2008/10/08 11:05:27 11:05:27
As manau, kad pagrindinis tinka/netinka, gera/negera rodiklis yra kaip tavo oda i tai reaguoja. Tad jei Garniet kosmetika tavo odai tinka, neklausyk, ka kas sako ir naudok toliau. Tas ir buna sudetingumas - atrasti savo priemones, nes kiekvieno oda labai individuali.
2008/10/08 15:22:13 15:22:13
Prireklamavai čia, tai nusprendžiau išbandyti :) Droge dabar kaip tik nuolaidos. Jei man nepatiks, aiškinsimės sanytkius :)))
2008/10/08 20:48:17 20:48:17
o ka galetumete patarti kai isiplete veido odos kapiliarai ir veidas visada raudonas,zinot-nuejau i kosmetologini kabineta,paprasiau patarimo,ir kremo meginuko(ne uz dyka)ir ka gavau-paskaitau namuose-ranku kremas-ka gali pridurti.Man labai sunku isirikti krema,oda sualergizuoja greitai,Nivea geriausia kolkas,turiu Eukcerin Anti-Redness,keistas jis man truputi,zalsvas ir matosi kai pasitepi,bet visukoj gal ir nieko,naudojau Uriage irgi raudonam veidui.
Gal kas turi panasia beda-pasidalinkite ka jus naudojate.
Aciu:)
rimav1297844936_db
R
88 įrašai
2009/02/24 19:34:24 19:34:24
2009/02/24 20:38:17 20:38:17
KIekviena diena kuna gerai istepu ,,kuno sviestu'', man tinka Nivea ir Garnier pieneliai.Veidui-riebus, maitinantys kremai.Jokiu pilingu, kremu nuo celiulito nenaudoju, oda labai svelni.
2009/02/24 20:42:54 20:42:54
reykjavik: o ka galetumete patarti kai isiplete veido odos kapiliarai ir veidas visada raudonas,zinot-nuejau i kosmetologini kabineta,paprasiau patarimo,ir kremo meginuko(ne uz dyka)ir ka gavau-paskaitau namuose-ranku kremas-ka gali pridurti.Man labai sunku isirikti krema,oda sualergizuoja greitai,Nivea geriausia kolkas,turiu Eukcerin Anti-Redness,keistas jis man truputi,zalsvas ir matosi kai pasitepi,bet visukoj gal ir nieko,naudojau Uriage irgi raudonam veidui.
Gal kas turi panasia beda-pasidalinkite ka jus naudojate.
Aciu:)
Esu girdejus, jog yra specialus kremai ir vaistai issipletusiems kapiliarams gydyti.Gal vertetu vaistinej pasiteiraut.
O tas zalias kremas tai greiciausiai, kad padengtu kapiliarus, kaip maskuojamasis..ant jo turbut, reikia tepti atitinkama pudra.
2009/02/24 20:55:52 20:55:52
gera priemonė odai prausti " sebamed" firmos muilas veidui ir kūnui prausti. Man patinka produktai negyvosios jūros. o šiaip kosmetiką patarčiau rinktis be kenksmingų odai ingradientų, kurie įeina į kai kurių firmų produktų sudėtį.. dar nebloga " mirralux" firmos produkcija.
2009/02/24 21:01:17 21:01:17
aš seniau irgi garnier pure liniją naudojau (prausiklį, toniką ir kremą) tai mano odai tiko. ypač tuo metu, kai pradėjo veidą mėtyt spuogais. o dabar naudoju Australian Body Care with tea tree oil kremą ir prausiklį. labai patinka. pirksiu vėl. dar planuoju ir toniką nusipirkt. o jei kuri turit problemų dėl spuogų, tai siūlau pabandyt cinko oksido tepalą, kurio galima rasti vaistinėj. užsitepi vakare ir per naktį padžiovina spuogus. į kermus nuo spuogų dedamas cinkas, o čia grynas cinko oksidas.
yolantayo1296838981_db
Y
441 įrašai
2009/04/17 16:13:19 16:13:19
Šiaip jau geriau išsirinkti odai tinkantį natūralų augalinį aliejų (rinktis galima iš: migdolų, persikų kauliukų, abrikosų kauliukų, vynuogių sėklų, alyvuogių, kviečių želmenų, sezamų, varnalėšų, simondsijų, avokado, juodųjų kmynų, lazdyno riešutų, makadamijų, arganų, ramunėlių, medetkų, jonažolių, sviestmedžių, moliūgų sėklų...) ir naudoti vietoj kremo. Įmaišyti į jį jūsų odai tinkančių ir nosiai patinkančių eterinių aliejų - ir graži būsite, ir sveikatos nesugadinsite, ir pingų sutaupysite.
2009/04/17 16:46:49 16:46:49
Pritariu nuomonei, kad geriausia naudoti tai, kad tinka odai, duoda rezultatus ir gal ne tiek tokiu atveju svarbu firma. Belieka bandyti.
Vis tiktai nelabai bepasitikiu tokiomis plataus vartojimo firmomis kaip Nivea, Garnier, etc... ( net nekalbu apie lietuviska Margarita:)
Nes kai "susikaupusi" pabandziau kitokia kosmetika - pamaciau efekta. Dabar naudoju Vichy produktus - man tinka
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume