Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

klondaikas

K

24 įrašai

2013/05/24 12:08:44 12:08:44

Elona: Didžiausia mano klaida buvo ta, kad pasidariau išvadas iš DP tinklalapio, kai atvaikščiojusi gal penkiolika pasimatymų po 1-2 kartus pasijutau tragiška baidykle. Nes daugiau susitikti su manimi jie nerodė iniciatyvos (arba tie, kurie rode, buvo tragiski), o ir, kai pati rašydavau, "negalėjo". Šie žmonės ne tik nenori santykių, jie apskritai nenori bendraut gyvai. Nebent sekso gauti uz dyka, paaiskindami, kad niekur as taves nesivedziosiu, nesu koks mazvaikis, kad tranktysi uz ranku susikibus tam, kad gauciau sekso. Tiesiog stebinantis primityvumas... Niekam ne paslaptis, kad cia sedi tokie pagerinti. Dabar ieskosiu kitais budais.

Elona, kaip as galiu atsakyti i klausima, kas tavyje vyra gali traukti arba atstumti:)? Juk as taves nepazistu, o nepazinodamas zmogaus tokiu dalyku vertinti negali:) O primityviais vyrais reiktu kuo maziau stebetis ir i juos gilintis, pasakei aciu viso gero ir pamirsti:) O tokiu vyru tu ne tik DP, bet ir kitoj aplinkoj sutiksi nemazai manau:) Uztai visa laika reikia buti isijungus filtravimo konvejeri:D

Elona

E

28 įrašai

2013/05/24 12:28:45 12:28:45

O kas tau lemtu, jei is pradziu patiktu, bet nenoretum su ja kurti santykiu? Galvoju, gal as jiems tiesiog atrodau nuobodi, nes esu ramaus budo

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 13:15:27 13:15:27

Kai esi paauglys - tai labai veza nesvankybės ir kitokia bjaurastis. Stiprina geisma.

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 13:21:26 13:21:26

Elona: O kas tau lemtu, jei is pradziu patiktu, bet nenoretum su ja kurti santykiu? Galvoju, gal as jiems tiesiog atrodau nuobodi, nes esu ramaus budo

ar dar vis negana to dėmesio sau: aš, aš, man ... Kiek galima. Čia vienas iš atsakymų galėtų būti, kodėl vyrai bėga nuo tokios užsisėdėjusios senmergės, kuriai visas centras - didelis aš. O šiaip susidarė įspūdis, kad esi labai kompleksuota , kuriai ypatingai svarbi kitų nuomonė, nors ir nemalonu blogai apie save išgirsti. Kol saves neišmoksi gerbti ir sau patikti, patikėti, kad esi vertinga ne dėl kitų vertinimo, o iš esmės - dėl to jog Esi, tol ir suksis tokie, kurie "nieko gero" ir lyg patvirtintų tavo nevertingumą. Čia manau, jog reikalinga asmenybinė elgsenos (mąstymo) korekcija - psichoterapinis gydymas . Atsiprašau už vertinimą ir receptų (nuomonės dalinimą), bet pati nuolat visų klausinėji nuomonės ir patarimų.

klondaikas

K

24 įrašai

2013/05/24 15:10:59 15:10:59

Elona: O kas tau lemtu, jei is pradziu patiktu, bet nenoretum su ja kurti santykiu? Galvoju, gal as jiems tiesiog atrodau nuobodi, nes esu ramaus budo

Elona, tai labai individualu ir priklauso nuo moters, su kuria bendrauju:) Juk kievienos asmenybe ir charakteris kitoks, todel gali buti daug dalyku, kurie man galetu nepatikti:) Abstrakciai kalbant labai sudetinga kazka konkretaus ivardinti:) As pvz. irgi ramus esu:) Cia ik konkretu atveji su konkreciu zmogumi galima ziureti:)

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 15:44:11 15:44:11

Elona: Taip, esu patraukli, bet beda, kad juos geriausiu atveju domina tik mano isvaizda.

Gal be isvaizdos daugiau nieko patrauklaus vyrams neturi? Isvaizda zavi vienadieniams santykiams, o asmenybe - rimtiems. Tapk asmenybe, kuri sudomintu rimtai nusiteikusi vyra. Pradziai ismok postus rasyti be ilgiausiu citatu paklodziu, tai labai zavi skaitytojus, patikek. Nezinau tiksliai kiek tau metu, bet protinga neatrodai sprendziant is postu. Gudri irgi.

Mergsiuke

M

8 įrašai

2013/05/24 22:04:53 22:04:53

Imanoma tikrai suviliot ta meiluzi. Bet patarimu reikia klaust ne cia, o geruose barakudu kursuose, kurie, beje, neviesinami.

Sutinka gera merga, kokia puikia barakuda, vyrai, duoda ji jam, ko reikia, visi padorumai ir morales isgaruoja Kiti ir ne tik zmona, bet ir vaikus pamirsta Tik tiek kad bunant su vyru reikia but saltai ir, siukstu, neissiduota, jei ka pajutai - tokias jie patys vaikosi

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 22:08:01 22:08:01

klondaikas:

Elona, tai labai individualu ir priklauso nuo moters, su kuria bendrauju:) Juk kievienos asmenybe ir charakteris kitoks, todel gali buti daug dalyku, kurie man galetu nepatikti:) Abstrakciai kalbant labai sudetinga kazka konkretaus ivardinti:) As pvz. irgi ramus esu:) Cia ik konkretu atveji su konkreciu zmogumi galima ziureti:)

Ivardyk kelis pavyzdzius, kolndaikas ;0

Mergsiuke

M

8 įrašai

2013/05/24 22:13:39 22:13:39

Va, elementaru, bet super gera patarima kitoje temoje radau. Kaip tik tai, ka norejau pasakyt

aša: Priklauso nuo to, kokia pati esi, ar moki gerai vyrus viliot 9svarbiausia, kad būtum šaltesnė jo atžvilgiu ir ne per daug jausminga, ne per duag ji isimylejus - tai užveda ir per didele meile, atvikrščiai, atstumia, ne svyrai užkariautojai), ar esi gera lovoj ir kokio vyro ieškai.

Mergsiuke

M

8 įrašai

2013/05/24 22:14:28 22:14:28

Tik kas yra but ''gera lovoj'' nezinau, nors cia, ponai, paklodes rase.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume