Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumTarp mūsų mergaičiųGrožis ir gera savijauta → Plastinės operacijos

Plastinės operacijos

laimelė

L

6 įrašai

2008/10/15 16:49:08 16:49:08

Daryčiausi, nes turiu neįgimtų, o įgytų veido defektų (nosies pertvara). Jeigu taip gamta būtų nusprendusi, prigimčiai nesipriešinčiau. Priežastis kodėl nesidarau - tai iš dalies ir finansinė, ir daugiau turiu gana timtų bėdų.

Ališa

A

90 įrašai

2008/10/16 18:16:12 18:16:12

Visu pirma riebalus nusisiurbčiau, kokius 15- 20 kg. Nes pozityvus mąstymas man kažkaip nepadeda. O kai buvau lengvesnė, tai lengviau bėgiojau, šokau, vaikščiojau, šokinėjau ir kitaip lengviau judėjauir lengviau jaučiausi.:)

paloma

P

4 įrašai

2008/10/30 13:18:29 13:18:29

As ketinu darytis operacija. Po priaugto svorio, o veliau numesto nutiso krutine , o ja visada didziavausi grazi ir stangri budavo.Tad pasikelsiu ir jeigu zymiai pamazetu(keliant krutine taip nutinka) isideciau implantus iki tokio dydzio kokia krutine buvo. O taip pat nusisiurbciau truputeli likusiu riebaliuku nuo pilvo ir isisvirksciau i uzpakaliuka , kad apvalesnis butu. Tik to man truksta iki tobulumo. Kunas tai tik pakuote musu sielai. Tad nematau nieko blogo pasitaisyti, kad negerai. Jei visos pries tai gal ir makiazo nevartokit bukit naturalios. As uz tai , kad moteris grazi butu.Juk ir pacios gerai jauciames lieknos, dailios..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume