Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Ar nevaisingumas - problema ieškant antros pusės?

Ar nevaisingumas - problema ieškant antros pusės?

Klaustukas

K

2 įrašai

2009/04/22 12:53:53 12:53:53

Su žmona keletą metų negalėjom susilaukt vaikų, išsityrus paaiškėjo, kad esu nevaisingas. Žmona išėjo pas kitą, iškart sėkmingai susilaukė vaiko. Likau "lengvai" pasimetęs, nes mūsų santykiai kitomis prasmėmis buvo tikrai darnūs. Dabar lyg ir norėčiau pradėti dairytis kito žmogaus, bet bijau artimų santykių - nesinori tiek pastatyti į labai keblią padėtį kito žmogaus, tiek pačiam vėl būti paliktam ant ledo.
Mielos moterys, norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, kada ir kaip pažinties eigoje norėtumėte sužinoti tokį dalyką ir kaip reaguotumėte? Šiaip esu visiškai sveikas, tad anketoje pažymėjęs "turiu sveikatos sutrikimų" pirmo pasimatymo metu tikrai turėčiau atsakinėti į klausimą "kuo sergi", o jei atsakysiu tiesą - nei vienai turbūt nebeliks noro tęsti pažinties?
Ar esu beviltiškai naivus, tikėdamasis, kad tai nėra lemiamas faktorius dviejų žmonių santykiuose?
Man 31m.

Barmalejus

B

56 įrašai

2009/04/22 13:17:28 13:17:28

O kodel nenori ieskot panos iskart su vaiku? Motinyste realizavusioms moterims tavo nevaisingumas taps antraeiliu dalyku. Tokiu moteru yra daug ir jas lengva atfiltruot jau bendravimo pradzioje.

Jei nori santykiu be vaiku, kitas variantas susirast moteri, kuri paniskai bijo nestumo, motinystes, vaiku ir tapt kaip dabar madinga "child free" pora. Tokias kiek sudetingiau atfiltruoti ir jei dar nera 30-35 m., didele galimybe, kad tie isitikinimai gali keistis.

O jei moteris iesko vyro, kad jam veliau pagimdytu vaika, tai zinoma tampa lemiamu faktoriumi. Ir butu teisingiau apie tokia "problema" pranest is anksto.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/22 14:34:35 14:34:35

As irgi patarciau ieskoti moters su daugiau nei 1 vaiku. Tokiai tavo nevaisingumas tikrai ne bus problema. Netgi atvirksciai, kartais tai tampa privalumu, nes neereikia saugotis.
Antras variantas, sutikti moteri, kuri irgi negali tureti vaiku.
Anketoje juk ir nurodai, kad vaiku tureti negali. Todel moterys is karto atsirinks, kas ir kaip.
Pradeti draugyste su sveika bevaike neverta, nes kiekviena moteris anksciau, ar veliau vaiku nori tureti.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/22 15:32:07 15:32:07

tas Barmalejus is tikro teisingai sako....susirask geriausia su keliais vaikais, nes jei tures tik viena tai bus baisiai islepintas, tau net bloga nuo jo tada pasidarys. man tai butu problema, nes as dar noriu vaiku.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/22 16:47:29 16:47:29

geri patarimai ieskot moters su vaiku, nes tarkim as negaleciau pradet kazko su tavim , nes ateity vaiku noriu , o jei moterys jau turi ju jai tai nera tokia butinybe..

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/22 16:57:16 16:57:16

Vien problemos šiam gyvenime - tai, kad vaisinga/s, o vaikų nenori, tai, kad nevaisinga/s, tai negražus/i, tai per kvailas ar per protingas, tai ne tame mieste, o gal kaime ar miške, tai per aukštas/žemas/storas/liesas/jautrus/storžievis, per senas ar per jaunas, per daug turtingas ar biednas, o vidutinybė - irgi blogai...
O kai atsiranda tarsi jau ir antra pusė, tada prasideda kitos problemos, begalė jų. Ir taip - iki mirties.
Vienam vienos, kitam kitos. Kiekvienam savo galimybės ir ribos.
Manau, kad didžiausia problema ieškant gyvenimo draugo/ės - nesugyvenamas būdas.

Madeirahh

M

6 įrašai

2009/04/22 17:13:56 17:13:56

Nevaisinga gali buti ir moteris. Jei apie tai ji zino, turetu pasisakyti, ypac, jei jos artimas zmogus nori vaiku. Kitaip gali skaudeti, kaip ir Tau skauda. Musu visuomene dar gana egoistiska, galvoja tik apie save. As rasau apie nora tureti biologiniu vaiku. Kaip i mane paziures kaimynai, jei isivaikinsiu??? Gal si baime yra stipresne uz meile? Gal del to ir isiro Jusu pora?
Dristu sakyti, kad suprantu Tave. Nes jei as sutiksiu vyra, kuris nores vaiku, greiciausiai viskas baigsis panasiai. Nebent man labai pasiseks...

dainelė

D

1512 įrašai

2009/04/23 09:08:30 09:08:30

klaustukas: Su žmona keletą metų negalėjom susilaukt vaikų, išsityrus paaiškėjo, kad esu nevaisingas. Žmona išėjo pas kitą, iškart sėkmingai susilaukė vaiko. Likau "lengvai" pasimetęs, nes mūsų santykiai kitomis prasmėmis buvo tikrai darnūs. Dabar lyg ir norėčiau pradėti dairytis kito žmogaus, bet bijau artimų santykių - nesinori tiek pastatyti į labai keblią padėtį kito žmogaus, tiek pačiam vėl būti paliktam ant ledo.
Mielos moterys, norėčiau sužinoti jūsų nuomonę, kada ir kaip pažinties eigoje norėtumėte sužinoti tokį dalyką ir kaip reaguotumėte? Šiaip esu visiškai sveikas, tad anketoje pažymėjęs "turiu sveikatos sutrikimų" pirmo pasimatymo metu tikrai turėčiau atsakinėti į klausimą "kuo sergi", o jei atsakysiu tiesą - nei vienai turbūt nebeliks noro tęsti pažinties?
Ar esu beviltiškai naivus, tikėdamasis, kad tai nėra lemiamas faktorius dviejų žmonių santykiuose?
Man 31m.

Čia dar klausimas, ar nevaisingumas yra sveikatos sutrikimas?
Lietuvoje, man regis, ne.
Siūlyčiau apie savo nevaisingumą tiesiai šviesiai parašyti anketoje, kur "trumpai apie save", nes tas miglotas "turiu sveikatos sutrikimų" gąsdina daug labiau. Juk būna daug baisesnių sutrikimų, o moteriai pirmiausia imti klausinėti menkai pažįstamą žmogų apie jo ligas tarsi ir nepatogu, lengviau apskritai kontakto nė nepradėti. Jei aiškiai būtų parašyta, tai ir užkalbintų tos, kurioms tamstos vaisingumas nesvarbu, o ir pačiam būtų ramu, kad nieko neslepi. Ir esi sveikas.
Kad žmona paliko sužinojusi, tai nedidelė jai garbė,- matyt, nebuvo tikros meilės. Išeitį buvo galima ir kitokią rasti.

ingrida0007

I

6 įrašai

2009/04/23 19:45:32 19:45:32

Išeičių dirbtinų labai intensyviai neieškočiau. Žinau porą, kuri labai norėjo ir šiaip taip susilaukė kūdikio su medikų pagalba, bet vaikelis su negalia - visam gyvenimui. Tad manau, kad ne ta paskirtis : ne vaikus auginti , o kažkokia kita numatyta: gal dar kilnesnė ir gražesnė. Juk auginančių vaikus - dauguma. Nukreipkit savo energiją, mintis kitur . O patarimai santykiuose: kai kam jūs būsit su dideliu privalumu, kai kam su trūkumu. Vadinasi tik reikės daugiau įdėti pastangų ieškant. svarbu su savo vidumi susitarti. visa kita susitvarkys.

nata002

N

748 įrašai

2009/04/24 11:06:41 11:06:41

klaustukas: Su žmona keletą metų negalėjom susilaukt vaikų, išsityrus paaiškėjo, kad esu nevaisingas. Žmona išėjo pas kitą, iškart sėkmingai susilaukė vaiko. Likau "lengvai" pasimetęs, nes mūsų santykiai kitomis prasmėmis buvo tikrai darnūs. Dabar lyg ir norėčiau pradėti dairytis kito žmogaus, bet bijau artimų santykių - nesinori tiek pastatyti į labai keblią padėtį kito žmogaus, tiek pačiam vėl būti paliktam ant ledo.
Man 31m.

Tai tikrai nera lemiamas faktorius,..yra moteru, kurios tikrai nenori vaiku, galu gale vaika galit isivaikint..
Ir jei visi taip nuosirdziai prisipazintu anketoj , kad turi nezymiu sveikatos sutrikimu.., tai turbut visi ..ligoniai" cia butu:)..Bent as nemanau, jog jusu atveju reiktu tai afisuoti..galima pasakyt ir kazkiek laiko pabendravus..

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume