie pas mane tikrai nera labai matomi,bet man paciai tai tokia svajone juos tureti grazius (nors daug kas pasako,kad sypsena grazi) tai gana drangi investicija ir reikalauja skausmo,bet jei labai norisi.

tamsta

T

324 įrašai

2009/04/18 13:44:19 13:44:19

matau, kad niekas dorai nezino kas tai yra, todel prikuria visokiu hipoteziu...
tai nera mados reikalas (ir tikrai ne antros puses paieskai skirti)

sara1974

S

6 įrašai

2009/04/18 18:57:59 18:57:59

Auksinis Kardas: Breketai labai gadina dantis, padaro burnoj daug zaizdeliu tad jei jums tai tik mados reikalas gal nesiaukokit Drauges pasakoja kad savaite nieko valgyt visai negali, tik sriubytes siurbia Ir dantiste pasake jog tai tik isimtiniu atveju, kai jau labai labai reikia.

sveikas, auksinis karde, pazistu tave, gerai, kad cia susitikome, kaip gyveni? tai dabar apie breketus plepi?

Anira81

A

1 įrašai

2009/05/16 20:24:23 20:24:23

reykjavik: as pati pradedu zygius dantu tiesinimui,ir jie pas mane tikrai nera labai matomi,bet man paciai tai tokia svajone juos tureti grazius (nors daug kas pasako,kad sypsena grazi) tai gana drangi investicija ir reikalauja skausmo,bet jei labai norisi.

Saunuole! Pirmyn! Jei tik tikrai to nori. As pati jau ilga laika su breketais, nieko jie dantu negadina, gadina tik prasta burnos higiena. Esu labai jau patenkinta rezultatu, viskas jau i pabaiga man eina, labai dziaugiosi ir tikrai nesigailiu

kora

K

2495 įrašai

2009/05/17 11:56:23 11:56:23

Agota: Kaip manote, ar breketai labai kenkia 30+ metu moters isvaizdai? Ar tai neatrodo juokingai, nerimtai?

Manau, kad jusu isvaizdai labiau kenktu kreivi dantys, o dar blogiau, kai busit be dantu.

P.S. Ragana - be dantu taip pat, taciau ji gudri ir bijo jos visi, gal del to ir vyro ji neturi, bent jau kartu poroj negyvena ir ilgalaikiu santykiu uzmegzt nenori.

reykjavik

R

170 įrašai

2009/05/26 15:53:37 15:53:37

su breketais nuo geguzes 18d,ir nejauciu jokiu dideliu nepatogumu-iskyrus tai,kad reikia daugiau prieziuros.kolkas neprireike net specialaus vasko.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume