2013/01/15 09:49:42 09:49:42
Pagal ankstesne tema sukuriau savo panasi tema. Esu viena neturiu vyro, neturejau sekso jau 3 metus. Turiu sunu, kai jis ateina su draugais jiems 18-19 metu pradedu jau ziuret ant draugu ir pradedu svajoti apie seksa su jais. Atsakykite moteris kurie neturi vyru ar pas jus tokie mintis saunai galva?
2013/01/15 10:12:05 10:12:05
Itariu, kad tokias nesamones galetu rasineti tik koksnors paauglys, prisiziurejes "negraziu" paveiksliuku ar filmuku?
2013/01/15 11:04:20 11:04:20
Slaptai: Pagal ankstesne tema sukuriau savo panasi tema. Esu viena neturiu vyro, neturejau sekso jau 3 metus. Turiu sunu, kai jis ateina su draugais jiems 18-19 metu pradedu jau ziuret ant draugu ir pradedu svajoti apie seksa su jais. Atsakykite moteris kurie neturi vyru ar pas jus tokie mintis saunai galva?
As ne moteris, bet atsakysiu. viena tokia pazystama "ciocia" buvo mane i kampa ispraudusi, bet manes tai kazkaip nesuzavejo.Nezinojau, kaip kulturingai ja atsikratyti, bet draugas isgelbejo
2013/01/15 11:18:57 11:18:57
Slaptai: Pagal ankstesne tema sukuriau savo panasi tema. Esu viena neturiu vyro, neturejau sekso jau 3 metus. Turiu sunu, kai jis ateina su draugais jiems 18-19 metu pradedu jau ziuret ant draugu ir pradedu svajoti apie seksa su jais. Atsakykite moteris kurie neturi vyru ar pas jus tokie mintis saunai galva?
Man tai panašu į anomalija. Kas galvoje ir mintyse, jei į sūnaus draugus žiūri tokiomis akimis, tikriausiai nemaloniai pasijausčiau jau vien nuo tokių minčių. Įsivaizduoju save panašioj, tik priešingoj situačijoj- atėję tėvo draugai mane varsto tokiomis mintimis. jAU NET NUO TOKIOS PRIELAIDOS NEMALONU. Kreipk kita linkme mintis.
2013/01/15 11:27:30 11:27:30
Svečias: Slaptai: Pagal ankstesne tema sukuriau savo panasi tema. Esu viena neturiu vyro, neturejau sekso jau 3 metus. Turiu sunu, kai jis ateina su draugais jiems 18-19 metu pradedu jau ziuret ant draugu ir pradedu svajoti apie seksa su jais. Atsakykite moteris kurie neturi vyru ar pas jus tokie mintis saunai galva?
As ne moteris, bet atsakysiu. viena tokia pazystama "ciocia" buvo mane i kampa ispraudusi, bet manes tai kazkaip nesuzavejo.Nezinojau, kaip kulturingai ja atsikratyti, bet draugas isgelbejo
O tai imi ir pasakai, bent jau aš taip darau
,nemanau, kad moteris taip lengvai ima ir įspraudžia kampan, o vyras, jei nenori, nemanau, kad leidžiasi, ir tik su draugo pagalba išsivaduoja . Ko čia per daug delikatintis prieš žmogų, nejaučianti savo ribų. tai bųk atsargesnis, nes jei kitą kartą draugo šalia nebus, tai dar ims ir išgvaltavos kokia pensionierka
2013/01/15 16:58:05 16:58:05
O ar netraukia jūsų vyresni, t. y. jūsų amžiaus vyrai? Gyvenau be sekso 7 metus, bet jaunuoliai netraukė. Kiti vyrai irgi, kol sąmoningai nepradėjau ieškoti pažinčių. Organizmo apsauga veikė, manau.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume