2012/03/11 20:03:42 20:03:42
Melynbarzdis, na vaikino tikrai kaip įrankiu nelaikau, jis man labai svarbus, dėl to ir jaučiuosi nesmagiai, kad jis negalėjo į mane įeit, trumpiau tariant, kiek supratau pagal tavo pasakymą, neesu savanaudė. Tiesiog noriu išspręsti šią problemą, kad galėtumėm mėgautis vienas kitu. Aišku turėčiau tai spręst su savo vaikinu, tačiau abudu šioje srityje patirties neturime, todėl klausinėju jūsų, turinčių patirties ir galinčių patarti
Taip pat kažkiek mane nuraminote, kad ne man vienai pasitaikė ši problema
Melynbarzdis
M
127 įrašai
2012/03/11 20:44:32 20:44:32
Man pati nekaltybe neatrodo problema. Problema pati problema.
Ir noras jos atsikratyti iskeliant klausima viesai ir tampant registruotu forumo nariu skamba neiprastai.
Paprastai zmones kurie svarbus savinasi. Kitaip sakant nori dienas leisti kartu.
As dar nesakiau, kad esi ar neesi savanaude. Kodel tau tai svarbu?
Megautis vienas kitu galima tik santykije su vienas kitu. Ne apie pavirsutiniskus ir buitiskus santykius cia kalbu. O apie santykius kuriuos tau dar anksti.
Man atrodo temoje apie tai apie ka musu tevai nekalbejo patalpinqu psichologes komentara. Zodziai skambejo mazdaug taip. Jei tavo kunas butu svariausi namai, ar tikrai i juos isileistum bet koki svecia?
Tai, kad kai kurie atsikrate problemos tai nereiskia, kad ja issprende.
2012/03/11 21:08:36 21:08:36
Melynbarzdis, aš tikrai vertinu kiekvieną akimirką praleistą su savo vaikinu ir tikrai galiu teigti, jog jį myliu ir noriu būt visada su juo. Nekaltybės nenoriu kuo skubiau atsikratyti, jei būčiau norėjus tai būtų įvykę ankčiau, o kaip minėjau man beveik 18 metų, ir manau, kad normalus laikas pradėti lytinį gyvenimą O problema šiuo atveju yra ne nekaltybės atsikratymas, o tiesiog nepasisekę bandymai užsiiminėti tuo Nežinau, gal tiesiog nemoku aiškiai išsakyti savo mintis, kad tu supratsum kaip suprantu visą tai aš
Melynbarzdis
M
127 įrašai
2012/03/11 21:36:46 21:36:46
Viename is postu rasei, kad tstumas tau netrukdo. Suaugusiuosius ilgesys trukdo.
Galeciau paklausti kas tau yra meile, ka tu vadini meile?
Ir tuo pat metu skubu atsakyti jei tai butu rozine meile, jau tai butu ivyke. Todel, kad joje susiliedami zmones nebeskiria kur yra jo kunas ir kur ne. Apie jokias nekaltybes negalvoja ir tuo labiau apie metus.
Jei tai but buvus aistra ir si butu nugalejusi jusu dvieju "nuovargius"ir baimes.
Ir, kad kuri butu dabar kurtum planus kaip su juo susilieti.
senas hrienas
S
540 įrašai
2012/03/12 08:57:39 08:57:39
Melynbarzdis: Viename is postu rasei, kad tstumas tau netrukdo. Suaugusiuosius ilgesys trukdo.
Galeciau paklausti kas tau yra meile, ka tu vadini meile?
Ir tuo pat metu skubu atsakyti jei tai butu rozine meile, jau tai butu ivyke. Todel, kad joje susiliedami zmones nebeskiria kur yra jo kunas ir kur ne. Apie jokias nekaltybes negalvoja ir tuo labiau apie metus.
Jei tai but buvus aistra ir si butu nugalejusi jusu dvieju "nuovargius"ir baimes.
Ir, kad kuri butu dabar kurtum planus kaip su juo susilieti.
Ar tu pats bent supranti apie ką rašai? Mergaite gi parašė kad subrendusi ir pasiruošusi , trukdo tik fiziologija , prie ko čia tavo roziniai balionai.
2012/03/12 12:08:42 12:08:42
Senas hrienas:
Ar tu pats bent supranti apie ką rašai? Mergaite gi parašė kad subrendusi ir pasiruošusi , trukdo tik fiziologija , prie ko čia tavo roziniai balionai.
Aha. Tai tegul savo vaikinukui pasako, kad "rožiniai balionai" čia nieko dėti. Aha. Ir kad vaikinukas būdamas 21 nekaltas tik todėl, kad nepasitaikė tinkama. Seksas yra seksas. Ups, o kam čia tie klausimai apie savanaudiškumą?
Neabejoju, kad mergaitė jau tai buvo skaičiusi. Todėl ši nuoroda tau.
[url:18ok38pe]http://www.panele.lt/lt/duk,category_id.4[/url:18ok38pe]
2012/03/12 18:24:05 18:24:05
Melinbarzdis: Senas hrienas:
Aha. Tai tegul savo vaikinukui pasako, kad "rožiniai balionai" čia nieko dėti. Aha. Ir kad vaikinukas būdamas 21 nekaltas tik todėl, kad nepasitaikė tinkama. Seksas yra seksas. Ups, o kam čia tie klausimai apie savanaudiškumą?
Neabejoju, kad mergaitė jau tai buvo skaičiusi. Todėl ši nuoroda tau.
[url:1swb9x4g]http://www.panele.lt/lt/duk,category_id.4[/url:1swb9x4g]
fantastiskai idomi ir naudinga diskusija,kai du pagyvene diedai aiskinasi,kodel i mergaite negali pimpalas ilisti muset abu ginekologai vienas diedas dar ir Panele skaito
2012/03/12 18:36:33 18:36:33
Kaip matau diskusija krypsta nebe ta linkme, nereikia lysti į kraštutinumus, manau savo problemą aiškai išdėsčiau ir jokie "rožiniai balionai" niekuom čia dėti Ir, beje, gyveninas nėra "rožėmis klotas" niekas niekada nebūna tobula, pasitaiko viskokių niuansų.
Melynbarzdis
M
127 įrašai
2012/03/12 18:38:38 18:38:38
Svečias: vienas diedas dar ir Panele skaito
Tikriausiai vaikams Playboy tureciau pirkti. Ane taip?!
Bendrai ka as cia pinigus vejams ir nafig tie mokslai pinigus i implantus ir tegul rieda.
Ane taip ka pasakiau?
Melynbarzdis
M
127 įrašai
2012/03/12 18:43:57 18:43:57
iddomi: Kaip matau diskusija krypsta nebe ta linkme, nereikia lysti į kraštutinumus, manau savo problemą aiškai išdėsčiau ir jokie "rožiniai balionai" niekuom čia dėti Ir, beje, gyveninas nėra "rožėmis klotas" niekas niekada nebūna tobula, pasitaiko viskokių niuansų.
Taip isdestei, ten tau nepatogiu klausimu palikta.
Ir dar prie visu ju gali paaiskinti senam chrienui kaip tu supranti gyvenima ne rozem klota?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume