Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

kada vyrus jaudina nešvankybės lovoje, kada atstumia

klondaikas

K

24 įrašai

2013/05/23 05:45:20 05:45:20

Elona, truputi nesupratau, kodel reikia atgailauti del gerai praleisto laiko:)? Ar cia buvo pasisakykmas su ironijos gaidele:D?

Elona

E

28 įrašai

2013/05/23 16:00:50 16:00:50

klondaikas: Elona, truputi nesupratau, kodel reikia atgailauti del gerai praleisto laiko:)? Ar cia buvo pasisakykmas su ironijos gaidele:D?

Aš irgi nesuprantu, kodėl tu man patari atgailaut Ir apskritai nesuprantu tavo ir kai kuriu cia pasisakiusiu palaikomos pozicijos, kad man, jei teisingai supratau, lyg ir geda turetu buti, kad susitikineju su stipriai patinkanciu (ir niekam neisipareigojusiu) zmogumi, o ne su tuo, kuris man siulo pastovius, rimtus santykius, bet kuriam nieko nejauciu? Tarsi man turetu buti baisiai geda, kad pasirinkau vienoki gyvenimo buda, o ne kitoki, ir tarsi sitam forume tureciau pries kazka teisintis Kad jau cia labai blogai, nes nera tokiu santykiu, kokiu reikalauja visuomene Jus man arba kitam pasakot, ka as ar tas kitas, kuris gyvena taip, kaip priimtiniausia jam paciam, turetu mastyt ir jaust, koks jis yra ir kodel jis dabar privalo jaustis nelaimingas )))

Suprasciau dar, jei buciau kokia K, kuri nuo seimos vilioja vaiku teva, nuo zmonos vyra, kuri pats Dievas su ja sujunges, bet dabar...

klondaikas

K

24 įrašai

2013/05/23 17:11:06 17:11:06

Elona:
klondaikas: Elona, truputi nesupratau, kodel reikia atgailauti del gerai praleisto laiko:)? Ar cia buvo pasisakykmas su ironijos gaidele:D?

Aš irgi nesuprantu, kodėl tu man patari atgailaut Ir apskritai nesuprantu tavo ir kai kuriu cia pasisakiusiu palaikomos pozicijos, kad man, jei teisingai supratau, lyg ir geda turetu buti, kad susitikineju su stipriai patinkanciu (ir niekam neisipareigojusiu) zmogumi, o ne su tuo, kuris man siulo pastovius, rimtus santykius, bet kuriam nieko nejauciu? Tarsi man turetu buti baisiai geda, kad pasirinkau vienoki gyvenimo buda, o ne kitoki, ir tarsi sitam forume tureciau pries kazka teisintis Kad jau cia labai blogai, nes nera tokiu santykiu, kokiu reikalauja visuomene Jus man arba kitam pasakot, ka as ar tas kitas, kuris gyvena taip, kaip priimtiniausia jam paciam, turetu mastyt ir jaust, koks jis yra ir kodel jis dabar privalo jaustis nelaimingas )))

Suprasciau dar, jei buciau kokia K, kuri nuo seimos vilioja vaiku teva, nuo zmonos vyra, kuri pats Dievas su ja sujunges, bet dabar...

Pala pala, kada as tau patariau atgailauti:)? Ir kada as sakiau, jog tau turetu buti geda del kazko:)? Kas tau liepia susitikinet su zmogumi, kuriam nieko nejauti:)? Kas tau liepia ka nors jausti arba nejausti:)? Tu labai keistai isverti mintis i kazkokius krastutinumus:) Susidaro toks ispudis, kad pas tave santykiu klausimu yra susipyne skirtingi priestaravimai ir nuostatos:) Tu lyg ir noretum pilnavertisku santykiu, bet kadangi tokiu sukurti nepavyksta, tai tenkiniesi meilzues statusu:) Nors pati zinai, jog tokie santykiai anksciau ar veliau nutruks, bet kartu nori, jog taip neatsitiktu:) Sakai, kad tas zmogus tau labai patinka, bet jokiu isipareigojimu nera:) Zodziu, cia panasiai kaip noreti tapti ir profesionaliu krepsininku, ir futbolininku vienu metu:) Blaskaisi is vienos puses i kita ir galiausiai nei vienoje srityj taip nieko gero ir nesigauna:) Ir prie ko cia tie visuomenes reikalavimai:)? Tu santykius turi tokius, kokiu is saves reikalauji pati, nei geresnius, nei blogesnius:)

Elona

E

28 įrašai

2013/05/23 17:51:37 17:51:37

klondaikas:
Elona:

Pala pala, kada as tau patariau atgailauti:)? Ir kada as sakiau, jog tau turetu buti geda del kazko:)? Kas tau liepia susitikinet su zmogumi, kuriam nieko nejauti:)? Kas tau liepia ka nors jausti arba nejausti:)? Tu labai keistai isverti mintis i kazkokius krastutinumus:) Susidaro toks ispudis, kad pas tave santykiu klausimu yra susipyne skirtingi priestaravimai ir nuostatos:) Tu lyg ir noretum pilnavertisku santykiu, bet kadangi tokiu sukurti nepavyksta, tai tenkiniesi meilzues statusu:) Nors pati zinai, jog tokie santykiai anksciau ar veliau nutruks, bet kartu nori, jog taip neatsitiktu:) Sakai, kad tas zmogus tau labai patinka, bet jokiu isipareigojimu nera:) Zodziu, cia panasiai kaip noreti tapti ir profesionaliu krepsininku, ir futbolininku vienu metu:) Blaskaisi is vienos puses i kita ir galiausiai nei vienoje srityj taip nieko gero ir nesigauna:) Ir prie ko cia tie visuomenes reikalavimai:)? Tu santykius turi tokius, kokiu is saves reikalauji pati, nei geresnius, nei blogesnius:)

Kolndaikai abstrakciai kalbant as tu santykiu noreciau, bet nera taip paprasta. Is tavo kalbos susidaro vaizdas, kad santykius gauni tada, kai uzsimanai, randi kaip kokius grybus po lietaus. Netiesa - sunkiausia surasti jiems tinkama zmogu, kad ir tu tu santykiu noretum, ir jis, o ne viena kuri nors puse. O pas mane taip yra - arba su manimi vyrai nori santykiu, tie, kurie manes visiskai kaip vyrai nedomina, arba as ju noriu, bet su manimi nenori. Tai kokia siulai iseiti? But vienai ir laukt princo, but meiluze, kol tas princas atsiras, ar ka kita ir ka? (Savo atsakymuose vis pabrezdavau, kad sitoje situacijoje pasirinkau antra kelia)

moteriskute

M

4 įrašai

2013/05/23 18:35:28 18:35:28

Ir man panasiai. Juk kiek gali laukti. Kartais, atrodo, svarbiausia pradeti bendrauti nuo paprasciausiu dalyku - susitikinejimo, galbut ir pasimylejimu ir laikas parodys, ar issivystys, kas ar ne. Jeigu neisisivystys - gi ne tragedija Sutiksi kita Kodel dabar nuolat primetama ta nuomone, kad atseit jeigu santykiai neissivyste, tai butinai vyras ''pasinaudojo seksui", o gal as juo pasinaudojau - ka jus zinot? Taigi cia tik vyras tas, kuris naudojasi, kol uzmirsta ir palieka, o moterys - vargseles, kurios kankinasi ir kankinasi )) Kodel tu, Klondaikai, taip atskiri - kad cia jau naudojasi ir ziuri tik kaip i sekso objekta, o cia jau nesinaudoja ir jau esi ''asmenybe''? Jus aplamai, ar buvote apsibreze, kad santykiai tik meiluziski?

klondaikas

K

24 įrašai

2013/05/23 19:54:02 19:54:02

moteriskute: Ir man panasiai. Juk kiek gali laukti. Kartais, atrodo, svarbiausia pradeti bendrauti nuo paprasciausiu dalyku - susitikinejimo, galbut ir pasimylejimu ir laikas parodys, ar issivystys, kas ar ne. Jeigu neisisivystys - gi ne tragedija Sutiksi kita Kodel dabar nuolat primetama ta nuomone, kad atseit jeigu santykiai neissivyste, tai butinai vyras ''pasinaudojo seksui", o gal as juo pasinaudojau - ka jus zinot? Taigi cia tik vyras tas, kuris naudojasi, kol uzmirsta ir palieka, o moterys - vargseles, kurios kankinasi ir kankinasi )) Kodel tu, Klondaikai, taip atskiri - kad cia jau naudojasi ir ziuri tik kaip i sekso objekta, o cia jau nesinaudoja ir jau esi ''asmenybe''? Jus aplamai, ar buvote apsibreze, kad santykiai tik meiluziski?

Moteriskute, as atskiriu todel, kad jeigu vyras su tavimi miega, bet i rimtus santykius leistis nenori, reiskia tu jam esi tik sekso objektas:) Tokia yra tiesa:) Tu zinoma gali sau meluoti ir apgaudineti save jog yra kitaip, bet... Jeigu buti saziningam ir nevynioti i vata, tai atsakymas yra toks:) Kad nesinori sau ta pripazinti, tai cia jau yra kitas reikalas:) Laikas santykiuose nieko neparodys, jeigu tu aiskiai nezinai, ko is tu santykiu nori ir aktyviai ta kryptimi nejuda:)

klondaikas

K

24 įrašai

2013/05/23 20:04:22 20:04:22

Elona, kad tai nera taip parasta, tikrai nesiginciju:) Kas jau kas, o santykiu kurimas reikalauja labai daug pastangu:) Bet taip jau yra gyvenime, kad kuo vertingesnis dalykas, tuo jis sunkiau pasiekiamas:) Nelabai suprantu, ka reiskia "abstrakciai kalbant noreciau":)? Isvertus i krepsininko - futbolininko analogija, gaunasi, kad tu labai nori zaisti krepsini, bet kadangi kolkas tau nesigauna, tai nusprendei pabuti futbolininke:) Siais laikas princo laukti vargu ar verta, nes jie patys atjoja tik pasakose:) Arba kol sulauksi, tai velnias zino kiek gyvenimo prabegs:) Kur kas geriau paciai padeti tam princui tave surasti, aktyviai bendraujant su vyrais ir dairantis sau tinkamo:) Nes taip kad arba tu patinki, bet nepatinka tau, arba patinka tau, bet nepatinki tu visa laika buti paprasciausiai negali:) Vistiek pataikysi ant tokio, kur simpatija ir trauka bus apibuse:)

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/23 20:05:05 20:05:05

klondaikas:
moteriskute: Ir man panasiai. Juk kiek gali laukti. Kartais, atrodo, svarbiausia pradeti bendrauti nuo paprasciausiu dalyku - susitikinejimo, galbut ir pasimylejimu ir laikas parodys, ar issivystys, kas ar ne. Jeigu neisisivystys - gi ne tragedija Sutiksi kita Kodel dabar nuolat primetama ta nuomone, kad atseit jeigu santykiai neissivyste, tai butinai vyras ''pasinaudojo seksui", o gal as juo pasinaudojau - ka jus zinot? Taigi cia tik vyras tas, kuris naudojasi, kol uzmirsta ir palieka, o moterys - vargseles, kurios kankinasi ir kankinasi )) Kodel tu, Klondaikai, taip atskiri - kad cia jau naudojasi ir ziuri tik kaip i sekso objekta, o cia jau nesinaudoja ir jau esi ''asmenybe''? Jus aplamai, ar buvote apsibreze, kad santykiai tik meiluziski?

Moteriskute, as atskiriu todel, kad jeigu vyras su tavimi miega, bet i rimtus santykius leistis nenori, reiskia tu jam esi tik sekso objektas:) Tokia yra tiesa:) Tu zinoma gali sau meluoti ir apgaudineti save jog yra kitaip, bet... Jeigu buti saziningam ir nevynioti i vata, tai atsakymas yra toks:) Kad nesinori sau ta pripazinti, tai cia jau yra kitas reikalas:) Laikas santykiuose nieko neparodys, jeigu tu aiskiai nezinai, ko is tu santykiu nori ir aktyviai ta kryptimi nejuda:)

Niekam nieko nereikia apgaudineti, bet tu žodžius "sekso objektas" vartoji labai paniekinamam kontekste. Ką reiškia "tik"? Ar moteriai nereikia sekso? Ar jo reikia tik vyrui? O gal moteriai vyras irgi yra "sekso objektas"? As tiesiog noriu pasakyt, kad tame nera nieko blogo ir prie ko cia tas saves apgaudinejamas, jei du zmones labai aiskiai susitaria, kaip jie bendraus? Tau atrodo, kad visos moterys istroskusios santykiu, bet ne... Kartais buna, kad matai - su tuo vyru niekas neiseis, bet sieja didele aistra ir pasirenki tokius santykius. Tiesa, o pagal ka vyrai renkasi "sekso objektus"? Ar su visom miega, ar kazkaip atsirenka, su kuo butu objektais, su kuo ne? (kalbu apie ilgiau besitesianti bendravima)

Kiek tau metu? Esi turejes meiluzisku ir rimtu santykiu? Kaip jie sekesi?

Elona

E

28 įrašai

2013/05/23 20:20:13 20:20:13

klondaikas: Elona, kad tai nera taip parasta, tikrai nesiginciju:) Kas jau kas, o santykiu kurimas reikalauja labai daug pastangu:) Bet taip jau yra gyvenime, kad kuo vertingesnis dalykas, tuo jis sunkiau pasiekiamas:) Nelabai suprantu, ka reiskia "abstrakciai kalbant noreciau":)? Isvertus i krepsininko - futbolininko analogija, gaunasi, kad tu labai nori zaisti krepsini, bet kadangi kolkas tau nesigauna, tai nusprendei pabuti futbolininke:) Siais laikas princo laukti vargu ar verta, nes jie patys atjoja tik pasakose:) Arba kol sulauksi, tai velnias zino kiek gyvenimo prabegs:) Kur kas geriau paciai padeti tam princui tave surasti, aktyviai bendraujant su vyrais ir dairantis sau tinkamo:) Nes taip kad arba tu patinki, bet nepatinka tau, arba patinka tau, bet nepatinki tu visa laika buti paprasciausiai negali:) Vistiek pataikysi ant tokio, kur simpatija ir trauka bus apibuse:)

As ir bendrauju gana aktyviai su vyrais is DP arba tais, kurie siaip uzkalbina gatvėje. O kad patinku, aisku, buna, bet pasako kad dar nepasiruoses rimtiems santykiams arba, kaip sitas kad kazka jaucia, bet nenoretu artimesniu santykiu, nebūtų is mūsų gera pora, kad testu rysį bet tik taip. Kazkokie migloti ju paaiskinimai, kad nenori su manimi santykiu (nors neatsisakytu sex). Del to esu nevilty Tai kaip bus tarp musu normalus bendravimas, laiko leidimas kartu, ivairiapusiu aspektu, kaip minejai, atskleidimas jei vyrai is anksto to atsisako?? Jiems reikia tik sekso - daugiau niekas neidom

ieva

I

96405 įrašai

2013/05/24 06:15:16 06:15:16

Tikra Diana - medziokles deive , vyru isnaudotoja

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume