Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Mano draugė vs Mano vaikai

Mano draugė vs Mano vaikai

aleksband

A

6 įrašai

2008/12/22 18:44:48 18:44:48

Mano drauge ziauriai nemegsta mano vaiku. Turiu ju du is nepasisekusios santuokos. Jiems dabar jau 14 ir 12m. O kai pradejau su drauge gyvent jiems buvo dar tik 7 ir 5m. Zodziu dabar jie gyvena su exzmona, o pas mus atvaziuoja mazdaug karta i menesi savaitgaliui ir tada viskas prasideda, to neimk, to nedaryk, cia negalima ir taip toliau. O as tuo tarpu negaliu klausyt ir matyt kad taip yra mano vaikams mano namuose(na aisku ir jos, bet). manau jau isivaizduojat apie ka as cia... Ir taip visa ta laika kiek mes kartu jau gyvenam su drauge - mazdaug 7 m. Mano nuomone, kad suauges zmogus turetu buti atlaidesnis ir supratingesnis vaiku atzvilgiu...Gal as ka nors netaip suprantu. Gal cia skirtumai tarp musu supratimu, kad as augau ir gyvenau didelej seimoj, o ji be tevo ir vienturte... Zodziu kartais po vaiku isvykimo namo prasideda tokios diskusijos tarp musu, kad pradeda matytis skyrybu finiso tiesioji, bet vis kazkaip issukam is jos ir man jau pradeda vaidentis kad ji labai gudri... :) ... Na vienu zodziu gal mane supratot ir jei kaip nors kaip suprantat pakomentuotumet buciau labi dekingas... iki siol apie tai diskutavau tik su ja ir su savimi...idomi jusu nuomone...Labai aciu

Ramane

R

40 įrašai

2008/12/22 21:13:19 21:13:19

o jus savo vaiku turit? arba ji savo vaiku, is pries tai buvusiu santuoku? o kaip jusu santykiu pradzioj buvo, ar irgi jautesi ta nemeile jusu vaikams? cia daug klausimu gali kilti ir kad ir kaip bebutu, tik jus dviese ir galit rasti atsakymus. ka galiu pasakyti is savo patirties - esu bendravusi su vyru, kuris turejo savo vaiku, bendru mes neplanavom jo noru, nes jis nenorejo. po kiek laiko tai mus ir ishskyre. na, tiesiog as isivaizdavau kitokia seima, nei savaitgalius su jo vaikais.aisku, buvau maloni ir kiek imanoma mandagi, bet vaikai, kokio amziaus jie bebutu - labai puikiai ir greitai atskiria mandaguma nuo tikru jausmu. Ir labai gerai, tai padeda greiciau iskristalizuoti tikrus jausmus.

Trop!kana

T

83 įrašai

2008/12/22 22:01:46 22:01:46

Ot keistas zmogus .. Pati labai nekokia mama ir savo vaikams butu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume