Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiVaikai → Auklė ar darželis?

Auklė ar darželis?

lovile

L

2 įrašai

2010/12/30 14:44:29 14:44:29

Agne: Man nemalonūs prisiminimai iškilo... Mane mama vos 1 metuku sulaukusia pradėjo į lopšelį vesti. Atsimenu per pietų miegą nemiegodavau, o žiūrėdavau pro langą mamos laukdama.

keista, kad taip gerai atsimeni, juk buvai tik vieneriu...

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/05 11:59:20 11:59:20

Man asmeniškai iš darželio negeri prisiminimai likę iki šių dienų, verkdavau kaip norėdavau pas senelius į miestą. Ir ką? Ir gyvenau pas juos iki mokyklos. Turėjau tuntą draugų kieme, bendravimo įgūdžiai nuo to nesuprastėjo, intelekto koeficientas nėra lygus nuliui, taip kad tie IŠPOPINTI darželiai tik tiem, kurie jau neturi kitos išeities, bet jei jau turit senelius ir gerai su jais sutariat, būtinai leiskit jiems pasidžiaugti anūkais. Mano visos didžiosios vertybės yra išpuoselėtos senelių ir tėvų.

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/11/27 17:36:19 17:36:19

As pati dukryte daznai palieku auklytei, kadangi pati studijuoju ir nors ir dirbu namie, bet daznai tenka i susitikimus begioti ir seneliai siuo atveju pagelbeti negali, nes kol nueis i pensija, tai mes busim mokykla ipuseje tai belieka darzelis, nes aukle gan brangus malonumas, o ir vistiek truksta bendravimo su kitais vaikais

ELITA

E

255 įrašai

2011/11/27 18:19:04 18:19:04

Esu is tu mociuciu,kuriu anukes baigines mokykla pakol iseisiu i pensija Labai gaila,kad negaliu padeti vaikams sioje padetyje,bet darzelis tai pati blogiausia iseitis.Tik pradejus lankyti darzeli anuke tapo tankiausiai serganciu vaiku seimoje.Neprieziura ir keiksmazodziu ivairove virsijo visas leistinas normas,todel darzelio buvo atsisakyta.Gal didmiesciuose taip ir nera,bet provincijoje darzeliuose dabar graudu!

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/11/28 08:08:55 08:08:55

Yra labai svarbu su aukletojom sneketi sia tema, nes jeigu pedagogai darzelyje neaiskina kas yra keiksmazodziai ir kad tai gali iskaudinti kitus, tai reiskia reikia rasyti rastus, tam, kad keisti pacius pedagogus. O del ligu, tai reiketu pasikonsultuoti su gydytoju ir galbut vesti i sanatorija kokia, pvz pusyno kelias i drusku kambari, kurio deka yra isvalomi plauciai, o namie ant kiekvieno kampo pripjaustyti svogunus ir cesnakus, aisku kvapas ne is maloniausiu, bet uztat veiksminga

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/28 08:39:06 08:39:06

Manau pirmiau aukletojai visu pirma yra tevai. Todel nereiktu pareigu peradresuoti aukletojams ir mokytojams.

Del svoguno ir cesnako siulymas labai juokingas. Gal verciau nosi issitrinti, kad uzejus i visuomene bacilos nepasigautum?!

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/11/28 08:45:04 08:45:04

Viskas prasideda nuo tėvų, bet ir auklėtojos vaidina svarbų vaidmenį vaiko gyvenime, tampa autoritetu.
O dėl svogūno, tai tiesiog liaudiškas vaistas, kuris žymiai veiksmingesnis negu dauguma vaistų, o ir nealina vaiko organizmo! bet čia jau kiekvieno asmeninis reikalas kaip gydyti savo atžalas

cia tas draugas kuris neturi pinigeliu paskambinti

C

1075 įrašai

2011/11/28 08:49:25 08:49:25

Na susimasciau. Tai jei vaikams aukletojas autoritetas, gal tuomet normalu, kad tevai nesusikalba su savo vaikais?

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/11/28 08:57:04 08:57:04

tai nepamirsk, kad vaikai darzeliuose buna didziaja dali dienos ir auklyte labai svarbi vaikui, bet ji neatstos tevu. O vaikai pradeda nesusikalbeti su tevais jau paauglystej, taigi pats laikas maistauti prasideda o pats nejaugi toks doras ir paklusnus buvai?

MisteryGirl

M

153 įrašai

2011/11/28 08:57:32 08:57:32

tai nepamirsk, kad vaikai darzeliuose buna didziaja dali dienos ir auklyte labai svarbi vaikui, bet ji neatstos tevu. O vaikai pradeda nesusikalbeti su tevais jau paauglystej, taigi pats laikas maistauti prasideda o pats nejaugi toks doras ir paklusnus buvai?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume