Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Darzelis

Darzelis

Gija_pinavija

G

1 įrašai

2009/08/28 12:03:56 12:03:56

Nuo rudens mano maziukui o ir man pries akis - darzelis. Gal galite patarti, kaip ji paruosti sitam ivykiui? Kol kas net i kalbas nesileidzia, kad teks buti ne su mamyte...

Kovaldas

K

1 įrašai

2009/08/28 19:24:55 19:24:55

sveiki ,,būsimieji darželinukai'',
esu darželio auklėtoja ,todėl galiu padrąsinamai iškarto patarti-ramiau,nes viskas bus gerai,kitaip mažylis ,girdėdamas ,kad mamytė visiems guodžiasi ,kas bus ,oi,kas bus ??? ,ims BIJOTI EITI Į DARŽELĮ,tada verks
isterikuos ,,maldaudamas ,,tuose siaubo namuose jo nepalikti...tiesiog kaip ,pasiruošti-nueikite pas direktorę ,paprašykite ,kad jums leistų kartu pabūti su vaikeliu savaitėlę iki pietų miego ,poto palikinėkite trumpam,palaikydama su auklėtoja ryšį ,kaip jaučiasi mažylis be jūsų?,o poto -migdykite-pripras ,jei būsite kantri.
Tikiuosi vaikutis pats valgo,savarankiškai apsirengia ir nusirengia,nueina į tualetą,jei ne -jūsų laukia darbelis,kitaip teks prašyti pagalbos pas šeimininkutę,nes grupėje JŪSŲ AUKSELIS bus neviena ,,toks'' ir auklėtoja gali nevisada spėti jį apžiūrėti.Dar veiksminga-aš paprašau mamyčių ,kad jos pasiūtų skudurines lėlytes ir įsiūtų savo nuotraukytę ,patikėkite ,kol pripranta tai labai ramina ,nes vaikas galvoja ,kad kartu su juo mamytė KANTRYBĖS IR SĖKMĖS,VISKAS BUS GERAI ANE?

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/04 09:33:08 09:33:08

SVEIKI! O ar yra vilniuje darzeliu, kuriuose dirbtu vyrai_aukliukai? Noretusi sunu leisti i tokia grupe, kuriai vadovauja vyras.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume