Taip negalima daryti.
Pasekmės išlįs vėliau ir bus skaudžios. Vaikui reikia abiejų tėvų, reikia normalios pilnavertės šeimos jo visapusiškam dvasiniam ir emociniam vystymuisi, vaiko savivertei ugdyti. Vaikas tai ne tik džiaugsmas, tai - daug vargo, ligų, ir t.t., ir kai mama yra viena, jai tikrai nebūna lengva vienai tą vaiką auginti. Dažnai pervargsta, dažnai netenka savitvardos, praranda savo emocinį stabilumą, dažnai netgi sunkiau vienai materialiai aprūpinti to vaiką. O vaikas visada su pavydu žiūrės į tuos kitus vaikučius, turinčius tėčius. Gyvenimas taip lėmė, kad man teko laimė augti labai darnioje šeimoje su dar 2 seserimis, kai tuo tarpu mano visos geriausios draugės ir draugai, kaip tyčia, neturėjo tėčių - kelių buvo vaikystėje tėvai mirę, kitų anksti taėvai išsiskyrė ir pan. Ir patikėkite - tai visada ''išlįsdavo'' ant vaikų: vieni turėjo kompleksus, kad kažkas su jais ne taip, kiti beprotiškai ilgėdavosi tėvų ir pavydėdavo man, turinčiai abu... Kelis kartus man net į akis yra išrėkę - tau bepigu gyventi, kai tu turi juos abu. Vaikas visada norės, kad ABU tėvai ateitų į jo mokyklos šventes, atvažiuotų aplankyti į stovyklas ir pan., vaikui elementariai kartais reikia patarimo ir saugumo, kurį gali duoti tik tėtis. Vaikas negali būti laimingas, jei jis nuo pat gimimo net nežino, kas jo tėtis, t.y. neturi jo nuo pat savo pradžių pradžios. Aišku, vėliau gyvenimas visaip gali pakoreguoti tuos tėvų tarpusavio santykius, būna, kad tie tėvai išsiskiria, bet tokiu atveju vistiek vaikas turi tėtį, gyvenantį, kad ir kažkur kitur, žino, kad toks yra... O kai mama pasigimdo vaiką SAU dėl savo biologinio laikroduko, tai ir paskui ji į tą vaiką būna įsikabinusi kaip į savo vienintelę gyvenimo prasmę, tuo tiesiog dusindama tą vaiką ir neleisdama jam gyventi savo gyvenimo. Ir, kaip taisyklė, tokie vaikai užaugę paskui irgi kažkaip ne taip gyvena savo gyvenimą ir turi ne tokį požiūrį į vyrus, koks turėtų būti...
Čia temą paliečiau iš vaiko pusės, nes labai daug teko su tuo susidurti... Apie vyrų savijautą palieku patiems vyrams spręsti...