Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumSantykiaiSeksas → Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

Ar jums kartais nekyla noras pasimyleti su nepazistamu zmogu

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/31 19:18:33 19:18:33

Svečias:
Svečias:
as moteris: kuo zmogus gyvenime labiau susivarzes visokiu taisykliu ir prietaru,tuo labiau nuo ju nutrukti norisi. Dar nepribrendo, kad viesai pasakytu - taip, as noriu gero laukinio sekso. Nes jei pasakys, tai cia visokie tuoj uzsipuls tu siokia anokia. O prisipazinkit - jus nenorit spontanisko sekso su zavingu nepazistamuoju??? Gal ne vienas noretu, bet neisdrista. Ir kur cia tas nedorumas?

Aiškinu kaip pirmokėliui, nedorumas ne nore seksuoti, o nore atrodyti viešai dora ir oria, norisi vienu metu ir į balą įkristi ir sausai likti. Skirtumą pagavai?

o kodel seksuali moteris nera dora ir ori? Juk ne svetima vyra nuo seimos vilioja, o tik aistroms atsiduoda. Taip per amzius buvo, paklauskite Pigmalijono, jei netikite Ir ne su arkliu dulkinasi, ne iskrypele, o su kokiu nepazistamuoju.

Ne, jūs turbūt skaityti nemokate . Ji pati ir mano kad seksuali moteris nėra dora ir ori, nes vengia visų akivaizdoje rodyti kad turi tokių norų. Perskaitykite įdėmiai jos pirmą postą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/31 19:21:41 19:21:41

Svečias:
Svečias:
as moteris: kuo zmogus gyvenime labiau susivarzes visokiu taisykliu ir prietaru,tuo labiau nuo ju nutrukti norisi. Dar nepribrendo, kad viesai pasakytu - taip, as noriu gero laukinio sekso. Nes jei pasakys, tai cia visokie tuoj uzsipuls tu siokia anokia. O prisipazinkit - jus nenorit spontanisko sekso su zavingu nepazistamuoju??? Gal ne vienas noretu, bet neisdrista. Ir kur cia tas nedorumas?

Aiškinu kaip pirmokėliui, nedorumas ne nore seksuoti, o nore atrodyti viešai dora ir oria, norisi vienu metu ir į balą įkristi ir sausai likti. Skirtumą pagavai?

o kodel seksuali moteris nera dora ir ori? Juk ne svetima vyra nuo seimos vilioja, o tik aistroms atsiduoda. Taip per amzius buvo, paklauskite Pigmalijono, jei netikite Ir ne su arkliu dulkinasi, ne iskrypele, o su kokiu nepazistamuoju.

Ne, jūs kaikurie turbūt skaityti nemokate . Ji pati ir mano kad seksuali moteris nėra dora ir ori, nes vengia visų akivaizdoje rodyti kad turi tokių norų. Perskaitykite įdėmiai jos pirmą postą.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/31 19:23:28 19:23:28

keite:
Vilija: Visu akyse esu zinoma kaip dora ir ori moteris. Kai santykius uzmezgu su patinkanciu vyru, tai tie santykiai visada buna rimti ir labai ilgai trunkantys. Kartais norisi neipareigojanciu santykiu, kad butu galima tiesiog labai gerai praleisti laika, bet nesinori sugadinti savo reputacijos. Zinau is savo pazistamu, kurios yra turejusios tokiu santykiu, kad tarp vyru tokios kalbos labai greitai ir labai placiai sklinda, o visa tai moteriai nedaro garbes. Garbes nera kai apie tai suzino ir pazistami.
Kad visa to butu isvengta, kartais norisi susitikti su kokiu patraukliu nepazistamu vyriskiu, nesakyti nei vardo nei pavardes nieko, pasimyleti, issiskirti ir daugiau nesusitikti.
Manau kad tik toks variantas gali apsaugoti nuo reputacijos sugadinimo.
Kokios nuomones apie tai esate jus?

Na vyrai gal ir palaikys tave, nes jiem tai gerai kai tokiu yra. Tik tavyje tikrai neiziuriu orumo ir dorumo, jei pas tave tokios mintys kyla. Siaip tai man tikrai nekyla noras pasimyleti su patraukliu ir nepazistamu (ypac ) vyriskiu. As turiu mylima zmogu ir man uztenka jo. Tikrai nesu frigidiska.

Nors viena protinga, ori ir dora moteris šioje temoje. Mano pagarba, Keite.

ieva

I

96405 įrašai

2012/05/31 19:55:54 19:55:54

Kas??? Keite??? sita nuolat cia trinasi ir dorus vyrus uzgaulioja

keite

K

29 įrašai

2012/05/31 20:17:47 20:17:47

Svečias: Kas??? Keite??? sita nuolat cia trinasi ir dorus vyrus uzgaulioja

Zinai, kad man visai neidomi tavo nuomone(99% be saibu). Ir aplamai diskusijose dalyvauju tik siaip , noras pabendrauti, issakyti kai kada savo nuomone. Man vis vien ka tu apie mane galvoji. Jei nebutu forumo - nebutu duiskusiju, nebutu bendravimo. O zmoniu visokiu yra .p.s. jei kazkurioj temoj susikirtom - gal jau laikas baigt?

Be saibu

B

623 įrašai

2012/06/01 03:31:45 03:31:45

Ne mano tas komentaras buvo.

Amantium

A

6 įrašai

2012/06/01 08:05:09 08:05:09

Keistokas klausimas. Nepaisant to, kaip gerai visi žmonės yra linkę galvoti apie save - mes visi esame gyvuliukai. Ir nėra jokių "daugiau" ar "mažiau". Turime valią, bet savęs žaboti nėra reikalo. Tai yra visiškai sveika ir normalu. Vienas rašytojas yra pasakęs:"Drovūs vyrai kuria nepadorią literatūrą." Būti susidomėjusiu seksualiniu pasauliu, jausti geidulį nėra nei nesveika, nei nenormalu, nei amoralu, netgi priešingai. Tai jaučia visi, net ir tie, kurie meluoja. Klausimas tik ar niekas nuo to nenukentės. Tiesa, vienos nakties nuotykiai turi ir savo riziką, tačiau iš moralinės pusės tiesiog nėra prasmės apie tai kalbėti. O tie visi pasakymai "ką kiti pagalvos" - tai ką žinau. Kiti žmonės neturėtų labai rūpintis tamstos gyvenimu. Na o kaip dėl vyrukų, kurie mėgsta pasigirti - tai čia tiesa, tačiau sveikas vyras visada išlaikys tam tikrą padorumo ribą. Ne dėl savęs, o iš pagarbos moteriai.

Per daug sureikšminti šie klausimai yra. Į seksą derėtų žiūrėti daug paprasčiau - visi turim poreikių. Meilė gali juos pagilinti ir suteikti kitokį atspalvį, tačiau tai nereiškia, jog žmonės negali mylėtis ir vien dėl traukos. Tiesą pasakius, būtų keista, jei žmonės to nedarytų. Tai nėra sveika nei psichologiškai, nei fiziškai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/01 08:18:19 08:18:19

Amantium:
Per daug sureikšminti šie klausimai yra. Į seksą derėtų žiūrėti daug paprasčiau - visi turim poreikių. Meilė gali juos pagilinti ir suteikti kitokį atspalvį, tačiau tai nereiškia, jog žmonės negali mylėtis ir vien dėl traukos.

Gali. Tik vėliau nesiguosk vienatve.

Amantium

A

6 įrašai

2012/06/01 08:24:18 08:24:18

Svečias:
Amantium:
Per daug sureikšminti šie klausimai yra. Į seksą derėtų žiūrėti daug paprasčiau - visi turim poreikių. Meilė gali juos pagilinti ir suteikti kitokį atspalvį, tačiau tai nereiškia, jog žmonės negali mylėtis ir vien dėl traukos.

Gali. Tik vėliau nesiguosk vienatve.

Aš asmeniškai labai mėgstu būti vienas. Galbūt dėl to niekada vienas nebuvau. Bet "ad hominem" tipo komentarų derėtų vengti. Bet nereikia kompleksuoti. Aš pats apskritai nelabai į avantiūras leidžiuosi ir manęs per daug net ir nebedomina šiti dalykai, bet žiūriu į tai laisvai, nes tai yra normalu. Norėti pasimylėti su žmogumi, norėti trumpalaikių santykių ir paversti savo gyvenimą nesibaigiančiomis gastrolėmis nėra tas pats. Ir iš kitos pusės, jei kai kurie žmonės nuo to tampa tik laimingesni - tai kodėlgi ne? Nebūtki savo, savo draugų etc patirties vergais. Žmonės skirtingi.

O čia gal nuskambės lyriškai, tačiau jei žmogus nesugeba būti vienas pats su savimi ir ta vienatvė jį slegia - tai su tokiu žmogumi aš būti apskritai nenorėčiau. Tokie žmonės būna dėmesio vergai.

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/01 08:50:25 08:50:25

Na taip megstu buti vienas ir registruojuosi portale.
Na as persiprasau, buvau pamirses liberalias poras.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume