Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Vaikai ant manęs pyksta, kad išvariau tėtį

Vaikai ant manęs pyksta, kad išvariau tėtį

weete

W

4 įrašai

2008/10/16 06:58:12 06:58:12

Mano pačios vaikai manęs nekenčia... Dukrai 8, sūnui 6 metai. Neseniai sužinojau apie vyro neištikimybę ir su trenksmais riksmais išgrūdau jį iš namų. Žinau, kad nederėjo taip elgtis vaikams matant, bet tuo metu buvau lyg šoko būsenoje.
Dabar mano vaikai ant manęs baisiai pikti, nešneka, neklauso, nes labai mylėjo tėtį, net labiau nei mane... O vyras vis toks geras jiems: dovanas perka, lepina... Girdėjau, kaip sakė vaikams, kad grįžtų namo, bet mama neleidžia... Bet jis, kai išvariau, išėjo iškart pas meilužę gyventi ir tikrai mes jau nesitaikysim.
Ką daryti? Su vaikais nesusišneku. Vyras vaidina pavyzdingą tėtį, bet pats auginti vaikų tikrai nenorėtų. Tik savaitgaliais su jais būna, o jei reikia pas gydytoja nuvežti, dar kažką padėti, nesivargina...
Kaip tvarkytis tokioje situacijoje?

Greta

G

12 įrašai

2008/10/16 09:57:10 09:57:10

Vaiku reakcija yra naturali . Jie pyksta ant Jusu , nes prarado galimybe buti su teciu kaip anksciau.. Jus taip pat esate teisi taip pasielgusi. Tiesiog , reiketu bandyti isklausyti vaikus ir kartu jiems paaiskinti , jog taip daznai nutinka seimose , kad tetis su mama gyvena atskirai .., bet jis visada liks ju teciu ir myles juos taip pat kaip anksciau.Manau , labai padetu tiek Jums tiek Jusu vaikams apsilankymas pas vaiku psichologa.

weete

W

4 įrašai

2008/10/17 10:27:41 10:27:41

Dėl savo sprendimo teisingumo neabejoju. Bet tiesiog megaliu ištverti priešiškos vaikų reakcijos... Jų akimis tėtis teisus, mama bloga. Ir mano vyras šį jų įsitikinimą labai palaiko...

keista

K

65 įrašai

2008/10/17 12:52:00 12:52:00

Sudėtinga situacija, be nuostolių išsisukt, manau, buvo neįmanoma. Arba taip kaip dabar, arba dėl vaikų aukoti savo gyvenimą (man atrodo, pastarasis atvejis Lietuvoj gan dažnas, bet kas iš to, jei moteris kasdien mato ją išdavusį subjektą ir siunčia jam neapykantos signalus...)
Kažką reikėjo aukoti.
Manau, vaikai jau paauglystėj tave supras ir atleis. Kol kas laikykis... O vyras pats padarė pirmą žingsnį šeimos griūties link ir dar bando manipuliuoti, versti kaltę tau.

xkopas

X

141 įrašai

2008/11/09 15:59:21 15:59:21

Jau tikrai geriau sekmadieninis tėtis negu kad pastovi karinė parengtis namie. Patikikekit,kad skyrybos tai ne pati didžiausia blogybė,blogiau gyventi pastovioje įtampoje ir baimeje.Nelaiminga mama negali užauginti pilnaverčių vaikų...

Povile

P

12 įrašai

2008/11/09 16:50:31 16:50:31

Jau pragyvenau tą etapą. Apie tėtį kalbėti, jei norisi, tik gerai, kaip bebūtų skaudu pačiai dėl išdavystės. Vaikams jis tėtis. Kaip ir Tu esi mama , ir tikiu, kad būsi gera ir mylinti mama. Mes iš mamų gavome daug meilės, tad mokame ir duoti savo vaikams, ką duos tėtis, tai jo sąžinės reikalas. Ir daug pozityvių minčių pasirinktame kelyje. Padeda meditacija- malda.

Stiprybės ir sveikatos linkiu!!!

Li

L

37 įrašai

2009/01/14 06:59:08 06:59:08

Suprantu tavo situaciją. Man buvo panašiai. Nors, kaip paskutinį kartą mano exas nuo alkoholio truiukšmavo ir kviečiau policiją, vyresnis sūnus pats pasakė, kad gal skirkis mama, bus tau ramiau. Po skyrybų iš vaikų pusės jautėsi nuoskauda, kad jie ne kartu su tėvu. Iš pradžių vaikus dar pasiimdavo, dabar jau mažesnį pasiima tik kartą per du mėnesius, o vyresnis turbūt tik telefonu pasikalba. Tai po truputį apsiramino, jau tėvio net nemini. Norėčiau, kad bendrautų dažniau, vaikai to nori, bet čia jau ne nuo manęs priklauso.
Weete, paaugs vaikučiai, supras daugiau, palaikys tave ir viskas bus gerai. vaikai maži, bet gudrūs, supranta daugiau, negu mes galvojame .

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/14 13:28:15 13:28:15

labutis na seip pazystama situacija mano draugiai yra siuo metu taip, ar galiu paklausti vieno dalyko, del kokios priezasties jis tau buvo neistikimas, manau jus spresdavote kilusius klausimus kartu? turbut jis uzsimine apie ka nors ko jam truksta?

vaidilana

V

46 įrašai

2009/01/14 14:52:21 14:52:21

Yra tokių žmonių, kuriems nereikia priežasties neištikimybei - jie paprasčiausiai tokie yra... vis ieško, mėgina, bando ir pan., nes taip jau "užkoduoti". Tai ir belieka arba susitaikyti su tuo, arba skirtis...

3591id_svajoklis

3

264 įrašai

2009/01/14 23:01:00 23:01:00

vaidilana: Yra tokių žmonių, kuriems nereikia priežasties neištikimybei - jie paprasčiausiai tokie yra... vis ieško, mėgina, bando ir pan., nes taip jau "užkoduoti". Tai ir belieka arba susitaikyti su tuo, arba skirtis...

na istiesu taip yra ir tenka kartais pripazinti tiesa kokia ji yra, taciau buna dazniausiai isimciu, as saves nekeliu, bet mano nuomone ir patirtis tokia, niekada kai turejau mergina nebuvau jai neistikimas, aisku buvo tokiu minciu ir draugai buvo nusamde prostituciu kad atsipalaiduociau, taciau nepasidaviau pagundai, bet turiu tokia minty, kam del vienos nakties susigadinti santykius, nebent yra kokia tai kita priezastis kuri slypi kazkur giliai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume