Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Pastojau tycia

Pastojau tycia

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/06 21:03:00 21:03:00

Svečias:
Svečias:
Svečias: jei ir ištvirkavo, tai žinojo, kad daro blogai/pažeidžia tvarką/, todėl nešūkavo apie savo "teises"

Jei zinai, kad darai blogai, tai daryti galima. Einu nudobsiu pora tokiu idijotu, kaip tu. Tik tyliai

Tai [b:2nq3a5by]tamsta[/b:2nq3a5by] padarei tokią išvadą, kad [b:2nq3a5by]galima[/b:2nq3a5by] bloga daryti. Aš taip nerašiau.
Manęs nenudobsi, nes nežinai, kas aš
O ir pats/i slapstaisi. "Svečias", matai, atsirado. Jei gera darytum, nesislapstytum. Bet tai rodo, kad sąžinės rudimentų dar tamstoje esama. Ir mąstymo užuomazgų šiokių tokių. Ir dar nuovokos, kad apie sąžiningumą geriau patylėti.
Su kuo ir sveikinu

As slapstausi? Nuo ko kazin, ar nuo tokiu nevykeliu sveciu, kaip tu?

Pienburnis

P

2 įrašai

2009/06/06 21:31:00 21:31:00

Svečiai, baikit bartis, - kibkit į pažintis.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/07 08:58:45 08:58:45

Pienburnis: Svečiai, baikit bartis, - kibkit į pažintis.

Teisingai, tamsta Pienburni, rašai - kibti į pažintis.

Nuo ko pažintis prasideda? Nuo nuomonių išsakymo. Tą ir bandau daryti, į peštynes nesileisiu, nors apibūdinimas "idiotas", "nevykėlis", kurie yra NIEKUO nepagrįsti, provokuotų peštis. O mano apibūdinimai (apie sąžinės rudimentus ir mąstymo užuomazgas) yra pagrįsti. Žr. žemiau.

Svečias:
Svečias:
Svečias: Jei zinai, kad darai blogai, tai daryti galima. Einu nudobsiu pora tokiu idijotu, kaip tu. Tik tyliai

Tai [b:30w4e76w]tamsta[/b:30w4e76w] padarei tokią išvadą, kad [b:30w4e76w]galima[/b:30w4e76w] bloga daryti. Aš taip nerašiau.
Manęs nenudobsi, nes nežinai, kas aš O ir pats/i slapstaisi. "Svečias", matai, atsirado. Jei gera darytum, nesislapstytum. Bet tai rodo, kad sąžinės rudimentų dar tamstoje esama. Ir mąstymo užuomazgų šiokių tokių. Ir dar nuovokos, kad apie sąžiningumą geriau patylėti. Su kuo ir sveikinu

As slapstausi? Nuo ko kazin, ar nuo tokiu nevykeliu sveciu, kaip tu?

Žmogau, pagauk galiausiai šios temos ir mano minties esmę!
Aš rašau, kad [b:30w4e76w]tuščia yra reikalauti kažkokio "sąžiningumo", kai nebėra aišku, kur to sąžiningumo ribos[/b:30w4e76w]. Jos niveliuotos. Kiekvienas mano galįs pasirinkti jas kaip panorėjęs.
Sąžinė susijusi su gėrio ir blogio skyrimu.
Aš negalėčiau savęs laikyti visai sąžiningu žmogumi, jei nevogčiau, nemeluočiau, bet paleistuvaučiau. Kodėl? Todėl, kad pažeidžiu Dievo įsakymų nustatytas gėrio ribas, pereinu į blogio teritoriją.
Jei paleistuvauju ir slapstausi - reiškia, manyje sąžinė (kurią Europoje paskutiniaisiais šimtmečiais ugdė krikščionybė) dar ne visai numirusi. Rašai, kad ketini nudobti pora didiotų, bet slapstaisi po "Svečio" kauke - vadinasi, dar sąžinės likučių esama, žinai, kad negerai yra žudyti.
Nepateisinu blogo darbo, bet galiu šiuo atveju džiaugtis, [b:30w4e76w]kad žmogus dar skiria gera ir bloga[/b:30w4e76w] ir bloga darydamas slapstosi. Kuris jau čia iš mūsų nieko nusikalstamo nepadaro? Visų nagai į save lenkti, iš ko ir kyla didžiuma blogybių. Arba dar iš vidinės disharmonijos.
O jei paleistuvauju ir nesislepiu - reiškia, mano sąžinės ribos jau kažkokios kitokios, nebe krikščioniškos. Taigi, leidžiu sau pažeisti vieną Dievo įsakymą, o paskui, pvz., imu rėkti, kad ta, su kuria paleistuvavau, mane apvogė!!! KOMEDIJA!

Ji tik pažeidė kitą įsakymą - jos unikali sąžinė tai [b:30w4e76w]leido[/b:30w4e76w] padaryti. Taip ir kaltina vienas nusikaltėlis kitą. Va čia ir pasirodo moralinio voliuntarizmo absurdas.
Taip yra šioje temoje - kažkoks "inteligentiškas vyrukas", kuris laisto bet kur savo sėklą ir nežino, kad tapo jau "tėveliu", esą galėtų apkaltinti tą gudruolę, kuriai prireikė vaiką pasidaryti. Taip taip, galėtų, ir mes dar prie to (savo komentarais) prisidėsime. Teisuoliai. O ana fu kokia bjaurybė, kaip ji drįso! Nu nu nu!
Ar ne anekdotas?
O kodėl aš rašau čia irgi "Svečio" vardu? Į kai kurias (man "nešvarias") temas lendu tik su pirštinėmis ir kauke. Nenoriu, kad mano vardas (asmuo) su tokiomis temomis būtų siejamas.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/07 14:22:05 14:22:05

Wow! [b:3ef9jtfa]aukso_pjuvis [/b:3ef9jtfa] parejo. Traukites visi is kelio!

leagere

L

354 įrašai

2009/06/07 14:24:43 14:24:43

Svečias: Wow! [b:c7uzi30w]aukso_pjuvis [/b:c7uzi30w] parejo. Traukites visi is kelio!

Yo, siandien paskaitinejus foruma, ir as pasidariau isvada, kad "aukso pjuvis" prisikele ...

Taciau jo issakytai nuomonei si karta pritariu. Aj, jau ganetinai pasisakiau sia tema.
Tik noriu dar pasakyti. Ka reiskia paleistuvauti? Nesigilinant ir paraidziui tai galima suprasti kaip seksa su zmogum, kuris nera tavo sutuoktinis... Pries keleta metu nustebau, isgirdusi vieno (veiliau ir nebe to vieno) kunigo aiskinima apie tai - nuodeme yra tuomet, kai suarteji kuniskai su zmogumi, kuriam nejauti artumo, kai naudoji zmogu dalimis, domiesi tik kunu ir uzbrauki visa kita. Kai, protu tai suvokdamas, vistiek leidi sau taip elgtis. Kad ir del to, jog siuo metu daugiau neturi su kuo. Pradzioj pasireiskiantys, sazines priekaistai veliau taip nugrimzta smegenineje, kad veliau ilgai tenka bandyti uzciuopti, kas ten is tiesu vyksta. Ir galiausiai vistiek nieko gero, gal tik savigrauza ir neviltis.

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/07 14:37:09 14:37:09

Forumas forumu, bet as galvoju- kaip turetu buti sunku moteriai salia tokio vyro

ieva

I

96405 įrašai

2009/07/21 11:36:14 11:36:14

Pagalvojau apie tokia situacija na ir ... nesazininga man atrodo taip galvoti vien apie save "noriu vaiko!" - nei vaikuciui laimes be tevo but, nei vyrui daug dziaugsmo netiketa vaika auginti..

Pikta Moteris

P

55 įrašai

2009/07/21 13:27:12 13:27:12

Nematau nieko čia tragiško, ne Veronikų laikai, kad moteris viena negalėtų vaiko užauginti. O ir visais laikais užaugindavo.
O kad tyčia pastojo... Jei kuri 30 metė pastotų netyčia... Tai kaip tik, sakyčiau, tokiai nereikia vaikų leisti auginti, nes jei iki tokio amžiaus nesubrendo ir nesuvokia ką ir kodėl daro, kad atsakomybę primeta kažkokiam "netyčia" tai gal jau ir nesubręs...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/07/21 13:33:57 13:33:57

Kiekviena moteris turi teisę tapti motina. JAV dirbtinai apvaisina vienišas moteris, tas kurios sugebės išlaikyti vaiką.
Dabar-kiek yra tėvų, žinančių, kad turi vaikų ir tiesiog juos pametę likimo valiai??
Kiek motinų gegučių?
Jeigu 30 metų moteris nusprendė turėti vaiką-labai gerai. Dar vienas vaikas augs mylimas, nors ir be tėvo. Bet mylimas.

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/07/21 13:36:27 13:36:27

Uzmetyti akmenimis tokias motinas. Ble ar Jus suprantate ka reiskia gyventi be vieno is tevu...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume