2011/11/06 17:10:07 17:10:07
As esu sena teta ir zinau, kad tavo amziaus berniukus kamuoja hormonu audros ir jiems sekso reikia. Bet siulyciau tau uzsiimti sportu, tada issikrausi ir maziau sekso reiks. Dar tureti ivairiu pomegiu ir hobiu, tai irgi prablasko. Nes jei vien susikoncentruosi tik ties seksu, tai tapsi tikru mesininku kaip dede Zygfridas ir truputi tusciu zmogumi, i kuri veliau jokios mergaites neziures.
2011/11/06 17:42:55 17:42:55
Sena teta: As esu sena teta ir zinau, kad tavo amziaus berniukus kamuoja hormonu audros ir jiems sekso reikia. Bet siulyciau tau uzsiimti sportu, tada issikrausi ir maziau sekso reiks. Dar tureti ivairiu pomegiu ir hobiu, tai irgi prablasko. Nes jei vien susikoncentruosi tik ties seksu, tai tapsi tikru mesininku kaip dede Zygfridas ir truputi tusciu zmogumi, i kuri veliau jokios mergaites neziures.
Sportavau seniau ir kazkodel mastau vel pradeti , bet kazkaip ir po sporto praejus 1-2 h as vel kupinas jegu bunu ;/
2011/11/06 17:51:26 17:51:26
Cia todel, kad tu labai jaunas. Betgi nesimylesi tiek kartu, kiek esi kupinas jegu, nes tada visas tavo jaunyste bus vien seksas. Sporta siulau, kad maziau noretusi. O ir pakenteti biski galima nuo to nesusirgsi. Ir teisingai elgiesi, kad neieskai mergaites tik pasismaginimui. Puoselek savo jausmus ir abu uzaugsite meilei.
2011/12/06 00:44:49 00:44:49
Berniukas: [zodziu nezinau kiek tamstai metu bet tokiem malalietkom yra svarbu tik sexas , todel dauguma draugu ir palieka savo merginas vien tam kad susrasti kokia kurvike su kuria galetu smagintis . As toks nenoriu buti ir seip prisirisau jau prie jos , tai bandau tiesiog ieskoti iseiciu
Moterim patinka prabanga ir pinigai, tik aisku, tiesiai jos tau taip nepasakys, bet jei issinuomosi kada prabangu automobili, nuvyksit i viesbuti prie juros 5 zvaigdziu tai duos kad tolka tak
2011/12/06 08:05:43 08:05:43
Berniukas: Svečias: Mergaites seksui veliau uzauga. O 18 berniukai jau nori.
bet esme tame , kad kai mylimes ji rekia ir t.t jai tas patinka ... Bet daznai ji nenori .. o tas kada ji uzsinori buna 1 kart i menesi .. CIa man tikrai per mazai , ka daryt !??!???
Rėkti ji gali tik dėlto,kad nepasirodytų visiškai šalta,arba prisižiūrėjus filmų erotinių,o ne dėlto,kad malonu ir nepamiršk,kad kiekvienam skirtingai reikia,aš turėjau vaikiną,kuriam reikėdavo tik kartą į mėn.,kai supratau iš karto palikau.
Lady-scorpio
L
387 įrašai
2011/12/06 14:31:54 14:31:54
Berniukas: Svečias: Trumpai - berniukas nori sekso, o mergaite tam dar nepriaugusi. Ka daryti? Gal mokslais daugiau uzsiimk, gal dar ne laikas tam seksui? Kiek tau metuku?
18 man . Mergaite priaugusi , nera nekalta ..
Kiek Tu dabar ,,priauges'', pakalbesim, kai busi 28. Mergaite Tavo irgi ,,nepriaugusi'' (nekaltumas cia, beje, nieko detas) - ji atsipalaiduoja tik po butelio sampano... Na, o ,,priauginedami'' iki sekso (mhm... man noretusi sakyti ,,mylejimosi'') nepamirskit, kad pasauly yra daugybe ir kitu idomiu dalyku.
2011/12/16 22:04:22 22:04:22
18 metu viena karta i menesi ? cia rekordas ir dar su savo mergina, geriau jau vienam but.
Meile be sekso, kokia cia meile.
Siulau tau surast mergina kuriai 4 kartus per viena nakti mazai ir kai tu jau negalesi o jinai dar nores, kita diena tikrai apie seksa nepagalvosi.
Sekmes visas gyvenimas dar pries akys
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume